Valótlan állítások a Regia Civitastól?

Valótlan állítások a Regia Civitastól?

2009. 07. 30. 12:22

A Bástya áruház többségi tulajdonosa, Horváthné Kiss Hilda egy a Regia Civitas vendégkönyvében tett bejegyzésen keresztül cáfolta az RC több állítását.

Íme a bejegyzés:

Tisztelt Regia Civitas Kft Ügyvezetése!

Az Önök által itt közölt állítás, amely szerint "A Bástya áruház a rendszerváltás után magántulajdonba került, tehát csak a tulajdonos által meghatározott áron tudta volna megvásárolni az önkormányzat, amelyet sajnos irreálisan magasra szabtak, így az épület egyelőre marad a városközpont "dísze"." EZ VALÓTLAN ÁLLÍTÁS!
A Bástya áruház többségi tulajdonosaként sohasem kaptam az esztergomi önkormányzattól hivatalos vételi megkeresést és vételi árajánlatot, így én sohasem szabtam és szabhattam meg semmiféle eladási árat, nemhogy irreálisan magasra szabtam volna azt.
Valótlan Önök azon állítása is, hogy az önkormányzat hatáskörébe tartozik a Bástya áruház vételárának nyilvánosságra hozatala, mivel ilyen vételár nem létezik, így az önkormányzat, és én sem tudom azt nyilvánosságra hozni.
A 2008. októberi lakossági fórumon az Önök, ez irányú valótlan állítását ott a helyszínen személyesen utasítottam vissza.
Ezért FELSZÓLÍTOM Önöket, hogy a valótlan, cégem jó hírnevét sértő, rágalmazó kijelentéseiket azonnal vonják vissza, azokat távolítsák el erről az oldalról, és kommunikációs munkatársuk, Gábor Éva fejezze be az ilyen tartalmú cikkek közzétételét máshol is!
Ellenkező esetben megteszem a szükséges jogi lépéseket Önök ellen.

2009. július 30.

Horváthné Kiss Hilda
Vártorony Kft

ügyvezetője

 

Lukasenko

2009. 08. 03. 11:48

Emberek! Valaki destruálja a Regia Civitas vendégkönyvét és megpróbálja tönkretenni az RC kommunikációjátt! De az is lehet, hogy egy identitásválságban szenvedő önjelölt kommunikátor vette át az RC irányítását az eddigi csapattól.

Most valaki vagy nagyon hülye, vagy szervezetten és szándékosan kelt zűrzavart a cég honlapján.

Ez már a totális káosz.

 

Eredeti méret

2009. 08. 03. 11:44

Arany drága "én mindenkinél mindent jobban tudok, de ha mégsem, akkor is" Petrónk osztja az észt a Regia Civitas honlapjának vendégkönyvében!

Törölt felhasználó

2009. 07. 31. 14:33

Tényleg! Hová lett az október 19-i bejegyzésem, amelyre Ötvennyolcas is hivatkozik az övében???Meglepett

Törölt felhasználó

2009. 07. 31. 13:36

Fogynak a bejegyzések az RC vendégkönyvében...

Eredeti méret

2009. 07. 30. 12:27

Na, ez a bejegyzés sem lesz sokáig olvasható a Regia Civitas vendégkönyvében...