Amit vendégnek soha ne mondjatok!

Amit vendégnek soha ne mondjatok!

2009. 07. 29. 15:49

Az Egyesült Államokban nagy hagyománya van a belső céges utasítások, úgynevezett "internal memo"-k internetes publikálásának. Most mi is elfogtunk egy ilyet városunk élményfürdőjéből, ahol az alábbit adta ki valaki utasításba az úszómestereknek:

Belső használatú utasítások

Csak hidegvíz jön a zuhanyzóból.

(Bár nem teljesen fedi a valóságot,) de ilyen panasz esetén a következőket mondjátok:
Ha a zuhanyzóban nem megfelelő a víz hőmérséklete, az hirtelen fellépő műszaki probléma miatt fordulhatott elő, a problémát jeleztük
a műszaki kollégáknak, akik igyekeznek minél hamarabb elhárítani a hibát.
Többször vissza hallottuk a vendégektől, hogy az úszómesterek azt mondták - a probléma már nyitás óta fennáll
Na ez az a mondat amit vendégeknek soha ne mondjatok !!!!!!!

Egyéb műszaki problémák

Bármilyen műszaki problémát jeleznek a vendégek, mindössze annyit mondjatok a probléma elhárítása folyamatban van, és ha baleset veszély miatt nem lehetne használni az elemeket, akkor azt jeleztük volna feléjük, illetve lezártuk volna a problémás részt. ( gondolok itt a törött
csúszda lépcsőkre)

Beltéri gyermek medence

A gyermek medencében lévő teknősbéka nem egy életveszélyes élményelem, ugyanis amennyiben az lenne működési engedélyt sem kapott volna rá.
Ha esetleg megsérül valamelyik vendégünk gyermeke, véletlenül se mondjunk ilyet, hogy nagyon sokszor volt már ilyen !!!! ( szintén egy
vendégtől hallottuk, hogy az úszómester nyilatkozott így az ügyben)

A fentiekben leírtak Nektek készültek, Vendégeknek ne adjátok ki !

A szeretgom.hu természetesen megkereste az Aquaszigetet, hogy kommentálják ezt a belső utasítást.

Balogh Zoltán vezérigazgató válasza:

Tisztelt Bejó Úr!


2009. július 29.-ei sürgős információ kérés tárgyú levelére az alábbiakban kívánunk válaszolni.

Amint az bizonyára az Ön számára is nyilvánvaló, a cégek működését egyéb előírások mellett szabályozó (ún. belső) utasítások nem tartoznak a publikálható információk körébe, így azokkal kapcsolatban részünkről az Ön által kért "állásfoglalás" sem adható.
Mindez nyilvánvalóan ellentétes lenne az üzleti (munkahelyi) titoktartásra vonatkozó rendelkezésekkel.

Amennyiben a levélben megjelölt műszaki problémákkal kapcsolatban konkrét kérdést kíván feltenni, azt megteheti az info@aquasziget.hu e-mail címre írva cagy forduljon közvetlenül hozzám a 33 / 511 103-as telefonszámon.

Bízva abban, hogy az Ön által működtetett portál célja az olvasók hiteles, valós információkon alapuló tájékoztatása, jelezni kívánjuk, hogy a levélben megjelölt műszaki problémát megszüntettük.


Tisztelettel,

Balogh Zoltán
Aquasziget vezérigazgató

Törölt felhasználó #43

2009. 10. 12. 14:31

A mai napig vannak olyan kivitelezők akik nem lettek kifizetve...

 

2009. 10. 12. 12:04

Egy Aquasziget méretű intézmény világítási rendszerének kialakítása nem triviális feladat - komoly villamosmérnöki munka a vezérlés megtervezése és kivitelezése. Igazán rossz előjel, ha a kivitelezést követően nem fizetik ki az ezt elvégző mérnököt - a konkrét és részletes dokumentációt pedig nyilván addig épeszű ember nem ad át a megrendelőnek, amíg az tartozik neki. Részletes dokumentáció nélkül meg nem biztos, hogy triviális átprogramozni a rendszert...

2009. 10. 12. 10:38

Erre mit kell válaszolni a vendégeknek kedves Balogh Zoltán  .Remélem erre is készül a belső utasítás.

2009. 10. 12. 10:34

Ezt a szutykot kapja a fél város (pedagógus, nyugdíjas, közalkalmazott ) ajándákba "ingyérér"

Az ajándék utalvány értéke 56 000 ft .Ebböl 1000db pontosan 56milla burkolt támogatást tesz ki évente .

Kit akarnak ezek hülyének nézni ?

2009. 10. 12. 9:43

Igy jön össze a hetven milliós villanyszámla tartozás. ( időpont, nyár  déli 12 óra)

http://www.youtube.com/watch?v=JadUIWQUyik

Eredeti méret

2009. 09. 29. 10:55

Egy mai írás részlete egy levelezőlistáról az Aquaszigettel kapcsolatban:

A wellnes részleg jó de sok élmény zuhany meg egyébb évek ota nem müködik amire mindig azt mondják pont most romlott el!

Ez alapján úgy tűnik, a helyzet változatlan...

Eredeti méret

2009. 08. 02. 6:59

Jobb helyeken (...)

Igen, jobb helyeken...

Törölt felhasználó #43

2009. 08. 01. 23:31

Jobb helyeken az ilyen esetek nyilvánosságra kerülésekor szokott felállni, vagy ha nem, akkor felállítják az illetékes vezető urat!

Vagy itt Esztergomban ezt tartják jó kommunikációnak? Gratulálok.

Eredeti méret

Törölt felhasználó #43

2009. 08. 01. 15:49

„Leghülyébb polgármestereink leghülyébb megnyilvánulásaira mondjátok azt, hogy majd a Szíjjártó kommunikálja! (Ő úgysem kommunikálja.)"

 

Törölt felhasználó #43

2009. 08. 01. 13:04

2009. 07. 31. 16:33

Tisztelt e témában érdekelt fórumozók! Életemben nem jártam az élményfürdőben,és valószinű,hogy ezután sem fogok odamenni!Ezért megdöbenéssel néztem a képeket! Így nézne ki a fürdő belseje? Ezért vissza vonom az elején a védelmében írtakat! Igazatok van ez az állapot nem érdemel védelmet.Sőt én leszek az aki nem ajánlja az ismerőseinek sem az oda menetelt! Ma említette a feleségem,hogy látott két anyukát is akik feldúltan jöttek ki a fürdőből, valami miatt! A kezeléshez használt medencében hideg volt a víz,szóval tényleg nem egészen kerek ez a történet! Bocs, és igazatok van!

Törölt felhasználó #43

2009. 07. 31. 16:03

Ha megengeditek visszatérnék a topic eredeti témájához! 

 

Szerintetek ez egy elhárított műszaki probléma?

 

2009. 07. 31. 16:02

Térjünk vissza ontopikba. Köszi.

Törölt felhasználó #43

2009. 07. 31. 14:29

Esztergomi Fidesz? Ugyanmár, milyen az már, hogy a Fidesz helyi elnöke Meggyes sofőrje... :)

 

Törölt felhasználó #43

2009. 07. 31. 7:50

Nagyon közeli a kép, de szerintem ezek a benti csúszdákhoz vezető lépcsők, és ezekről  írtam vala 2007-ben.  Érdemes megnézni a lépcső melletti korlátot isRosszall

2009. 07. 31. 6:30

APÁM !!!!  a padlásfeljáróm különbül néz ki...!!!!

Eredeti méret

Törölt felhasználó #43

2009. 07. 30. 22:08

Ha ez lett az év fürdője 2008-ban, akkor milyen lehet a többi? Járt itt egyáltalán valaki a  döntést hozó Business Traveller Hungary magazin szerkesztőségéből?

Törölt felhasználó #43

2009. 07. 30. 21:39

Most kaptam ezeket a képeket. Mai fotók. A megjavított élményfürdőnk. Milyen lehetett, amikor rossz volt?

2009. 07. 30. 9:41

Szerintem minden, ami balesetveszélyes azáltal, hogy komoly esést okozhat, egyben életveszélyes is. Nem az számít, hogy valami papíron engedélyezve van, hanem, hogy a gyakorlatban, a valóságban mennyire biztonságos.

Én nagyon félnék úgy bejárni a munkahelyemre, tegyük fel, felelős vezetőként, hogy többször felmerül pl. egy gyerekjáték balesetveszélyessége. Nem csak azért, mert a más gyerekét is sajnálnám, ha bármi történne vele, és meg akarnám akadályozni már a második eset után, hogy több ilyen előforduljon, de álláspontom szerint a büntetőjogi felelősséget is szem előtt kell tartani ilyen esetben.

Hideg vízzel pedig akkor sem zuhanyoznék, ha ők fizetnének érte nekem.

2009. 07. 30. 8:58

Bármilyen műszaki problémát jeleznek a vendégek, mindössze annyit mondjatok a probléma elhárítása folyamatban van, és ha baleset veszély miatt nem lehetne használni az elemeket, akkor azt jeleztük volna feléjük, illetve lezártuk volna a problémás részt. ( gondolok itt a törött
csúszda lépcsőkre)

 

B@sszus, a törött csúszdalépcsőt már két éve szóvá tettem az on-line interjúban. Azóta sem voltak képesek kijavíttatni???Üvöltés

Beltéri gyermek medence

A gyermek medencében lévő teknősbéka nem egy életveszélyes élményelem, ugyanis amennyiben az lenne működési engedélyt sem kapott volna rá.
Ha esetleg megsérül valamelyik vendégünk gyermeke, véletlenül se mondjunk ilyet, hogy nagyon sokszor volt már ilyen !!!! ( szintén egy
vendégtől hallottuk, hogy az úszómester nyilatkozott így az ügyben)

 

Az lehet, hogy nem életveszélyes, de biztosan balesetveszélyes! És a balesetveszélyből könnyen lehet életveszély - csak az esés milyenségétől függ. Pont én voltam az, aki ezt is említette az on-line interjúban. KÉT ÉVE!!! ÜvöltésTöketlen bagázs, hogy azóta sem voltak képesek kicserélni.

 

A tesco-value járólapok azóta is csúsznak, és árnyékot adó fa továbbra sincs, mint azt a János által belinkelt júliusi blog is tanúsítja. Parlagfű azóta is nő.

 

MEGÁLLT AZ IDŐ?????ÜvöltésÜvöltés Amúgy meg ez az egész belső levelezés (hiába divat Amerikában) nekem egy kicsit az itteni cucializmust idézi. Amiről nem beszélünk, az nincs is. Amit nem javítunk ki, az majd megjavul magától is - mármint az ideológiától. Gratulálok!