A Szent István Gimnázium sorsa

A Szent István Gimnázium sorsa

2009. 07. 09. 19:59

Ma este az önkormányzati gyülekezésen rendkívüli napirendi pontokat iktatott be a 12 Apostol élén Meggyes úr. Minden jel, tervezett napirend és előkészített nyalánkság egyetlen régi célt takar: leszámolni a Gimnáziummal.

 

Holnap reggel 7 óra körül a TV2 Mokka műsorában Knapp úr fog beszámolót tartani a fejleményekről - a tanárok részéről telefoninterjút kért a média, a pártatlanság jegyében.

A mai napirendi pontok kiegészültek:

 

- a bizottság beszámolójának elfogadásával - nyíltan

- az ülés legvégére tervezve fegyelmik indítására tett javallatokkal, mely értelemszerűen ZÁRT gyülekezés lesz,

- valamint elit iskola létrehozása címén az István és a Bottyán összevonásával kapcsolatos elvi döntéssel -nyíltan

 

 

A bizottság, melynek összetétele véletlenül sem azonos azzal, amely összetétel felhatalmazást kapott a vizsgálódásra, érdekes módon oly tagokkal ékeskedett, mint az APEH által nem talált kollegina, a kihallgatótiszt, a leszerepelt ügyvéd-kommunikátor.... Ők fognak véleményt és ítéletet alkotni, mely alapjául szolgál a Döntésnek. Melynek ugye ellenszegülnek a jó érzésű önkormányzati képviselők... persze.

 

A Döntés másfelől a Döntés előtt már megszületett: a ma reggeli TV2 - érdekes, miért mindíg ez - online már lehozta:

 

" Fegyelmit kapnak, és lehet, hogy el is küldenek azok közül az esztergomi tanárok közül, akik ártatlanul vádoltak egy 16 éves gimnazistát, aki később a vonat elé ugrott és meg halt. " - Így, kijelentve. Megerősítve azzal, hogy:

 

"

A polgármester szerint a tanárok hibáztak. Az önkormányzat, az iskola fenntartója a diákokat és a tanárokat is meghallgatta. A vizsgálat szerint a tanárok közvetetten felelősek.
 
 
A közgyűlés javaslatára több tanár ellen fegyelmit  indíthatnak. A tanárokat nem tudtuk megkérdezni, mert a vizsgálat idején nem nyilatkozhatnak.
 
 
Az ügyvéd azt mondja, elképzelhető, hogy feljelentést tesznek.
 
 
A vizsgálat szerint a tanárok valószínűleg összebeszéltek, szó szerint ugyanazt vallották."

 

A pártatlan Döntés még nem készült el jelen idő szerint - állítólag.

 

A felelős tanárok között szerepelnie kell majd Erősné Vörös Viktóriának, a jelenlegi igazgató-helyettesnek is, lévén a hat megvádolt tanár között volt az ominózus esetben. További érdekessége a dolognak, hogy a döntés megszületése előtt határozott levélváltások történtek a fegyelmivel kapcsolatban, immár kész tényként jelezve azt.

 

További érdekesség, hogy a bizottsági vizsgálat eredménye hogyan került a hivatalos ismertetés és szavazás előtt egy országos médiához? További érdekessége a dolognak, hogy elvileg a tanárok nyilatkozattételét határozottan megtiltották. További érdekessége a dolognak, hogy a jelzett napirend-kiegészítéseket most, az ülés kezdete előtt alig egy-két órával tették meg - a felelős előkészítés és döntés jegyében.

 

Amennyiben Kurnász úr igazgató végrehajtja a kivégzés rá eső részét - utasítás alapján miért ne tenné meg épp ezt, és egyébként is, - kérdés, hogyan és milyen körülmények között lesz képes az Iskola ellátni oktatási feladatait. A tervezett 2010-es összevonás figyelembe vétele mellett is szeptembertől új iskolaév kezdődne. Hogyan, kikkel?

 

Meggyes Tamás eddigi összes zavaros hazugsága, jogtiprása, magyarázkodása egy pillanat alatt megbukik - saját maga leplezi le, saját döntéseivel.

 

Ez kellett? Tessék. Undorító vezető undorító kiszolgálói és még undorítóbb végrehajtói - ma talán, végre elérik céljukat. Igaz ugyan, hogy az egész jogilag képtelenség, hogy az egész mindenestől sikerrel és minden szinten támadható - attól még a színjáték folyik, az ország egyik legsikeresebb kommunikációjú csodavárosában.

2009. 09. 27. 21:35

Bevallom, nem erre gondoltam:). A mi nagy durranásunk át lett téve jövő hétre. De ha akkor is lövöldözni kezd valaki, kitöltök egy lottót.

2009. 09. 27. 21:26
A hétvége felé pedig lesz egy nagy durranás, alig győzöm kivárni:).

János, a doki egy héttel előre szólt neked, hogy lőni fog? Nevetés

2009. 09. 27. 21:16

A Szent István Gimnázium legitim és makulátlan, 5 évre kinevezett igazgatója egy riport szerint maga kérte fel a gázpisztolyost  ( a képesítés nélküli ígérvényest ) az óraadói feladatokra.

Innen gratulálok neki a helyes döntéshez !

2009. 09. 21. 19:15

Mélységek-

echoban, magyarban, újságírói hivatás-, sváb vér megszégyenítésében, bértollnokság, idegen pályáról kibicelés, félremagyarázás, cinizmus..............Ez az echo riport. Milyen mély volt a fizető zsebe? Milyen mély az erkölcsi érték? Vidékre teccett jőni?

2009. 09. 21. 18:01

Jesszusom, ez valami ronda viccMeglepett

2009. 09. 21. 16:46

Az új igazgatóhelyettesről pár vélemény, korábbi diákjaitól:

http://www.plurk.com/p/209kl2

2009. 09. 21. 8:23

Kurnász azt állitotta, hogy mi szülők politikai okok miatt csináljuk a balhét és befolyásoljuk a gyerekeinket ( aki a gyerekeimet ismeri az ezt nem tudja elképzelni). Én ismereteim szerint a szülői közösségben nem található politikailag aktiv illetőleg elkötelezett ember , egy képviselő - kivételével , aki viszont nem vett részt semmilyen tüntetésen és egyéb szervezkedésben. Úgy gondolom, hogy mi szülők egy dolgot egységesen szeretnénk: Más ember legyen a mi gyerekeinkből, mint "Feleségverő Pajszeros" Tamás, "telekbizniszes" alpolgármester, aki azt hiszi két Miatyánkkal ez le van rendezve, céges PC-n intim-"családi" ( a szolgáltató is nála családtag!?) pornóképes alpolgármester, 67 éves képesités nélküli pedagógus, aki nem szereti az embereket, saját unokáit sem ismeri, az egykori perselyfosztogató Robin Hood, a gyengejellemű orvos ( ő most egy kicsit illegalitásban van, szeretne továbbra is képviselő maradni), a hamis tanuskodó, stb. , és ehhez sorolom a szülők közül az "Üzletasszonyt - Aranyszarvasával ", aki a piszkos munkába besegitett. Végezetül nem szeretném , ha a gyerekem olyan gyenge jellem lenne, mint Kurnász igazgató, akit ezen a fórumon is felszólitok, hogy állitását ( politikailag elkötelezett szülők balhéja) nevesitse.

2009. 09. 20. 22:11

Holnap reggel érdemes Mokkát nézni.

A hétvége felé pedig lesz egy nagy durranás, alig győzöm kivárni:).

2009. 09. 20. 22:03

Sajnos nem tudom nézni az Echo tévét, bár lehet, hogy örülnöm kell, hogy nem látom, mert így nem bosszantom fel magam. Hihetetlen milyen egyoldalú tájékoztatás folyik a médiában s nem értem, hogy miért nem szólalnak meg a pedagógusok, a szülői közösség. A tanároknak is érdeke lenne, hogy a véleményüket hangoztassák, mert nem jó, ha csak a meggyes féle verziót nyomatják a médiában. Meggyesék nem hülyék, nagyon jól tudják, ha sokat hangoztatják a hazugságukat, akkor előbb utóbb sokan el is hiszik, hisz mindig ezt a verziót hallják.

Tényleg meg kellene szólalni a másik félnek is, minél hamarabb, mert az idő meggyeséknek dolgozik.

Törölt felhasználó

2009. 09. 20. 20:41

Ha a Mélymagyar című műsor, akkor az pár napon belül fenn lesz itt: http://www.echotv.hu/videotar.html?page=1&mm_id=80

2009. 09. 20. 20:30

Éppen most megy a ECHO TV-ben a Kurnász interjú. Kurnász olyanokat állitott a szülőkről , ami engem mindenképpen arra ösztönöz , hogy jogi lépéseket tegyek. Szeretném valakitől a videoanyagot ehhez megkapni. Bayer Zsolt HIDLAP "újságirója" - arc nélkül - nyal be éppen áttételesen Pajszeros Tominak, igy hálálva meg a neki csorgatott önkormányzati forintokat. Ő a független igazságosztó. Szeretném a hozzáértőket arra kérni, hogy sajtóközlemény vagy egyéb formában tiltakozzon e két gusztustalan féreg akciója ellen. A korrekt tájékoztatás érdekében mindenképpen ki kell kényszeriteni a megszólalási lehetőséget.

2009. 09. 19. 15:25

Nos, úgy érzem újra tüntetni kell. Lehet, hogy Búbánatvölgyben, lehet, hogy a főtéren, valahol, bárhol. Az Istvánért, Búbánatvölgyért, a törvényességért, a sportegyesületek megbecsüléséért, a város jövőjéért, az agyament, eszetlen bolsevik módszerek ellen, Meggyes Tamás és csapata ellen.

Más törvényes módszer nincs.

2009. 09. 19. 14:21

Lassan igy közel a hatvanhoz elkérem az alpolgármester úr családi intim-pornós fotóit, ami reményeim szerint fokozza aktivitásomat. Igy hozzájárulhatok a város fellendüléséhez.

Komolyra forditva a szót: Meddig türjük el ezt az idiótát, na meg a társait?

Eredeti méret

2009. 09. 19. 13:06

KJP a Hídlapban:

Az önkormányzat célja, hogy minél több gyermek szülessen a városban, a gyermekek iskoláskorúakká cseperedvén gazdag és magas színvonalat nyújtó esztergomi iskolai képzések közül válogathassanak.

 

 

Eredeti méret

2009. 08. 05. 8:07

Bottyánosok, ébresztő!!!! Azt írja déerrkágyé az iwiwen, hogy:

NEM egyesítésről, hanem uj alapítású tanintézetről döntött az önkormányzat, vagyis a fenntartó, akinek szava van a dologban. Nem az István és a Bottyán összevonása, tantestület és diákság ömlesztése az út. Uj alapítású Szt.Imre gimnázium fog indulnni 2010 szeptemberében. Alkalmas pedagógusokkal, elit követelményekkel, a régi Bencés Gimnázium épületében , amelyet már a Város építtetettt át, ujítatott fel. Saját városi pénzt jelentős mértékben áldozott erre. Ez a döntés többségi, demokratikus, szakmailag megalapozott, pályázati jelentkezők ajánlkozása alapján született.

Ha és amennyiben hinne lehet a magyar jogásztársadalom szégyenének - ez, mondjuk, kétesélyes - , akkor titeket is feláldoz Puci és csapata, csak hogy végleg leszámoljon az Istvánnal!

2009. 07. 14. 19:17

http://www.metaprime.hu/video/eotvos.flv.html

 

A koncepciós per elkezdődött. Nem akarom, hogy ne legyen kinek szólni... "A tantestület szerzett rangot és nevet az iskolának".  Hát ne hagyjuk veszni!

2009. 07. 10. 17:59

Legyünk ott minél többen, védjük meg városunk hírneves gimnáziumát.A tanároknak erőt, egészséget, kitartást.Hívjuk az összes Istvános volt és jelenlegi diákokat és rokonait is.Töltsük meg a teret. Ne hagyjuk a diktátorokat , hogy tönkre tegyék egy országosan is Hírneves iskola beolvasztását.

2009. 07. 10. 16:41

Megyek én is, csak szóljatok!