A rendőrség szerint a cselekmény nem bűncselekmény

A rendőrség szerint a cselekmény nem bűncselekmény

2009. 07. 04. 16:29

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Osztálya megszüntette a nyomozást a mélygarázsok ügyében, mivel véleményük szerint a cselekmény nem bűncselekmény.

A rendőrség álláspontja szerint már az építési terveket is az építtető önkormányzat garázsigénye alapján készítették el.

Az önkormányzat több szakértői nyilatkozatát is megemlíti az indoklás, ám Szénási Gábor visszavont szakértői nyilatkozata nem kerül idézésre sehol sem a háromoldalas dokumentumban.

Ugyanúgy, ahogy az sem, hogy például a Mária Valéria Mélygarázs ügyében dr. Marosi György - jelenlegi - jegyző egy tanúvallomásában igazolta: csak bérleti szándékról szavazott a képviselő testület.

 

Akit részletesebben érdekel az ügy, itt olvashat róla.

2009. 07. 06. 14:27

 

Nem vagyok gazdasági szakember, soha nem is pályáztam ilyen babérokra. Szerintem erre megfelelő tanácsadói körrel kell redelkeznie egy képviselőtestületnek. 

Azt azonban soha nem fogom sem megérteni,sem elfogadni, hogy miért vettünk meg 4,5 millióért garázshelyeket, amikor megtehettük volna ezt 2,5 millióért is az Erzsébet házban. Miután  elmondtam véleményemet a testületi ülésen a polgármester úr kijelentette, hogy , aki nem ért vele egyet az " hülye" Aztán szépen feltornáztuk az Erzsébet ház árszintjeit is az"előírt" szintre.

Hogy ez bűncselekmény-e, arra korrekt választ kell adnia a magyar igazságszolgáltatásnak.

Az azonban biztos, hogy ha a saját pénztárcájáról lett volna szó, akkor senki nem cselekedett volna ilyen ostoba módon.

 

2009. 07. 06. 0:24

Azért kíváncsi lennék melyik rendőrbácsi vagy rendőrnéni vásárolna 2,5 millió forint helyett 4,5 forintért garázst?

Oszt elég lenne annyi, hogy egy bank képviselője ill. az annak megbízásából eljáró szakértő, megszakértik, márpedig fizessenek érte majdnem annyit mint a piaci ár kétszerese? Mert szerintük annyiba kerül a felépítése?

Elég gyenge az indoklás.

Nem tudom ki volt a feljelentő, de a helyében én biztosan panasszal élnék. A panaszbeadványomat  egyidejüleg megküldeném a Megyei Főügyészségnek meg ha van azoknak is felettes szervük oda is, nehogy valakinek eszébe jusson elkésettnek minősíteni a panaszt.

Sokkal pitibb ügyben is rendeltek már el pótnyomozást panaszbeadványra.

 

Törölt felhasználó

2009. 07. 05. 8:39

Ha visszaolvassuk a régi magyarázatokat a mélygarázs áráról és mellétesszük a mostaniakat, egy valami kiderül: a jelenlegi kommunikáció messzire elkerüli azt, hogy mennyi idő alatt fog ez a szuperbiznisz megtérülni! Most már csak arról beszélnek, hogy ennyibe került és kész.

 

2009. 07. 04. 16:41

A rendőrség álláspontja szerint már az építési terveket is az építtető önkormányzat garázsigénye alapján készítették el.

Aham, ezért akkora a mélygarázs kihasználtsága, amekkora...?