Takács úr újabb levele
Közélet
2007. szept. 4.

<p>A küldő kérésének megfelelően, csonkítatlan, a neveket is tartalmazó formában teszem közzé a levelét. Ádám mindehhez a beleegyezését adta.</p>

Tisztelt Cserép János Úr!

Köszönöm, hogy anyagunk megjelent az Ön honlapján. Megtévesztő volt ugyan, amikor Ön "interjúalany"-okat keresett "interjú"-khoz, azt a látszatot keltve, mintha valamiféle hírportált üzemeltetne, ám azóta rájöttem tévedésemre. Megtévesztő volt az is, hogy honlapjuk "www.szeretgom.hu" címmel jelentkezik be a böngészőn. Látszik "közösségi fórum"-ukon az elszánt tettvágy, ami nem egyszer becsületsértő gyalázkodásra és a korábbi bejegyzések felületes olvasására ragadtatja az olvasóikat, fórumozóikat.

Mindazonáltal az Ön eljárása megtévesztő volt. Olyan megtévesztő, mint a névtelenség sötétségében bujkáló fórumozók írásai, akik az igazság fényét látva ijedten eltakarják szemüket, szemük elől a valóságot.

Látszik a megtévesztés szándéka is, ami meggátolja Önt, hogy Páni Ádámot név szerint megemlítse honlapján, ami arra készti Önt, hogy nevét kihúzza a levelemből, amelynek idézéséhez vagy közléséhez nem is járultam hozzá. Önkormányzatunk közleményének szövege jól elkülönítve érkezett meg Önhöz.

Látszik a hozzászólásokon az elszánt szándék, hogy az önkormányzati döntéseket azok ismerete nélkül kommentálják honlapjukon. Nincs más magyarázata ugyanis annak, hogy a zeneiskola megszüntetéséről, elköltöztetéséről írogassanak bejegyzéseket honlapjukon, miközben ilyen szándék soha nem fogalmazódott meg, a képviselő-testület soha ilyesmiről nem döntött. Levelem végéhez csatoltam önkormányzatunk hivatalos álláspontját az ügyről, jelen levél közléséhez pedig csak teljes, csonkítatlan formájában, Páni Ádám nevének az iméntivel együtt kétszeri, az Ön nevének egyszeri említésével járulok hozzá, semmilyen csonkított formában nem.

Egyben szeretném azt a reményemet is kifejezni, hogy köztünk továbbra is érdemi információcsere folyhat a későbbiekben, amihez jó munkát kívánok.

Üdvözlettel

Takács István

(forrás)