Ki az a Perza Renátó?

Ki az a Perza Renátó?

2009. 06. 20. 12:53

Meggyes Tamás igencsak terjedelmes, mégis igen kevesetmondóra sikerült választ tett közzé a Hídlap honlapján, melyben igen sok dologról szemérmesen hallgat. Egy furcsa elszólása azonban elgondolkodtatott és kutatásra késztetett minket. Kinek a kicsodája Perza Renátó?

Meggyes Tamás egészen pontosan a következő mondatot tette közzé:

Perza előző élettársa a gyújtogatás előtti hónapokban Kui Rózsa „legjobb barátnőjévé vált".

Utánajártunk, és kiderült, hogy valóban - Perza Renátó élettársa egy esztergomi hölgy volt, aki egy sikeres internetes vállalkozás ügyvezetője - elsősorban kismama és babaholmik internetes marketingjével foglalkozik a cég, de ugyancsak a profiljába tartozik gyermekszépségverseny szervezése - sőt, éppen egy ilyen verseny folyik jelenleg is a helyi élményfürdővel közösen. Perza Renátó jelenlegi kapcsolatairól nem sikerült kiderítenünk semmit - a polgármester úgy tűnik sokkal tájékozottabb a korábban parlamenti belépővel is rendelkező férfi magánéletéről, mint azt gondolnánk.

Rövid kérdezősködés után annak is sikerült utánajárnunk, hogy kicsoda a hölgy jelenlegi élettársa. Meggyes Tamás megfogalmazásából ugyanis érezhető, hogy igen fontos jelentőséget tulajdonít ennek a kapcsolatnak.

Nos, a hölgy jelenlegi élettársa nem más, mint annak az Erzsébet háznak az építtetője, amiben Meggyes Tamás polgármester javaslatára, előterjesztésére Esztergom Város Önkormányzata mélygarázs parkolóhelyeket kívánt megvásárolni a piaci 2,5 millió forint helyett 4,5 millió forintért.

Próbálunk utánajárni, hogy lehet-e kapcsolat a mélygarázsvásárlás és a polgármester házának felgyújtásával megvádolt Perza között.

2009. 06. 24. 2:11

Nem tudom ez a link előjött-e már:

http://www.bkik.hu/newslist_z.php?cim_news_newstate=1&cim_news_vars[NewsID]=388

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara honlapja, rajta egy meghívó:

A konferenciával kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel Önben, kézséggel áll munkatársam az Ön rendelkezésére (Perza Renátó a 20/975-85-95-ös telefonszámon).

További beszámolók ugyanerről: Origo Vállalkozó negyed, mfor.hu.

Ízlelgessük a konferencia nevét: "Polgármesteri és Kis- és Középvállalkozói Regionális Térségfejlesztési Konferencia-sorozat"...

2009. 06. 23. 19:53

Én felhívnám még erre a körülményre a figyelmeteket:

sőt, éppen egy ilyen verseny folyik jelenleg is a helyi élményfürdővel közösen.

Ugye emlékeztek, hogy 2007 őszén egy elég jól sikerült online interjút folytattunk le Balogh Zoltánnal és Mihalovics Barbarával - az Aquasziget vezetőségével itt a Szeretgomon, ami után néhány napig az aquasziget.hu Partnereink oldalán is feltűnt a Szeretgom logója és linkje. Majd viharos gyorsasággal el kellett onnan tüntetnie az élményfürdőnek ezt - a pontos megfogalmazás szerint: a tulajdonos önkormányzat parancsára.

Kérdem én - ha Perza volt élettársának üzleti kapcsolata van az élményfürdővel, és a tulajdonos erről tud, tűri, akkor pontosan mi is a kapcsolat Perza és a városvezetés között?

Törölt felhasználó

2009. 06. 22. 12:15

Jaja, gyakorlatilag szerintem is bevallotta Meggyes nagy nyilvánosság előtt, hogy ismeri azt az embert, akit ha jól tudom, akkor a házfelgyújtás megszervezésével (?) vádolnak.

Törölt felhasználó

2009. 06. 22. 12:06

Még egy kis adalék: újságírói forrásból értesültem arról, hogy Perza azt vallotta, hogy nem ismeri Misznéder Jánost, János pedig azt, hogy nem ismeri Perzát. 
Ehhez képest Meggyes igencsak tájékozott Perza ügyben, ahogy a fent idézett egyetlen mondata is tanúskodik erről.

2009. 06. 20. 13:14

Azért ha Misznéder János olvassa ezt a topikot, és nincs semmi jogi akadálya, azt megkérdezném tőle, hogy ő ismerte-e Perzát. Mert ha kiderül, hogy nem, viszont egy másik helyi építési vállalkozó meg igen - akinek ő ráadásul valamilyen szinten azért csak konkurenciája, akkor ez nagyon sokmindent megváltoztathat a leányzó fekvésében...

Arról nem is beszélve, hogy ezzel az egésszel végre értelmet kapna, hogy miért fizetne ki valaki majdnem dupla árat valamiért...

2009. 06. 20. 13:09

Milyen kicsi a világ...!