Elmarad a IV. MÖM Tábor, de lesz még!
2009. jún. 10.

<p>Esztergom-kertvárosi I. Hagyományőrző és drogellenes Magyar nap hasonló okok miatt maradt el tavaly augusztusban. <br /> Akkorra az ellenszél, hogy nehéz egyelőre bármit rendezni a MÖM neve alatt. Reméljük a nemzeti radikalizmus megerősödése új időszámítást hoz. Esztergomban igény van a politikai változásokra, várjuk, hogy a demokrácia visszatérjen városunkba!</p>

A Magyar Önvédelmi Mozgalom bejelenti, hogy -rajtunk kívül álló okok miatt-az idei drogellenes IV. MÖM tábor elmarad!
Esztergom-kertvárosi I. Hagyományőrző és drogellenes Magyar nap hasonló okok miatt maradt el tavaly augusztusban.
Akkorra az ellenszél, hogy nehéz egyelőre bármit rendezni a MÖM neve alatt. Reméljük a nemzeti radikalizmus megerősödése új időszámítást hoz. Esztergomban igény van a politikai változásokra, várjuk, hogy a demokrácia visszatérjen városunkba!
Elnézést kérünk a zenekaroktól, előadóktól és azoktól a Kárpát-medencei magyaroktól, akik több ezren ismét hozzánk készültek. Ígérjük, Magyarország második legnagyobb nemzeti zenei fesztiválját tovább visszük, ahogy olyan képviselő-testület lesz, amelyik felfogja és megérti rendezvényünk gazdasági és szellemi jelentőségét!

Minden magyarnak ajánljuk szeretettel a július 16-ai esztergomi Kárpátia koncertet és a július 25-ei Esztergom-kertvárosi " Rock a kommunizmus elleni fesztivált".

Magyar Önvédelmi Mozgalom
2009. június 10.