Az esztergomi Fidesz és "egy" békediktátum
2009. máj. 30.

<p>Azok, akik szlovákul kérnek bocsánatot a semmiért, hazudnak, hogy a
Népszavában (!) a "nap emberei" lehessenek, ráadásul üldözik
Magyarország második legnagyobb határon átnyúló nemzeti ifjúsági magyar
táborát ( MÖM Tábor), az ne akarjon politikai tőkét kovácsolni
Trianonból! Nem lehet EU matricás autóval járni, nyalni a szlovák
soviniszták fenekét, de közben krokodilkönnyeket ejteni június 4-én 282
ezer négyzetkilométerért!</p>

A Fidesz kétfrontos harca Esztergomba egyre jobban kezd teljes anarchiává átcsapni. Nem tudják, merre üssön a narancssárga ököl és tiporjon az ifjúgárdista bakancs.

Esztergom városában trianoni megemlékezésről évekig hallani sem akart senki! Főleg nem a Fideszes városvezetés, még bennük élénken élt- valószínűleg -mikor 1991-ben Orbán Viktor kiszaladt az Országgyűlésből, frakciójával együtt, mert nem volt hajlandó 1 percre felállni és emlékezni Magyarország tragédiájára, 1920. június 4-ére. Mindent megtettek ellenünk, hogy Trianon igazságtalanságát ne kiálthassuk világgá! Arra voltunk kényszerítve, hogy az MSZMP összes utódszervezetével megküzdjünk. Az MSZP, SZDSZ, Fidesz mindent megtett, hogy valós fájdalmunkról ne beszélhessünk!

Ennek ellenére 1937 után végre 2002-ben összegyűlhettünk az esztergomi Hősök terén. Egyre többen lettünk, nemes hagyománnyá vált a megemlékezés. A fejlődés történetében odáig jutott 2009-ben az esztergomi Fidesz, hogy már mindenhol emlékezne "egy" békediktátumra-így jelent meg a Hídlapban-még ott is ahol más jelentett be rendezvényt és kapott engedélyt.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom június 4-én 20 órától-21.45-ig tart megemlékezést az Országzászlónál, a Hídlap szerint a Fidesz 20.30-tól. Mi, május 20-án elsőnek kértünk és kaptunk engedélyt. Ennek ellenére szívesen látjuk a Fideszeseket, de vezetőiket nem!

Azok, akik szlovákul kérnek bocsánatot a semmiért, hazudnak, hogy a Népszavában (!) a "nap emberei" lehessenek, ráadásul üldözik Magyarország második legnagyobb határon átnyúló nemzeti ifjúsági magyar táborát ( MÖM Tábor), az ne akarjon politikai tőkét kovácsolni Trianonból! Nem lehet EU matricás autóval járni, nyalni a szlovák soviniszták fenekét, de közben krokodilkönnyeket ejteni június 4-én 282 ezer négyzetkilométerért!

Azok, akik egy hátsóval akarnak megülni több lovat, inkább tegyék azt, ami közel áll hozzájuk. Menjenek ki a Fesztergomra, sodorjanak egy jointot és hajtsanak az SZDSZ-es szavazatokra. Nálunk, az esztergomi Országzászlónál erről is hallhat. Valószínűleg a 18. 30-kor kezdődő esztergomi Hősök terén tartandó Magyar Gárda Őrző Szárnya rendezvényén is. Szeretettel várjuk az ébredő Magyarokat!


Magyar Önvédelmi Mozgalom

Esztergomi Szervezete


2009. május 30.