Sok szép közös terv
Közélet
2009. máj. 23.

<p>Az elmúlt évek sorozatos botrányai nem zavarják Orbán Viktort abban, hogy a jövőt Meggyes Tamással képzelje el Esztergomban. Legalábbis az EP kampány nagygyűlésén elhangzott beszédéből ez válhatott világossá a mintegy ötszáz megjelent számára.</p>

"Köszönöm a szervezőknek, hogy ide hoztak bennünket, először is köszönöm az önök polgármesterének! Tamás, köszönöm szépen, hogy itt lehetünk! Most nem ezért jöttünk össze, de ha megengedik, zárójelben elmondom, hogy nekünk sok szép közös tervünk van, amely az önök városát érinti. Tamás nagyszerű rajzokat és terveket dolgozott ki a tekintetben, hogy hogyan lehetne Esztergom városát még nagyszerűbbé tenni, és van is közöttünk egy nem nyilvános megállapodás, amely szerint, ha kormányzati lehetőséghez jutattnak bennünket a választópolgárok, akkor ezeket az esztergomi terveket meg is fogjuk valósítani." - mondotta  a Fidesz vezére a Mária Valéria Híd lábánál megtartott fórumon.

A körülbelül félezer Szlovákiából is érkezett megjelent közt szép számmal megtalálhatóak voltak az önkormányzati intézmények alkalmazottai és vezetői is.

 

Orbán teljes beszédehttp://www.tv2.hu/Root/Tenyek/Videok/2009-05-23-orban_teljes_beszede_vagatlanul

Érkeznek

Fenn és lenn

Vége

(forrás)