Segítsünk Meggyes Tamásnak!

Segítsünk Meggyes Tamásnak!

2009. 05. 01. 1:55

Először is tessék végignézni ezt a videót:

www.etvonline.hu

32. perc környékén olyat mond a polgármester, hogy:

Hogyan működik a Szeretgom nevű, igazából csak rosszat mondással, gyűlölködéssel foglalkozó portál. Ott jó szót - én nagyon keveset láttam, nyomtatott változatát inkább - ott jó szót én még nem nagyon láttam, ott még nem kapott senki dicséretet. Viszont azt gondolom gyűlöletből extrém adag van az úgynevezett szeretgomos hírportálon. Miből és hogyan tudják ezeket fenntartani? Honnan van ennyi pénzük, és miből van ennyi indulatuk? Miből táplálkozik ez? Én azt gondolom, hogy ez egészen elfogadhatatlan. Építkezésről szó nincsen.

Mit tetszenek minderről gondolni?

2009. 05. 11. 15:33

Most jutottam csak hozzá, hogy megnézzem a videót.

Elképesztő.

 

"Külön misét megérne ,hogy az MSZP miért ment ebbe bele a választások alkalmávalDe erröl talán Láposi Elza tudna többet mondani .Nekem is van egy elképzelésem de nem kívánok pereskedni így most ezt megtartom magamnak ." - dobta fel valaki a labdát.

Erre igen egyszerű a válasz.

Nem kell keresni mögötte semmi nagy durranással járó háttéralkut.

Meggyes alpolgármesterségét azon egyszerű indokkal támogattuk, mert naívan azt hittük, hogy az adott szó kötelez.

Mely szerint nem indul polgármesternek, mely szerint az ellenzék jogait maximálisan tiszteletben tartja.

Azt gondoltuk, mert azt ígérte, hogy lehet velük a város érdekében együtt dolgozni, hogy a valóban posványosan vezetett várost ki lehet vezetni egy lendületes együttműködéssel a mocsárból.

Akkor még azt gondoltuk a politikáról, hogy lehet uriember módjára viselkedni benne.

Ma már biztosan nem kötnénk, nem csak Meggyessel, de senkivel sem egy adott szóra semmilyen megegyezést.

 

2009. 05. 11. 13:29

Kedves BESSZI

Hogy tisztán lássunk ,a valamikori Fidesz a város kocsmáiban verődött össze pártá. Molotov Sörgödör Galéria Strand büfé Név szerint fel tudnám sorolni azt a néhány "hőst "aki Mitter Meggyes duó körül csoportosulva benzin gőzős álmokat szövögettek .

Könözsi bukása után számomra máig érthetetlen módon úgy jutott hatalomhoz mint szamár a füléhez ,bár még csak megbízott ként .Szívesen halgatom én  Miavec Jenőt amint  magyarázza a szegénységi bizonyítványt ,de az a történet annyi sebböl vérzik  hogy nem is érdemes belemenni .

Külön misét megérne ,hogy az MSZP miért ment ebbe bele a választások alkalmávalDe erröl talán Láposi Elza tudna többet mondani .Nekem is van egy elképzelésem de nem kívánok pereskedni így most ezt megtartom magamnak .

Igen is látni lehetett már az első ciklusban hogy ennek nem lesz jó vége ,amikor az ellenzáket modszeresen elkezdte kiszorítani az irányításbol .Átláthatatlan ellenőrizhetetlen pénzügyi szabályozás megszavaztatésa ,különböző alapítványi bulik stb...

Érdekes az is hogy a külföldi alapitványok esetében szigorú a szabályzás az adócsalás és pénzmosás lehetősége végett ,úgy tűnik az önkormányzatoknál ez nem szempont .Biztos nem áll fent a veszlye.

A második ciklus egyértelműen meg volt vajazva ,már írtam róla Szerintem az MSZP ebben is benne volt, ha nem akor meg meg is érdemelték hogy vesztettek.

Végül megint oda lyukadunk ki hogy jövőre választani kéne de nincs kit .Semmi normális alternatíva .

2009. 05. 11. 9:52

Nagyon várjuk, mikor Meggyes Tamásnak nem lesz mentelmi joga!...

2009. 05. 11. 8:58

Igen Logice, ezekre a kérdésekre ma kevesen keresik a választ, pedig ezen múlik a következő választás. Te valóban, nevedhez méltóan, logikusan gondolkodsz.

 

Először: Bizony, bizony Meggyes az MSZP hátán kapaszkodott fel.

 

Másodszor: Az a " Független jelölt" (mármint polgármesterjelölt) még csak 3 éve volt :-) jelölt, nem négy éve. Persze ma már nem független, hanem képviselőként ő is Meggyes 90%-os támogatói közé sorolható. Mintha a " civilek "hozták volna?....Persze csak látszólag... Ismét az MSZP adott Meggyesnek egy segítőt!

 

Mihavecz Jenő kérdésfelvetése nagyon érdekes, aki Walaki azon megjegyzésére, hogy Haller és az MSZP ültette nyakunkra Meggyest, így reagált:

 

"Nem,az akkori teljes ellenzék, magamat is ideértve. De miért is érdekes ez? Miért ne kellene feledni?"

 

Engem legalább is elgondolkoztat ez a hozzáállás... És nem akarom feledni.

 

No meg ez:

"Állítom, nem volt Tudható Meggyesről, hogy mivé válik, amikor már ő valódi főszereplő. És még csak nem is kaptunk semmiféle figyelmeztetést kívülről.Én biztosan nem! Ezért azt, hogy Meggyest-aki egy tökéletesen veszélytelen, szürke jelöltnek tűnt- jelölte az ellenzék főállású alpolgármesternek, indokolatlan folyvást előhozni, főleg úgy, hogy az mszp találta őt ki."

 

Nekem ez kissé freudi elszólásnak tűnik.

 

Talán nem olvastatok arról, hogy az öntörvényű, gyenge képességű elme gyakran igen népszerűvé, dominánssá válik dogmatizmusa, populizmusa, közhelyessége és egyszerűsége révén ? Arról sem, hogy dominánssá válásáig általában nagyon jól álcázza magát? Nem tudtatok előéletéről? Sajnos ezek nagyon nehezen elhihetőek. Hibáztatok kedves Miavecz úr, nagyot,nagyon nehezen megbocsáthatót hibáztatok!

 

Tán olyan polgármestert akartatok, aki dróton rángatható? Olyat, akiről azt hittétek, hogy a szellemi képességei olyan alacsonyak, hogy majd az orránál fogva vezetgethetik? Biztosan Esztergom érdekeit tartottátok szem előtt?

.

Nem igaz, hogy nem volt kellő figyelmeztetés, csak nem a nektek tetsző oldalrol jött. Hiszen akkor még Kis Rigó László, akkori kerektemplomi plebános is látta az igazságot. Mindent meg is tett, hogy Meggyes ne kerüljön hatalomra. Aztán szépen megalkudott ő is. Meg, ha jól emlékszem az iparosok, az akkori református lelkész, az akkor még ereje teljében lévő Simon Tibor tanár , Kápolnay Dezső mérnök úr , a Rudnay egyesület vezetője, sőt az akkor még Esztergomban igen erős MIÉP is, óva intettek mindenkit Meggyes megválasztásától.

 

Erre az idézetre is érdemes odafigyelni:

 

" És ne felejtsünk egy lényeges momentumot. Fidesz kormány volt, és pragmatikusan úgy gondoltuk, akkor teszünk jót a várossal, ha jó a kapcsolat a kormány és a város között! Azért ez a fajta gondolkodásmód véleményem szerint eléggé dícséretes. Ha egy ellenzéki képes átlépni saját árnyékát."

 

Helyes, akkor ne tegyen a város semmit! A Szeretgom hallgasson el, vagy dícsérje ezerrel Meggyes Tamást! Élvezzük a napsütést!. Hiszen 99,9%, hogy 2010-ben Fidesz kormány lesz! Meg kell győzni azt a maradék 7-8 , mszp-s, mdf-es, vállalkozó, meg az egy szem fideszes, még normálisan gondolkodó képviselőt, hogy maradjanak csendben, legyenek "pragmatikusak", "lépjék át a saját árnyékukat " !

 

No én nem így gondolom

!

 

Törölt felhasználó #43

2009. 05. 03. 20:02

Az interjúban ennek örömére eszközöltünk néminemű kiegészítést. Meggyes hazudik. Ez van amikor valaki olyasvalamiről nyilatkozik előre, aminek a tartalmáról fogalma sincsen!

Eredeti méret

2009. 05. 03. 19:40

Meg még azt is mondta, hogy valami lakást vagy házat is felajánlottak a feleségének ezért. Ez a tipikus előremenekülés taktikája. Érdekes módon arról viszont nem beszélt - ha már magától előhozta ezt a témát -, hogy miért zavarta el a neje...

2009. 05. 03. 18:34

A riportban valahol azt is mondta, hogy mennyit fizettek "...a feleségemnek, hogy rosszakat mondjon rólam." Nem azt mondta, hogy .........."...hogy hazudjon rólam", hanem, hogy "....rosszakat mondjon rólam."

Hát... ha rossz is, de attól az még lehet az igazság, ugye polgármester uram?:)

Törölt felhasználó #43

2009. 05. 03. 14:46

bettettem

Törölt felhasználó #43

2009. 05. 03. 14:10

mindjárt megcsinálom

2009. 05. 03. 12:40

Gondolom ami országos viszonyokra igaz, az helyben is az. Az ellenzéknek az a dolga, hogy a hibákra felhívja a figyelmet, kritizáljon, nem az hogy dicsérjen. Ezzel a polgármesternek meg kéne barátkozni. Aki a dicséretet zengi, lehet hogy nem őszintén teszi. Talán érdekből? Kap egy jó kis WC bizniszt, felvásárolják a raktári készletét, tőle veszik a táblákra valót? Az ellenfél nem biztos, hogy ellenség! Tiborcok panaszát kéne meghallani, nem Biberachok tanácsát!

Eredeti méret

2009. 05. 03. 0:12

Nekem sajnos megy, de elég volt egyszer belőle, nem nézem meg helyetted még egyszer :)

2009. 05. 02. 22:58

Nem megy kérem az etv-s meghivatkozott link nincs fent véletlenül a youtube-on? ha igen, érdemes lenne azt is ide tenni.

Törölt felhasználó #43

2009. 05. 02. 20:39

Segítsünk Meggyes Tamásnak! Csomagolni.

2009. 05. 02. 19:42

Jól emlékszem amikor az MSZP hátán felmászott abba a székbe és arra is emlékszem ahogy modszeresen" kiherélte "azt az ellenzéket akit ma nam győz köpdösni . Vajon ezért vár elismerést ?

4 éve a fél várost megvezették a független jelöltjükkel,hogy tuti legyen a gyözelem .Talán erre olyan büszke ?

Becsület ? Tisztesség ? Őszinteség ? Mit akar ezekkel ? Ezek a kifejezések magasak a számára mint kacsának a villanyoszlop .

Azért tartunk itt ahol tartunk .

2009. 05. 02. 10:25

Én erről azt gondolom hogy a testület szavazza meg hogy szűnjön meg a Szeretgom aztán a többit majd meglátjuk .

Meg azt is gondolom hogy ha valaki kritizálni meri Meggyest azt azonnal vessék tömlöcbe .

Azt meg végképp nem értem miért nem kapott még Nobel díjat.

Vagyonokat költhet a közösből önreklámra hadoválhat 48 percig a város fejlődéséről ,a tények magukért beszélnek .

Járhatatlan utak rossz közhangulat élhetetlen város .Ezért nem a Szeretgomot kéne okolni hanem saját magát.

Miért járna azért dicséret hogy valaki végzi a dolgát ,elég jól megfizetjük érte ,ráadásul szerintem is sz@rul csinálja amit csinál.

2009. 05. 02. 0:52

Én is küldöm szeretettel mindenkinek a jelenlegi kedvenc számomat. A dal új, szándékosan idézik a 80-as éveket. Ez egy ún. "supergroup", különböző együttesekből állnak össze a tagok.

2009. 05. 02. 0:45

Azért az se kicsit beteg, aki a Sidology-t adaptálta Guitar Hero alá:)

Hmm, ezt talán egy kicsit még magyaráznom kellene.

Sidology - a Machinea Supremacy nevű svéd metálbanda egyik tribute száma ami régi Commodore 64-es játékok zenéiből játszott egyveleg (a linkelt videóban pl van Bubble Bobble, Commando, meg még több).

Guitar Hero - egy Playstation játék amiben öt gombot kell megadott ritmusban és időzítve nyomogatni - ahogy jönnek szemben a képernyőn a bigyók.

2009. 05. 02. 0:33

n -

2009. 05. 02. 0:20

nem teszünk ki rá szavazást h. elmegy-e?:))

2009. 05. 02. 0:14

Az egérlyukban egyelőre nincs internetes portál ! Az meg a te bajod, ha nem dohányzol, csak kivívod még a dohányosok bizonyos körének haragját is ! A helyedben gyorsan rászoknék, kostet was kostet ! :)))