A köz pénzéből a barátnőnek?

A köz pénzéből a barátnőnek?

2009. 04. 24. 21:39

A szeretgom egyik olvasója jelezte a napokban számunkra, hogy Meggyes Tamás a jelek szerint egy új kapcsolatra talált. Az új kedves kiléte felvet néhány kérdést.

A közvélemény a polgármester 2008-as vagyonnyilatkozatából értesülhetett először arról, hogy házassága megromlott és különköltözött második feleségétől. Egy nemrégiben kelt blogbejegyzésben korábban Deutsch Tamás imitátornak aposztrofált Meggyes úgy tűnik nemcsak külsejében de életvitelében is összehasonlítható a Fidesz EP listáján Brüsszelbe készülő budapesti politikussal, aki Meggyeshez hasonlóan második feleségétől elválva szintén egy munkatársa oldalán vigasztalódott.

Mint az időközben kiderült, Meggyes Tamás új barátnője a Városszépítési Osztály osztályvezetője, dr. Zimon Andrea, akinek a nevét egy nemrégiben jogerősen és felmentéssel lezárult büntetőügy kapcsán ismerhette meg korábban a város. Zimon 2002 óta dolgozik Meggyes mellett a városházán - volt városházi alkalmazottak elmondása szerint szinte az első perctől kezdve a "vak is láthatta", hogy a fiatalasszonynak nem közömbös a politikus személye.

Mint ismeretes Meggyes Tamás javaslatára előbb az illetékes biztottság, majd később a testület is megszavazta, hogy dr.Zimon Andrea mintegy fél milliós perköltségét a város térítse meg a költségvetés terhére. Ez annyit jelent, hogy Meggyes Tamás a várossal, az adófizetőkkel fizettette meg szeretője büntető ügyének ügyvédi munkadíját.

A hivatali munkatársak elbeszéléséből egyértelműen kitűnik, hogy Meggyes több éve folytatja ezt a viszonyt beosztottjával.

A szeretgom a legrövidebb utat választva megkereste Meggyes Tamás feleségét, Kui Rózsát, aki egy hosszabb interjút adott nekünk.

A kérdéses ügyről Kui Rózsa annyit nyilatkozott, hogy Meggyes Tamással hónapok óta külön élnek, de a mai napig sem váltak el.

„Három hete tudtam meg, hogy neki van egy komoly kapcsolata, amit megüzent nekem. Számomra döbbenet volt, hogy ez a komoly kapcsolat ez egy olyan kapcsolat, amiről régen is sokat beszéltek az emberek. Ismerősök és számomra ismeretlenek.”

Bejó Gábor interjúját Kui Rózsával hamarosan teljes terjedelmében közöljük, amelyből döbbenetes dolgok derülnek ki az elmúlt tíz évről.

2009. 07. 28. 18:19

Az is biztosan véletlen, hogy a hölgyike testvére a HírTV munkatársi gárdáját erősíti...

2009. 05. 20. 19:41

Ne fogadjunk rá, de az előzmények ismeretében szerintem ettől minden kitelik .

Javasolnám Dorogot, Ott biztos tárt karokkal fogadnák csak hogy bosszantsák ezt az idi............

Eredeti méret

2009. 05. 20. 19:25

Gondolom az Erzsébet óvodájának van működési engedélye, azt meg visszavonatni talán Tompikának sem menne  olyan könnyen :)

2009. 05. 20. 19:22

Működési engedély nekik is kell amit a város ad ki vagy nem ad ki .

Nagyon megülte a gyomrom ez az egész .

Eredeti méret

2009. 05. 20. 18:49

Az Erzsébet óvodájára gondolsz? Oda talán tényleg nem ér el Puci keze!

2009. 05. 20. 16:02

Na, tisztelt óvodavezetők! Hol egy "tökös" nő (bocs a képzavarért), aki nem hagyja, hogy egy anyukát így megalázzanak és ellent mer mondani és átveszi a gyerekeket?Üvöltés

 

(Mondjuk így, hogy minden óvoda önkormányzati, csak egy hely van a városban, ahová "talán" nem ér el a keze...)

2009. 05. 20. 15:30

 

Kedves Rózsa!

Hozzászólását elolvasva olyan mérhetetlen düh fogott el, hogy a férje ilyen lehetetlen helyzetbe hozta Önt és a gyerekeit. Mint a város vezetője, hogy engedheti meg azt, hogy utasítsa az óvodavezetőket, kit vegyenek fel és kit nem?  Nincs a Hivatalban egy olyan személy aki elbeszélgetne egy  "kicsit" vele...vagy akkor már másnap nem kellene bemenni dolgoznia?

Ennyire embertelen lenne a polgármester? Ennyi gonoszság és rosszindulat, hogy lehet egy emberben?

Nagyon szurkolok Önnek, ne adja fel..sok sikert!

2009. 05. 20. 13:15

Kedves Szeretgom Olvasók!

 

Köszönöm, így "ismeretlenül" is a biztató szavakat! 

Időközben férjem folytatja az én ellehetetlenítésemet. Nemrégiben szeretője - kérésem ellenére - gyermekeim óvodai csoportjába íratta be kisgyermekét. Számomra ez elfogadhatatlan, hiszen nincs olyan nő, aki szívesen ülne például egy anyáknapi ünnepségen együtt férje szeretőjével. Hiába kértem őket a döntésük megváltoztatására, hajthatatlanok maradtak. Én a megoldást abban láttam, ha más óvodába viszem saját gyermekeimet. Ám Meggyes Tamás ezt másképp gondolta és minden óvodavezetőnek kiküldött egy levelet, amelyben határozottan elutasítja, hogy közös gyermekeinket más óvoda felvegye. 

Az óvodavezetők pedig félnek és nem mernek a polgármesternek ellentmondani. Ismerve Tamást, ezen nem is csodálkozom. Lassan nem marad más választásom, hogy kitörjek ebből a rémálomból, mint az, hogy elköltözöm ebből a városból olyan helyre, ahova férjem keze már nem ér el.

2009. 05. 19. 15:19

Ha én Rózsa volnék, lassan belekezdenék egy önéletrajzi regénybe. Lenne mit írnia. Én is a legjobbakat kívánom.

2009. 05. 19. 8:22

Rózsa, abból amit láttam/látok, hallok/hallottam és tapasztalok/tapasztaltam a városban, a kitartást és a sikert  neked kívánom.

2009. 05. 18. 22:10

NYOLCEZER HÁROMSZÁZ

 

Ezt a számot már régen meghaladta a cikket olvasók száma...

 

Ha hozzákalkuláljuk, hogy vannak visszatérő olvasók, ez a szám így is elég nagy ahhoz, hogy Esztergom lakóinak nagy része végre tisztán lásson.

 

Rózsa regisztálása és hozzászólása időszerű volt, tömör és korrekt, szigorúan tényeket fogalmazott meg, és amit értékeltem: egyáltalán nem éreztem ki belőle indulatot, viszont annál több aggódást a gyerekekért.

 

Rózsának: ha olvassa...

-Tudod Rózsa, egy ilyen kaliberű emberrel szemben mint Tamás, ez az egyetlen fegyver, a mód ahogyan a pár sort írtad -

 

a nyugalom...

 

Sok erőt és kitartást kívánok Neked!

2009. 05. 18. 21:11

Teljesen igazad van ,de azért ha egy "ügyvéd által megüzennek" valamit azt ez esetben nem árt komolyan venni.

 

Ez azért meg van üzenve és ez a lényeg .Majd ha azt a 15 oldalnyi anyagot is megkapja amiben az ügyvéd úr azt taglalja részletesen hogy Ő tulajdon képpen miért is nem alkalmas a gyerekek nevelésére,na arra már nem fog legyinteni senki .

 

Aztán jön az újabb 15 oldal ami azt taglalja majd hogy az apuka fedhetetlen multja ,családszeretete messzeföldön híres és mi sem természetesebb hogy a gyerekek az apukánál (nagymamánál) vannak a legjobb helyen.

 

Mert ugye dióhéjban minden véllás erröl szól ,és nem sok köze van a gyerekekhez .

 

 A kizárt kisemmizett makulátlan  férjnek nem áll jól a szénája azért még  láthatáshoz joga van .

2009. 05. 18. 20:50

Isten, Haza, Család... ugye? 

2009. 05. 18. 20:33

Akinek az családi, baráti körében volt már ilyen eset, tudja jól, hogy ez az anya zsarolásának legegyszerűbb, legmocsokosabb módja. Erre irtam, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Ijesztgetésnek jó, ezzel élnek vissza, de a gyakorlatban nem úgy van az, hogy egy tárgyalás, oszt vigye !

2009. 05. 18. 20:20

Sajnos nagyon is komolyan kell venni.

2009. 05. 18. 20:02

ügyvédje által "megüzente" számomra, hogy a gyermekeinket magához kívánja venni. Ismerve őt, tudom, hogy bármire képes, annak érdekében, hogy akaratát véghezvigye. Számomra nagyon elkeserítő, hogy a még meg sem jelent interjút kihasználva előre védekezik és mocskolódik, aljas dolgokat állítva a saját családja ellen fordul!

Ezért fizetik az ügyvédet. Ő csak megdolgozik a pénzéért. Nem kell ezt komolyan venni, nem eszik olyan forrón a kását !

Ki tudja mi lesz 2-3 év múlva?

2009. 05. 18. 19:20

Kedves Szeretgom Olvasók!

 

A legutóbbi Hídlapban megjelent és korábban az ETV műsorán férjem szájából elhangzott mondatok, valamint az esztergomi tükör blogon megjelent írások megszólalásra késztettek. 

Néhány dolog tisztázásra szorul. 

Lássuk sorban ezeket a dolgokat: 

  • A híresztelésekkel ellentétben nincs szó bosszúállásról.
  • Kikérem magamnak az exfeleség kitételt. Bár 9 hónappal ezelőtt én döntöttem a különköltözésről és ezen döntésemben Meggyes Tamás édesanyja is támogatott, a mai napig Meggyes Tamás felesége vagyok, hiszen a bíróság még nem mondta ki a válásunkat!
    A különköltözés oka az volt, hogy az utóbbi időben számomra elfogadhatatlanná vált Tamás életvitele. 
  • A nyilvánossághoz fordulásom oka Meggyes Tamás volt, mégpedig azért, mert ügyvédje által "megüzente" számomra, hogy a gyermekeinket magához kívánja venni. Ismerve őt, tudom, hogy bármire képes, annak érdekében, hogy akaratát véghezvigye. Számomra nagyon elkeserítő, hogy a még meg sem jelent interjút kihasználva előre védekezik és mocskolódik, aljas dolgokat állítva a saját családja ellen fordul!
  • Végezetül le kell szögezzem, pénzt senkitől nem fogadtam el - bármilyen nehéz időket is élek most - és senki nem is ajánlott fel ilyet! Aki ennek ellenkezőjét állítja, az hazudik!
Szintén cáfolnom kell azokat a pletykákat, amelyek arról szólnak, hogy az interjú elmaradna vagy visszavontam. Szó sincs ilyesmiről. A gyermekeim védelme érdekében nincs aki megállíthatna! 

Bár jelenleg csak ritkán jutok internet közelébe, azt megigérhetem, hogy a cikk megjelenése után szívesen vállalok egy online interjút itt a szeretgom hasábjain, amennyiben igény lesz rá!

Köszönöm mindenki megértését és az eddigi támogató szavakat! 

2009. 05. 02. 9:54

HALLGATNI ARANY-

"a szavakat azonban gyakran alkalmatlannak érezzük""- bizony sokan vagyunk így!

Azonban nem jelentheti kiváltás címen a mellébeszélést, lehülyézést, túlfecsegést, miközben társainknak nem adom meg a szót, sőt ......!

Ezt rendezni is van szó: bocsánatot kérek! Még ezt is lehet helyettesíteni: lemondok, távozom.....! Fel a fejjel!

2009. 05. 02. 8:51

az, hogy valaki gyerekeket szül, csecsemőt szoptat, az nem több annál, amit akár egy egér is meg tud tenni!

Milyen jól kiegészíti ez a hídlapos anyáknapi ömlengését...:(

2009. 05. 01. 16:02

túl szomorú ez a dolog ahhoz, hogy elviccelődjünk vele!

Nem mindenkinek! Bizonyos körben még egyet is értenek vele, így sajnos minden további bizonyítás nélkül elhiszem, hogy ez így elhangozhatott egy felelős vezetői posztot betöltő személy szájából.