A Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt!

2009. 12. 06. 10:55

Ne reménykedj, nem vonulunk ki! Nem értem, miért ez a flegma, lekezelő stílus? Csaknem sértődöttség, irígység?

2009. 12. 06. 10:53

Nagyon szívhez szóló volt amit írtál! (de nem nemzeti érzelműekéhez!) Magam részéről elfogadom a véleményed, nem vagyunk egyformák. Ez a különbség köztünk, ebből is látszik, hogy kik a kirekesztők! MI, én, nem is akarunk a világnak "szalonképesek" lenni! Abban biztos vagyok, hogy bejutunk a parlamentbe, bízom benne, hogy komoly, számotokra ijesztő erővel!A népszavazásra nem is lett volna szükség, minden érző ember számára természetes, hogy a vérét nem tagadja meg! Meglátszott a néphülyítés, agymosás eredménye! Mindezek ellenére, Kellemes, békés ünnepeket kívánok!

2009. 12. 06. 10:44

Ezt hogy kell érteni ?

A Jobbik  megsértődött és kivonul a Szeretgomrol ?

Épp ideje volt hogy nyitnak egy külön fórumot bizonnyára néhány év alatt ott is elérik az 50000 -res látogatottságot .

Egyébként meg nem aggódnék annyira a cenzorok miatt  .

Reményeik szerint nemsokára megnyerik a választésokat,birják már ki ezt a pár hónapot ,aztán lesz saját ,TV, rádió ,sajtó rogyásig .

Olyan szinten fog a csapbol is a Jobbik ideológia folyni hogy még önök is unni fogják egy idő után .

Kiváncsi leszek hogy amikor az önök cenzorai TV csatornákat, újságokat, hírportálokat  kívánnak majd megszüntetni akkor mekkora lesz  a felháborodásuk .

2009. 12. 06. 9:25

Bár a magyar sajtó egésze is így tett volna a kezdetektől! Vegyék észre,hogy az önök ideologiája még akkor is szalonképtelen a világ számára, ha netán a parlamentbe jutnak! Mert önök a zavarosban halászók módjára korbácsolják a vizet,hogy az még zavarosabb legyen! A történelem sötét bugyrából hirtelen a napfényre jutva,sokan gondolják,hogy egy gyöngyöt találtak,remélem nem lesz késő, mire rájönnek az emberek,hogy az a gyöngy csak holmi üveggyöngy,amivel csak a gyülöletet lehet elhinteni,nem a békességet megteremteni! Ami december 5-i népszavazást illeti,abban a jobboldalnak pontosan ugyan akkora a felelősége mint a balnak! Sőt a magyarok világszövetségének  legnagyobb a bűne! A jobboldali fidesz figyelmeztetése ellenére ráerőltetett az országra egy olyan kezdeményezést,melynek a kimenetele az első pillanaban is láthatóan kétséges volt! És azt gondolom, ma is igen szoros eredmény születne az igenek és a nemek között!

 

2009. 12. 06. 8:41

T. "új" Moderátorok!

Azzal, hogy a tegnapi, a gyalázatos eredménnyel végződő 2004-es népszavazás ötödik évfordulójával kapcsolatos beírásokat egyszerűen kitörölték, számunkra bebizonyították, hogy Önök már egyáltalán nem nevezhetők pártatlannak.

 - Ezzel bebizonyították, hogy Önök szerint a kettős állampolgárság kérdése Esztergomot nem érinti. Bizonyára még nem vették észre, hogy időközben Mária Valéria híd már újra összeköti az esztergomi Prímás-sziget és a felvidéki Párkányt.

- Önök más fórumokban (baloldal) megtűrik azt, hogy egyesek másokat simán leneonácizzanak. Ott is csak az ezzel kapcsolatos kérdéseket, válaszokat törlik. A viszont válaszok és az eredeti beírásokat nem

- Máshol valamiért a nem esztergomi történések is beleférnek, a nem jobbikosok simán belinkelhetnek Esztergomhoz nem köthető cikkeket, akár még az MSZP kongresszusáról is írhatnak, szabadon. Mondjuk végre ki, hogy Önök egyszerűen törlik az Önöknek nem tetsző beírásokat. (olyanok is akik bizonyítottan nem pártatlanok)

- Tegnap pedig kertelés, magyarázat nélkül egyszerűen cenzúrázták a beírt verseket, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinetjének hivatalos közleményét

 

Ezzel Önök túl messzire mentek. Azzal, hogy az Árulás Napjával kapcsolatos beírásokat törölték, számunkra egyértelművé tették, hogy Önök hova tartoznak. Ezt ne próbálják megmagyarázni, mert ezt nem lehet megmagyarázni!

 

Tegnaptól már fenntartás nélkül állíthatom, hogy az Önök cenzúrája semmiben nem különbözik attól a hídlaptól amitől Önök annyira szeretnének különbözni.

 

Mivel ezek a lépések, már nyíltan Jobbik ellenesek, ezért a keddi naptól kénytelenek vagyunk elindítani saját fórumunkat, a saját kedden indítandó új honlapunkon.

A cenzúra miatt a Nekünk szánt kérdésekre csak utalni fogunk, és a válaszokat saját fórumunkon fogjuk megadni.

 

Zentai Plajner Zsolt

az esztergomi Jobbik elnöke

 

 

 

 

 

2009. 12. 02. 21:58

2009. 12. 02. 20:03

Örök gyerek akarok maradni! :-)

2009. 12. 02. 7:18

No problemo! Köszönöm.

2009. 12. 02. 7:18

Az is gyerekes volt, abba is hagyták már jó ideje ( legalábbis én jó régóta nem láttam).

2009. 12. 01. 23:16

András! Ha ezt tényleg bántónak érezted, akkor elnézésedet kérem!

 

Üdvözlettel: percjelzo

2009. 12. 01. 23:07

Még annyit, hogy oda van írva a nevem, András. Nem szeretem a Bandizást, főleg, ha nem tudom ki mondja! Köszönöm!

2009. 12. 01. 23:05

Gondolom neked, mint moderátornak nem az a feladatod, hogy megítéld, van-e értelme a vitának! Nem kellene fenyegetned, annak szokott a legkevesebb hatása lenni rám. Ha valóban vétek az alapelveknek, nem érdekel, ha törlöd, de akkor mindenkire vonatkozzanak a játékszabályok! Ez nem az első eset, és mindíg kiemelten a Jobbikosok vannak szigorúan megítélve!

2009. 12. 01. 23:01

Miért, a szinhead bandizás nem volt az?  Erre is van szabályod?

2009. 12. 01. 22:43

Bandi! Igazából még ezt a bejegyzésedet is törölnöm kellene, mint az előzőeket! Amiért nem írok oda semmit, az azért van, mert bár megpróbáltam, nincs értelme veled vitázni, semmit nem visz előre. Ez után is simán csak ki fogom törölni a bejegyzéseidet, ha nem felel meg a moderálási alapelveknek!!!!

Üdvözlettel: percjelzo

2009. 12. 01. 22:20

Természetesen. Mondd, hogy hol volt ilyen. Ezt a Jenőkézést hagyjuk már, olyan gyerekes.

2009. 12. 01. 22:16

Na fene, derogál konkrét választ adni? Szerintem Nem csak törölgetni kéne, hanem meg kellene azt is mondani, miért teszed!

2009. 12. 01. 22:14

"nem szíthatnak faji, vallási, világnézeti vagy politikai ellentéteket." Ez Jenőkére is vonatkozik?

2009. 12. 01. 22:12

Szerintem olvasd el, ha nem tudsz rájönni, hogy melyik vonatkozik a moderált bejegyzésedre, akkor nagyon sajnálom!

2009. 12. 01. 22:09

Nagyon szépet sikerült bemásolnod... ebből mi vonatkozik rám? Ha lehet, tényszerűen! Köszi!

2009. 12. 01. 22:03

6. A Szeretgom nem bűntanya

A Szeretgom a Magyar Köztársaság területén működik, és tevékenységét teljes körűen a hatályos jogszabályoknak megfelelően igyekszik végezni.

Tilos bárkinek valós, vagy virtuális fenyegetése, rágalmazás, emberi méltóság és jó hírnév megsértése, bármilyen faji, vallási, nemi, szexuális irányultságra, vagy világnézeti meggyőződésre vonatkozó diszkrimináció, faji, vallási, szexuális irányultságú kisebbség elleni támadás. Az üzenetek nem kelthetnek megbotránkozást, súlyos vagy széleskörű ellenállást, nem szíthatnak faji, vallási, világnézeti vagy politikai ellentéteket. Tilos a Magyar Köztársaság és az Európai Unió hivatalos jelképeinek, illetve más nemzeti, vallási, világnézeti jelképek megsértése. Tilos az érvényes büntető törvényekbe ütköző bármilyen egyéb megnyilvánulás, törvénysértő cselekedetekre való felhívás, vagy ilyenek pártolása.