Újabb milliók a Strategopolisnak

Újabb milliók a Strategopolisnak

2009. 02. 24. 12:30

Az egominfo.hu információi szerint egy évre szóló általános tanácsadásra kapott megbízást Esztergom Önkormányzatától, az elmúlt évben megkérdőjelezhetően foglalkoztatott Strategopolis. Az egy évre szóló megbízás díja 7 millió forint + áfa, melyért a cég szakértői anyagokat készít negyedéves ütemezésben.

A szakértői anyagnak feladat, megoldási és cselekvési tervet kell tartalmaznia. E szakértői dokumentumokat megerősítő kreatív tevékenység ellátására a cég egy munkatársa köteles heti egy napot a Polgármesteri Hivatalban tölteni. A negyedéves cselekvési terv bontása az alábbiak szerint fog tagozódni. Az első már elvileg leadásra került január 31-én. A következő határideje április 2, majd július 7. Az utolsót a Strategopolisnak 2009. november elsején kell prezentálnia.
Nem tudtunk még teljeskörű információt gyűjteni arról a döntésről, hogy a Strategopolis megbízásához milyen módon viszonyul az ENIXUS Bt. (Esztergom Siszler u. 4.) megbízása, amely havi 100 ezer forint +áfa díjért kommunikációs feladatok végrehajtására kapott megbízást, minden bizonnyal egy évre.

A döntést szintén a Közbeszerzési és Ügyrendi bizottság hozta az elmúlt év végén, abban a sorozatban, amelynek keretében három hónap leforgása alatt több száz millió sorsáról döntött az öt ember. Azt csak remélni merjük, hogy legalább három ajánlatot bekértek, mielőtt kiválasztották a feladat ellátására a Strategopolist.

Mivel már régóta folyamatosa beszámolunk a Bizottság áldásos tevékenységéről, álljon itt a szorgalmas bizottsági tagok neve, akik három hónap leforgása alatt mintegy 125 határozatot hoztak.

A Bizottság elnöke: Dr. Kolumbán György (képviselő,Fidesz)
Tagjai: Petrovics János (képviselő,Fidesz)
Pócsföldi József (képviselő,Fidesz)
Zoltán Dániel (külsős, a Fidelitas megyei alelnöke, a Gran-Tours Kft. igazgatója
Pál György (külsős a Fidesz delegáltja, a Városi Sportcsarnok igazgatója)

Szintén a Strategopolissal kapcsolatos az egominfo.hu másik híre is: Meggyes Tamás feljelentette Nyakó Istvánt, az MSZP szóvivőjét. A Parlament fenntartotta Nyakó mentelmi jogát. A hír:egominfo.hu

2009. 07. 22. 23:30

Új hír a Political Capital-ről: http://hvg.hu/hvgfriss/2009.30/200930_Somogyi_Zoltan_kivonul_Hajra_Magyarorszag_h.aspx

Érdemes elolvasni, van benne néhány érdekses mondat.

2009. 06. 05. 13:42

Ezek szerint a Political Capital is Meggyesnek dolgozott/dolgozik:

Mondok két önkormányzati ügyfelet, szándékosan mindkét oldalról: ugyanúgy ott voltunk tanácsadóként Esztergom fideszes polgármestere mellett, mint ahogy a szegedi szocialista polgármesternél. Ha azt kérdezi, hogy láttunk-e már az életben döntéshozót, akkor azt mondom, hogy napi szinten látunk.

2009. 02. 24. 13:47

Általános tanácsadás. Elég konkrét, nem? Lehet, hogy tartalmaz ilyeneket, hogy mit vegyen fel emléktábla avatásra, és gyászmisére a polgármester. Milyen hangnemben beszéljen a képviselőkkel?

Eredeti méret

2009. 02. 24. 12:41

A szakértői anyagnak feladat, megoldási és cselekvési tervet kell tartalmaznia.

Lehet, hogy én vagyok a figyelmetlen, de nekem nem derült ki az, hogy mégis miről? Mert ha arról, hogyan tudna Puci és csapata a lehető legkisebb presztizsveszteség nélküli és minél gyorsabban eltűnni a város éléről, akkor egye fene, az ennyit megér :)