Horváth Mihály önkormányzati képviselő közleménye
Közélet
2009. febr. 12.

<p>Horváth Mihály önkormányzati képviselő közleményt juttatott el hozzánk a <a href="http://esztergomitukor.blog.hu" rel="nofollow">esztergomitukor.blog.hu</a> weboldalon a napokban megjelent írással kapcsolatban.</p>

Tisztelt Esztergomi Polgárok!

Én, mint az Esztergomi Tükör egyik „alapítója” elhatárolódom ettől az irománytól, annak stílusától, hangvételétől. Ez a kiadvány, az ebben szereplő írások nem részei a polgári értékrendnek.
Azt csak remélni tudom, hogy dr. Horváth István, a Polgáregylet tiszteletbeli elnöke és Knapp János Pál alpolgármester, a Polgáregylet elnöke is hasonlóképpen jár el és mihamarabb elhatárolódik ettől az undormánytól!
Nem szabad teret engednünk ennek a stílusnak, ezeknek a beteges, névtelenül leírt becsmérlő aljas hazugságoknak! Esztergom egy polgári város, tegyünk érte, hogy az is maradjon!
Szeretném közölni: a névtelenség mögé bújó írók ellen a napokban büntetőfeljelentést teszek, ugyanis ezek a „bátor” emberek engem bűncselekmény elkövetésével rágalmaztak meg. Bízom benne, hogy a rendőrség kézre keríti a tetteseket. Azt megígérhetem ezeknek az sötét alakoknak, hogy mindenben segíteni fogom a rendőrség munkáját. Higgyétek el, „bátor” elkövetők: vannak elképzeléseim a személyeteket illetően, melyeket meg is fogok osztani a nyomozókkal.
Elég volt! Gátat kell szabnunk az ilyen beteges, a városi morált pusztító, aljas módon, névtelenül elkövetett cselekedeteknek!
Végül itt szeretném felkérni városunk vezetőjét, Meggyes Tamást is, hogy álljon mellém és segítse ezt a kezdeményezést, hiszen ő a város első embere!

Horváth Mihály
Önkormányzati képviselő

(forrás)