Horváth Mihály önkormányzati képviselő közleménye

Horváth Mihály önkormányzati képviselő közleménye

2009. 02. 12. 14:52

Horváth Mihály önkormányzati képviselő közleményt juttatott el hozzánk a esztergomitukor.blog.hu weboldalon a napokban megjelent írással kapcsolatban.

Tisztelt Esztergomi Polgárok!

Én, mint az Esztergomi Tükör egyik „alapítója” elhatárolódom ettől az irománytól, annak stílusától, hangvételétől. Ez a kiadvány, az ebben szereplő írások nem részei a polgári értékrendnek.
Azt csak remélni tudom, hogy dr. Horváth István, a Polgáregylet tiszteletbeli elnöke és Knapp János Pál alpolgármester, a Polgáregylet elnöke is hasonlóképpen jár el és mihamarabb elhatárolódik ettől az undormánytól!
Nem szabad teret engednünk ennek a stílusnak, ezeknek a beteges, névtelenül leírt becsmérlő aljas hazugságoknak! Esztergom egy polgári város, tegyünk érte, hogy az is maradjon!
Szeretném közölni: a névtelenség mögé bújó írók ellen a napokban büntetőfeljelentést teszek, ugyanis ezek a „bátor” emberek engem bűncselekmény elkövetésével rágalmaztak meg. Bízom benne, hogy a rendőrség kézre keríti a tetteseket. Azt megígérhetem ezeknek az sötét alakoknak, hogy mindenben segíteni fogom a rendőrség munkáját. Higgyétek el, „bátor” elkövetők: vannak elképzeléseim a személyeteket illetően, melyeket meg is fogok osztani a nyomozókkal.
Elég volt! Gátat kell szabnunk az ilyen beteges, a városi morált pusztító, aljas módon, névtelenül elkövetett cselekedeteknek!
Végül itt szeretném felkérni városunk vezetőjét, Meggyes Tamást is, hogy álljon mellém és segítse ezt a kezdeményezést, hiszen ő a város első embere!

Horváth Mihály
Önkormányzati képviselő

2009. 02. 12. 17:02

Ja még valami ha a meggyes nem adna szót vagy azt mondaná pont Te beszélsz...stb. akkor se hagyd Magad. Olvasd fel ugyanezt a nyilatkozatot.

2009. 02. 12. 17:00

Szerintem is ez egy korrekt hozzászólás, de légyszíves ismételd meg a testületben is JOGOD van hozzá.

2009. 02. 12. 16:26

Kedves Horváth Mihály! Szerintem könyebb lenne a dolgod, ha a farkast kérnéd meg, hogy eztán csak füvet egyen! Különben a normális emberek ítéletétől nem neked kell tartani, meg aztán a stílus minősíti az embert, stb., stb.