Újra közvéleményt kutat a városháza
Közélet
2009. febr. 7.

<p>A Fehér torony felújításáról kérdezi a város lakóit Esztergom város önkormányzata. Használjuk ki a lehetőséget, hogy elmondjuk mire is kellene koncentrálnia képviselőinknek!</p>

A hír kapcsán kiemelnénk egyik olvasónk hozzászólását:

oti írta:Ma kaptam egy közvélemény kutató levelet amiben nem biztosítottak elegendő teret véleményem kifejtéséhez. Egyébként nagyon nem szeretem, amikor kisgyerekeknek való beetetős, kendőzetlenül befolyásolni akaró kérdéseket kapok. Primitív módon próbálnak hatni a lelkiismeretemre amikor úgy teszik fel a kérdést pl. : " ... ha nemmel, akkor a jelentéktelenebb, kisebb épületek fennmaradását választja. Az ilyen ostoba marketing dumát hagyjuk meg a harmadosztályú TV csatornák, sokadosztályú műsorai közötti reklámidőben futó szennyet mereven bámuló fogyasztói rabszolgáknak. Ugye nem akarja, hogy ... ? Akkor vegyen ...-t !

Mivel a levélben legfeljebb ikszeket rakhattam volna, itt szeretnék válaszolni Meggyes Tamás és dr. Marosi György kérdéseire :

Igen szeretném , ha a Fehér-torony egy másik, GRANdiózusabb formában épülne újjá, ami sok turistát csalogat a városba. Akkor, ha elkészülnek lakóhelyemen található ramaty utak, ha lesz rendes buszpályaudvarunk, ha majd tudok neten időpontot foglalni az okmányirodába, ha lesz egy normális szállodánk, mozink, kőszínházunk.

Igen szeretném, ha az érsek dolgozószobája valamelyik eredeti állapotában lenne megnyitva újra a közönségnek. Miután lesz egy olyan piacunk ahol nem kerülget a hányinger, minden iskolánknak lesz biztos helye és jövője, nem adóforintokból tartjuk el az élmény (?) fürdőt.

Igen, támogatom, hogy a Lovagterem a vár aranykorát idéző formájában gyönyörködtessen. Majd, ha nem a város pénzéből finanszírozzák a folyamatban levő peres ügyeket, ha nem a város pénzéből hiányzik majd a végre nem hajtott bírósági ítéletek miatti büntetés. Miután nem az én pénzemből kell meggyőznie a városnak saját magamat, hogy milyen jól működünk. Majd, ha a kérdőíven rajta lesz az az összeg, amibe nekünk ez fájni fog. Mert hülye azért nem vagyok. Csak, hogy stílusos legyek.

(forrás)