Szt. István napi Szeretetmeditáció
2007. 08. 20. 10:00

<p>Dobogókő</p>

Szt. István napi Szeretetmeditáció a Nemzetért, Dobogókőn a Föld Szívcsakrájánál

Szeretettel meghívunk az Arany Buddha Alternatív Egészségközpont, és a Forrás Stúdió nevében 2007. augusztus 20-án 10 órakor kezdődő programunkra

Szeretnénk egy hagyományt teremteni!

Augusztus 20-án Államalapító Szent István király ünnepén, a Föld szívcsakrájánál, nem (!) Dobogókőn, fent a hegytetőn, hanem a Szentlélek tetőn lévő ORSZÁG KERESZTNÉL, és Pilisszentléleken -

Meditálunk, imádkozunk, dobolunk, táncolunk

Csak a szeretet és magyarságtudatunk nevében, kerülve a kisajátító politikai, és dogmatikus vallási megnyilvánulásokat!

Gondolatban meghívjuk az előttünk élt nemzedékek spirituális és szellemi vezetőit, az itt élt pálos szerzetesek lelkeit, hogy tanítást adjanak, hazaszerzetből, alázatból, bölcsességből

A program:

9.30 Találkozás a Shaolin Falu éttermi része elõtt, (a térképen MEXIKÓ néven található.)

Ha autóval jössz akkor a Dobogókõre vezetõ útról Két-bükkfanyeregnél, Esztergom felé balra kell letérni. Ha Volán Busszal jössz, akkor a busz az Árpád hídtól 7.45 kor indul, Pomázon a HÉV állomáshoz 8.15 kor érkezik, és 8.20-kor indul tovább. Két-bükkfanyereghez 8.53-kor érkezik. Onnan, kb. 15 perc séta a Shaolin Falu.

9.45 Továbbindulás gyalog a Szentlélek tetõhöz, a SZÍV CSAKRÁHOZ.

10.00 ( kb.) Gyetya, mécses gyújtás, nemzeti színû szallag kötés az Ország Keresztnél, és a HIMNUSZ közös eléneklése. (Hozz magaddal mécsest, vagy gyertyát, és 1-1.5 m. Nemzeti színû szalagot.)

10.15 Meditációs kör alakítása, elhelyezkedés.

10.20 - 10.30 Ősi Magyar Ima, és rövid megemlékezés Szt. István királyról.

11.00 Meditáció a Hazáért, a Nemzetért, a Nemzet Jövőjéért.

12.00 Indulás Plisszentlélekre a Pálos kolostorhoz.

12.30 Megérkezés a Kolostor romjaihoz - elhelyezkedés.

12.45 Néhány szó a Pálosokról, a Duális Istenhívő (ANYA - APA ISTEN ) Magyar Táltos Vallásról és utána: DOBOLÁS, ÉNEKLÉS, ISMERKEDÉS? BARÁTKOZÁS, ÉS HA KEDV VAN HOZZÁ, SZAKRÁLIS KÖRTÁNC. (Ha kedved támadt részt venni ezen a programon, hozz magaddal dobot, csörgőt, vagy bármit, amivel zajongani tudsz!!!)

MINDENKIT SZERETETTEL VÁR ÁGI, GYURY ÉS AZ ARANY BUDDHA CSAPATA!

Innentől a hivatalos programnak vége, mindenki a hátralávő időben velünk marad, vagy visszasétál a Shaolin faluba a kocsijához, és bemegy Esztergomba megnézni az ottani vásárt, és az aktuális ünnepségeket, vagy a környéken kirándul egyet.

Közlekedés hazafelé: Az egyetlen busz visszafelé Két-bükkfanyeregtõl Bp. Árpádhídhoz: 16.12-kor jön, de Pomázra, óránként van járat, Dobogókőről Pomázra.

A busz Esztergomba indul 16.08-kor van a Pilisszentléleki buszállomáson, ami lent van a faluban, és 16.38-kor érkezik az esztergomi Volán Pu.-ra.

Kedves Barátunk!

Ha úgy érzed, hogy azon kívül, hogy szeretnél részt venni rajta, szeretnél tevőlegesen is részt venni a szervezésben, szeretettel fogadjuk a jelentkezésed, ötleteidet, szellemi, illetve anyagi felajánlásodat.

Augusztus 18-án, szombaton tervezünk egy előzetes bejárást, illetve előkészítő túrát, ahol személyesen tudunk találkozni, és megbeszélni a részleteket.

Jelentkezni Gyurynál a spirit.standard@gmail.com e-mailen lehet.

Elõre is köszönjük jelentkezésed: Ági és Gyury

IMA A MAGYAR NEMZET MEGBÉKÉLÉSÉÉRT ÉS BOLDOGULÁSÁÉRT

Teremtőnk és minden Égi Patrónus, kérünk Bennetek hallgassátok meg imánk és segítsetek azoknak, akik még nem tapasztalták meg nagyságotok és hatalmatok, nem ismerik a H I T igazi erejét!

Hívunk Titeket, segítsetek abban, hogy a negatív érzelmek, gondolatok váljanak pozitívvá, amelyeket irányunkba és MAGYARORSZÁG jövőjére sugároznak a sötét erők !

Váljék a gyűlöletbõl, haragból - S Z E R E T E T !

az irigységből, féltékenységből - MEGBOCSÁTÁS !

a kapzsiságból, egoizmusból - SZELÍDSÉG HARMÓNIA !

az aggódásból, félelemből - ÖRÖM és DERÜ !

Kérünk Titeket, szabadítsatok meg Nemzetünk minden gonosz erőtől, hiszékenységtől, a kishitűségtől, pesszimizmustól, és a helyébe adjatok:

HITET, BIZAKODÁST és OPTIMIZMUST !

Minden amivel a kárunkat akarják, váljék ÁLDÁSSÁ !

Vezessetek minket az Isteni Úton, hogy megtapasztaljuk a hatalmatok, dicsőségetek, az Isteni Akaratot, és bocsássatok meg az ellenetek, és a Magyar Nemzet ellen vétkezőknek, mert nem tudják mit cselekszenek!