Hóhér újra ringben
Közélet
2007. aug. 8.

<p>Paszterkó László (L.P. Promotion) augusztus 19-én ismét megrendezi a Klement Kálmán szabadtéri emlékgálát Párkány kompkikötőjében, ahol több ismert magyar ökölvívó is szorítóba lép.</p>

Az elmúlt években több emlékezetes bokszgálát rendeztek Európa szerte, de kétségtelen, hogy az egyik legkülönlegesebb eseményt mindig Párkányban szervezik, általában több mint 10 000 néző előtt. Az egykori kompkikötő területén felállított ring mögött a Duna kéklő vize, és az esztergomi Bazilika semmi máshoz nem hasonlítható látványa fogadja a sportág szerelmeseit. Boksz mellett izgalmas látványosság az esztergomi tűzijáték is, melyet az imént említett panoráma miatt leginkább Párkányból lehet élvezni.

Jó hír, hogy idén is lesz bokszgála - tűzijátékkal. A fellépők közt ismert és elismert magyar profi ökölvívók is kötelek közé lépnek. A teljesség igénye nélkül: a többszörös világbajnok Belinszky Krisztina, Komjáthi László, Dudás Tibor, Nagy Zsolt és Nagy "Hóhér" József.

Párkány a fővárosból alig egy óra alatt elérhető, így aki tartalmasan szeretné eltölteni az augusztus 19-ét (ami idén vasárnapra esik), az mindenképp ugorjon át a határ túloldalára.

Forrás: Profibox.hu

(forrás)