A négy Őselem bosszúja!
2009. jan. 2.

<p>"Szervezett politikai támadás Esztergom ellen!"</p>

A négy Őselem bosszúja szervezett politikai támadás Esztergom ellen, amely fel kell, hogy háborítson minden esztergomi polgárt!

Először is a Víz a hibás, mert minden valamire való anyag tudja, hogy a csökkenő hőmérséklet hatására zsugorodnia kell! Ezt, mint tapasztalható az a fránya Víz nem tudja, sőt politikai okok miatt, még tágul is! Ebből is látható, milyen nagy a nemtelen támadás Esztergom egyik legnagyobb bevételét hozó beruházás ellen!

Hibás továbbá a Levegő is, mert hőfoka, télvíz idején, képes volt „0” fok C. alá süllyedni! Hallatlan! Pedig gondos tervezők kivitelezők és ellenőrök biztosították a feltételeket, ahhoz, hogy ilyen ne fordulhasson elő! Node lehet is Esztergomban a Levegővel beszélni,(legfeljebb a levegőbe lehet) látszik, hogy ő is az Önkormányzat megbuktatására szövetkezett társaival!

Rosszindulatú a Tűz is! Kilátott már olyat, hogy a Tűz jellemző tulajdonsága miatt egy mélygarázsba tűzoltó rendszert kelljen beszerelni! Egy Önkormányzatbarát Tűz nem a mélygarázsban lobban lángra, hanem figyelembe véve a hatalmas nyereséget termelő élményfürdőt, áthelyezi magát az utca másik oldalára, kiváltandó az egyhelyben megmaradni nem tudó, gázmotort!

Hiába, ilyen ellenséges elemekkel, nehéz várost gyarapítani.

Szégyellje magát a Föld is! Amennyi ideje a világon van, már igazán létrehozhatott volna olyan anyagot, amely figyelembe veszi az említett elemek tulajdonságait! Nem hagyhatná, hogy (a minden problémára, a felszínre kerülő nehézségek megoldására törekvő) önkormányzati többséget, aljas politikai támadás érje, miatta!

Esztergom város vezetése a felelősséget ezekre az úgynevezett Őselemekre hárítja, nem hallgatva el a beruházás gyors és szakszerű végrehajtásáért járó dicséretet, és jutalmat, amely a polgármestert illeti meg, megfeszített munkájáért!