Teljes parkolózár

Teljes parkolózár

2008. 12. 31. 9:33

Tovább folytatódnak a Zöldház körüli bontási és átalakítási munkálatok. Emiatt az autósok január 4-én vehetik igénybe utoljára a Bástyaparkoló néven ismert övezetet, így teljessé válik a belvárosban található központi parkoló-övezet lezárása.

A részletekekért katt ide: www.etvonline.hu

2011. 02. 18. 21:04

Miért is kellett kivágni a parkoló fáit?

Eredeti méret

2011. 02. 18. 15:15

Én csak annyi láttam ma délelőtt, hogy egy nagy teherautóról egy Bobcat segítségével mindenféle dolgokat hurcoltak be a volt Euronics-ba. Talán nyílik ott hamarosan valami.

gömbicica

2011. 02. 18. 10:48

Igaz csak messziről, de ugy láttam, hogy a zöld ház melletti turifurit  nekiálltak tovább  "tereprendezni". Talán Ötvennyolcas tudna mellékelni egy fotót a jelenlegi állapotról :-)

Köszönjük szépen. A szétbarmolás és a mostani "helyreállitás" költségét tovább kellene utalni mindazoknak, akik rábólintottak annak idején erre a (nem minősiteném milyen) munkára. Megfejelve jókora büntetéssel. Azt hiszem rámenne a gatyájuk is ha saját zsebből (nem a város kasszájából) kellene megfizetni. Bár munkának sem igazán nevezném ami ott történt Üvöltés.

2009. 01. 08. 8:11

Eddig bármilyen eredményt elérni csakis Meggyes Tamás polgármester úr volt képes.

Hiszen más nem is dolgozik a városban, ugye?:) Mindenek kiötlője, előterjesztője, szájbarágója, megvalósítója, prezentálója, menedzselője Ő?

Számára fontos a fejlődés, és képes is tenni érte.

És a cél szentesíti az eszközt, ugye kedves nari? Kivétel nélkül MINDEN esetben.

Igazat adva egyébként Ötvennyolcasnak, és visszatérve az eredeti témához: érdemes megnézni, hogy az esztergomi ember/autós/lakos milyen fifikás. Érdekes, hogy hol mindenhol talált már magának parkolóhelyet a városban a teljes parkolózár ellenére:)

gömbicica

2009. 01. 07. 22:59

Térjünk vissza az eredeti témához??? Igaz! !gaz!

"Teljes parkolózár Beküldte: Ötvennyolcas 2008.12.31. 9:33 675 olvasás

Tovább folytatódnak a Zöldház körüli bontási és átalakítási munkálatok. Emiatt az autósok január 4-én vehetik igénybe utoljára a Bástyaparkoló néven ismert övezetet, így teljessé válik a belvárosban található központi parkoló-övezet lezárása."

" Szerintem inkább örülni kellene, hogy végre történik valami fejlődés Esztergomban! Eddig bármilyen eredményt elérni csakis Meggyes Tamás polgármester úr volt képes. Számára fontos a fejlődés, és képes is tenni érte."

Tök jópofa egymás után olvasva.

Köszönjük szépen :-(

gömbicica

2009. 01. 07. 22:50

A szava betartásáért a fizetést szokták adni. Nem? Van egy munkám, oszt van érte egy fizetésem.

A zokniárus is dicséretet érdemelne ha a tervezett 5 zokni helyett hatot ad el? Micsoda világ :-))

Eredeti méret

2009. 01. 07. 22:39

Ja kérem, nem kellett volna lenépszavazni a tandíjat...

De szerintem térjünk vissza inkább a fórum témájához!

nari

2009. 01. 07. 22:29

Nincs ingyenebéd!

gömbicica

2009. 01. 07. 22:23

Nem a szavahihetőséggel volt bajom, álljon meg a menet, hanem a megvalósitás MÓDJÁVAL. Tudja, hogy mennyi az a pénz, ami erre elmegy??? Hát persze, hogy tudja. Nem kell hozzá nagy ész. RENGETEG Azért borzasztó kedves az illetékestől ez a nagylelkü felajánálás.

Mellesleg ennyi felajánlás mellett szép lenne az egyetemtől, ha a Kedves Igérőt tandijmentesen valódi, kurzuslátogatásokat követően végre diplomához jutttatnák.

Tulajdonképpen nem igazán előnyös ez a szak, egy közgazdász, egy államigazgatási szakirány, vagy egy jogi végzettség tutibb lenne.

Eredeti méret

2009. 01. 07. 22:15

Nehogy már dícséretet érdemeljen azért, mert betartotta a szavát! Azon viszont gondolkozz el egy kicsit, hogy milyen áron...

nari

2009. 01. 07. 22:10

Meggyes Tamás igéretet tett arra, hogy megvalósítja az egyetemi képzést, és lám meg is tette! Most az a gond, hogy betartja a szavát?

gömbicica

2009. 01. 07. 21:51

Ha Ön Kedves nari kifizeti az éttermi számlámat, akkor elgondolkodok, hogy mit is rendeljek. Amig nem jön ajánlat, addig mondjuk megelégszem egy 900 Ft-os halászlével saját zsebre. Tetszik érteni? A nincsből nem ugrálhatok felelőtlenül, mert aztán jön a végrehajtó.

Az, hogy van "fejlődés", vitathatatlan. Csak az a baj, hogy az adósság is mérhetetlenül FEJLŐDIK, egyre növekvő mértékben. Akkor hogy is van ez a fejlődés???

Mondjuk valami értelmes magyarázattal talán segithetne nekem pl. a legutóbbi okos ötlet apropóján. Miért kellett évtizedekre egyetem részére INGYEN épületet adni, és mindezt megfejelni több száz milliós támogatással a város kasszájából, miközben az egyetemi kar önköltséges (tandijas) formában fog müködni.

A másét, a közét eltapsolni nem igazán nagy mutatvány. LÁthatja erre egy érettségizett városvezető élből képes. Válaszát várva üdv.edi

2009. 01. 07. 21:51

Hát akkor örüljél neki kedves nari. Egyébként hol van az kőbe vésve hogy csak a Meggyes tudja ilyen" jól " vezetni ezt a várost?

Én már elég öreg vagyok ahhoz hogy emlékezzek arra hogy már Meggyes elött is volt élet ezen a bolygón.El kell hogy keseritselek , a polgármesterség nem egy életre szól és nem is örökölhető ,max megvenni lehet de azt sem mindíg sikerül.

Remélem akkor is vidám leszel majd amikor ezt a mérhetetlen adósságot fogjuk fizetni,de akkor már a Tomika nem lesz sehol .Hidd el néhány tanácselnököt rendőrkapitányt tűzoltóparancsnokot és polgármestert" túl éltem "már a Meggyes sem lesz kivétel.

Nagy valószinűséggel én még mindig itt leszek amikor ő már csak rossz emlék lesz ebben a városban . Meglennék lepődve ha nem így lenne .

2009. 01. 07. 21:43

Látom igen aktív valaki. Ezek az írásaid őszinték? Mi az a bármilyen eredmény? A város teljes eladósítása? Szállodák, mélygarázsok építése közpénzből? Bármelyik közszférában dolgozó tett annyit a közért mint az említett személy.

Eredeti méret

2009. 01. 07. 21:40

Eddig bármilyen eredményt elérni csakis Meggyes Tamás polgármester úr volt képes.

Na ez a "popsi-szindróma" :))))

Vagy csak egyszerűen nosztalgiád van a személyi kultusz jellemezte korszak iránt? De hát azok az idők már néhány évtizede elmúltak! Neked nem szólt senki erről?

nari

2009. 01. 07. 20:59

Szerintem inkább örülni kellene, hogy végre történik valami fejlődés Esztergomban! Eddig bármilyen eredményt elérni csakis Meggyes Tamás polgármester úr volt képes. Számára fontos a fejlődés, és képes is tenni érte.

Törölt felhasználó

2009. 01. 05. 19:32

Mit tud tenni egyebet? 2010-ig semmit .Legalábbis törvényesen .

Törölt felhasználó

2009. 01. 05. 19:21

a gond az, hogy a nép tűr és tűr és tűr...

Törölt felhasználó

2009. 01. 05. 19:18

Én szóltam időben .Hetekkel ezelött írtem erröl.Lesz itt kerékbilincs betonblokád megálni tilos tábla rogyásig ,és ha bele gebedtek akkor is lementek majd a mélygarázsba.Már aki meg tudja fizetni.A mélygarázs jó dolog a megtöltés módja gusztustalannak tűnik a számomra.Azon gondolkodom hogy vajon az önkormányzatiság és a demokrácia valóban azt jelenti hogy mindeki kénytelen úgy ugrálni ahogy a politikai elit fütyül.Vajon mindeki komcsi és libsi meg hazaáruló akinek ez nem tetszik .Vagy csak egyszerűen ezt érdemeljük.

Törölt felhasználó

2009. 01. 05. 17:04

A parkolózár kész. Guszta kis betondarabokkal kerítették le a behajtóhelyeket. Azt viszont nem tudom, hogy a megszüntetett ~110 parkolóhelyet eddig foglaló autók hova tűnhettek, mert ma egész nap 300 körül volt a 335 férőhelyes mélygarázsban az üres helyek száma. Pedig ingyenes még.