Kerekasztal-beszélgetés és közönségtalálkozó a Jobbklikk, Konzervatórium és a Reakció meghívott szerzőivel
2008. nov. 17.

<p>Ifjú konzervatívok? Jobboldali bloggerek? Szabadelvű-konzervatívok? Egyik sem és mindegyik. Sokfélék vagyunk, sokféleképpen látjuk a világot, de összeköt minket a szabadság és a tradíció tisztelete.</p>

Szabadság és hagyomány – ez a két szó, amely meghatározza ezen közösségek tagjainak a gondolkodását, mert tudjuk: csak a szabadság biztosítja a fejlődést és csak a hagyomány teszi ezt biztonságossá. Összeköt minket a nyitottság és az egymás véleménye iránti őszinte kíváncsiság.

Szeretnénk végre a saját kérdéseinket föltenni és nem olyanokra keresni a választ, amelyeket valakik valamilyen célból gumicsontként vetnek elénk. Közös meggyőződésünk, hogy a magyar közélet olykor provinciális vitáiból csak szellemi erőfeszítés árán lehet kitörni. Most itt a lehetőség, hogy minden hasonló gondolkodású polgár részt vegyen az elsődleges feladatban: a magyar jobboldal gondolati forrásvidékéül szolgáló, erősödő konzervativizmus megújításában.

Fiatalok vagyunk, de nem gyerekek. Ott a helyünk a múltról, jelenről és jövőről folytatott vitában. És az Önöké is: szeretettel várunk mindenkit!

Beszélgetőtársak:

Balogh Ákos Gergely, Reakció
Megadja Gábor, Konzervatórium
Navracsics Tibor, Jobbklikk

Moderátor:

Benei Péter, Konzervatórium

Helyszín:

Aranytíz Budapest, V. Arany János utca 10. (megközelíthetőség)

Időpont:

2008. 11. 20. 19:00

(forrás)