Kistérségi egyeztető fórum
2008. nov. 6.

<p>Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Új Magyarország Pont Hálózata a területfejlesztési támogatáspolitika stratégiai megújítása érdekében megalkotott Ágazati Operatív Programok 2009-2010. évekre szóló Akcióterve egyeztetési változatának társadalmasítása céljából kistérségi egyeztető fórumot szervez, melyre ezúton tisztelettel meghív minden érdeklődőt.</p>

Helyszín: Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Esztergomi Térségi Kamarája (Esztergom, Deák Ferenc utca 14)

Időpont: 2008. november 10, 16 óra

Program

  • Megnyitó – köszöntőt mond Juhász József, a KEMKIK elnöke
  • Gazdaságfejlesztési Operatív Program 2009-10-es akciótervének bemutatása, előad: Gál Tamás kistérségi koordinátor
  • Társadalmi Megújulás Operatív Program 2009-10-es akciótervének bemutatása, előadó: Kmetz Károly kistérségi koordinátor
  • Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2009-10-es akciótervének bemutatása, előadó: Kovács Balázs kistérségi koordinátor
  • Környezet és Energia Operatív Program 2009-10-es akciótervének bemutatása, előadó: Deák Anita kistérségi koordinátor
  • Észrevételek, javaslatok összegzése, a fórum zárása

A rendezvény célja a 2009-2010. évi európai uniós források programszerű felhasználását szabályozó akcióterv széleskörű társadalmi egyeztetése, melynek során a programdokumentum egyes területi és tematikus prioritásainak bemutatásán túl lehetőséget biztosítunk a felmerült problémák, kérdések jelzésére és összegzésére is.

A fórumon bemutatásra kerülő akcióterv a www.nfu.hu honlapon megtalálható és a letölthető formanyomtatványon 2008. november 18-ig véleményezhető.

Felhívjuk ugyanakkor figyelmét arra, hogy a dokumentum tartalma a társadalmasítás során beérkező vélemények és a jelenleg is tartó ágazati egyeztetések eredményeként módosulhat. Ezen változásokkal frissített akcióterv aktuális változatát honlapunkon kísérheti figyelemmel.

Amennyiben kérdése van a rendezvénnyel kapcsolatban azt a tamas.gal@umpont.hu e-mail címen,vagy a 06-30-66-88-039-es telefonszámon megteheti.