HK7 - II. évfolyam

HK7 - II. évfolyam

2008. 11. 01. 14:13

Heti kérdés: Mivel töltötök egy átlagos szombat estét?

2008. 11. 03. 17:21

Szombat estére több lehetőség van:

1.: meló

2.: olvasás, kádban fetrengéssel

3.: forma1 időmérő nézése, ha az időeltolódás miatt ilyen időpontra esik

4.: tévézés, ha nem az éneklős, táncikálós, dzsungelben eszetlenkedős műsorok mennek

5.: társasjátékozás

6.: sok minden, felsorolásra nem kerülő egyéb cselekmény

2008. 11. 01. 14:48

Ez egy nagy ugrás volt a heteket nézve :)

Részemről a szombat este háttér-témája, megfejteni: mi a nyavaja az a MacBook? :)

Egyébként a kismedvével töltött rajzolás, játék és játékos rajzolás, valamint a "vacsora" hívó szóra történő asztal felé törtetés után a leginkább megoldandó esti teendők: beimádkozni a kismedvét a kádba, utána kiimádkozni a kismedvét a kádból. Némi közelharc után - mármost apa, vagy anya zuhanyoztassa-e le - következő elfoglaltság: lebeszélni az aznapi hatodik vacsoráról és meggyőzni, hogy pár szem szőlő épp elégséges a nap hátralevő fél-egy órájára, nem fog éhenhalni reggelig. Ezek után már csak a pizsomáját kell tudni rávarázsolni, és máris lehet kicsit győzködni a gyermeket, hogy nem feltétlenül kellene az esti mesét Benedek Elek összes művének egész éjszakás felolvasásából összeállítania. A repetamesét követően a gyermek már csak éhes kicsit, de onnantól már lehet is szobájában melléfekve altatni, ami közel másfél-két óra szabadidőt fog engedélyezni, mert átlag ennyi idő múlva nyílik az ajtó, és megjelenik a szomszéd szoba lakója, teljes menetfelszereléssel, középen aludni... )

Hát, akkor mit is csináljunk a rendelkezésre álló másfél-két órában..? :))) Tulajdonképp így még nem gondoltuk végig igazán... .)))

2008. 11. 01. 14:20

Év eleje óta kicsit elmaradtunk a heti kérdésekkel. :)

Ami engem illet, a szombat estéket vagy a TV előtt töltöm jó magyar módra, ölemben a MacBookkal írogatom közben az aktuális regényem. Amikor szezonja van, figyelem a tehetségkutató tv2-s műsort, meg a konkurens csatornán a társastáncot, vagy filmeket nézek, néha többet egymás után. Kéthetente viszont találkozom Kecskeméten a régi barátnőkkel, és beülünk a kedvenc helyünkre, megvitatni az élet dolgait.