Kézi vezérlésű média
Közélet
2008. okt. 20.

<p>Meggyes Tamás már többször is bebizonyította, hogy nem zavarják őt a jogerős bírósági ítéletek. Láthattuk ezt Csomor Sándor jegyző ügyében, valamint legutóbb Nyíri Attila sajtópere sem okozott meglepetést e téren. A városi Hídlap a mai napig nem közölte le helyreigazítását. Silye Józseftől megtudtuk, miért.</p>

Silye, ahogy többeknek elmondta, válságmenedzserként került a Hídlapot kiadó EHÍR Kft. élére. Válságmenedzsernek annak ellenére, hogy magánemberként jelentős tartozása van.

Elmondása szerint az említett jogerősen megítélt helyreigazítást eredetileg megjelentette volna az akkori főszerkesztő, ám kivetették vele. Ahogy ő fogalmaz: kivetették a lapból. A tulajdonosok, amennyiben olyan dologgal találkoznak, ami nem tetszik nekik, úgy azt áthúzzák. Silye a tulajdonosokat is megnevezi: a három felső vezető. Hogy kik ők? Meggyes Tamás polgármester, Knapp János Pál és Németh József alpolgármesterek.

Hogy a legutóbbi jogerősen megítélt helyreigazítás kin bukott el? Silye szerint Meggyes Tamáson.

Vérlázítóan arcátlan dolgokat enged meg ezek alapján Meggyes Tamás önmagának! Hol élünk, emberek? Ebben a városban mindent meg lehet tenni? Van olyan ember, aki a törvények felett áll?

Aki ezt képzeli önmagáról, annak el kell tűnnie Esztergom közéletéből! De sürgősen.

(forrás)