Hello tourist
2008. szept. 29.

<p>Egy felháborodott esztergomi szálláshelytől kaptuk az alábbi levelet.</p>

Információink szerint az alábbi levelet minden esztergomi szálláshely megkapta az Esztergomi Hirdető Kft-től:

Subject: megújult esztergom.hu-n szálláshelybemutatási lehetőség

Tisztelt Szálláshely-Tulajdonosok! Örömmel tájékoztatom ezúton Önöket, hogy Esztergom város honlapja, az esztergom.hu két héten belül új ruhában, azaz új arculattal,és megújult tartalommal fog megjelenni a világhálón.

Az új portál feltöltése jelenleg zajlik, és ez indokolja a jelenlegi megkeresést.

Az új oldalon külön menüpont alatt szerepelnek majd az esztergomi és Esztergomhoz közeli szálláshelyek, hisz aki a városba szeretne jönni, legtöbb esetben elsőként a város portálján informálódik.

Az új oldalon a mnegjelenés jelképes összegbe fog kerülni, mindössze havi 10.000 Ft-ba. Ezúton kérjük, hogy aki szeretné szálláshelyét a város portálján is bemutatni, mihamarabb jelezze azt e-mailban, illetve mindenkit arra kérünk hogy küldje el azt a szöveget, amelyet megjelentetni szeretne és képeket is hozzá, hogy minél látványosabb lehessen a bemutatás.

A szálláshelyeken túl külön menüpont alatt szerepelnek majd a Vendéglátóhelyek is. Részvételi szándékukat ezen az e-mail címen, azaz az esztergom@ehirkft.hu e-mail címen tehetik meg.

Nagyon köszönjük előre is gyors válaszaikat, üdvözlettel:

Emlékeztetőül: a szálláshelyek minden vendégéjszaka után 360 Ft-ot fizetnek a város költségvetésébe idegenforgalmi adóként. Az így befolyó összegből még egy prospektust, szórólapot, vagy egyéb marketing kiadványt sem gyárt a város?

A Szeretgom által megkérdezett szálláshelyeket különösen a "jelképes" jelző zaklatta fel - éves szinte 120 ezer Ft-ból online marketing kampányokkal (Google AdSense, e-Target) igen komoly eredményeket lehet elérni.