Az ifjúgárdista kukoricaárus rosszul emlékezik!
2008. aug. 23.

<p>A Magyar Önvédelmi Mozgalom, 2008. augusztus 26-án, kedden délután sajtótájékoztató keretében bizonyítékokat fog bemutatni, azzal kapcsolatban, milyen hazug ember kezében van Esztergomban a városvezetés.<br/> Nyilvános sajtótájékoztatónkra mindenkit várunk!</p>

Elég volt!

Elmebeteg városvezetés olyan mélyre süllyedt, amiből nincs kiút. Soha nem gondoltuk, hogy gazdasági megélhetésiekre fogjuk ráhúzni a vizes lepedőt, de most megtesszük. Aki kardot ránt, kard által vesz el. A MÖM elég erősnek érzi magát, hogy leleplezze és a pokol fenekére küldje Meggyes Tamást (Fidesz) és egzisztenciális, megélhetési körét!

Kovács Géza nem, hogy ügynök nem volt, de ezt maga Meggyes Tamás is elismerte 2001-ben, Knapp Jánossal együtt, az ellenkezője az igaz. Meggyes Tamás nyilatkozatát jövő héten sajtótájékoztató keretében mutatjuk be, ez mellett dokumentumokat mutatunk be, ki volt az igazi, valódi ügynök!

Meggyes Tamásról tudni kell, hogy a Maláta sörbárban volt csapos és a moziban kukoricaárus, mások szerint nem csak ezzel a forgalommal foglalkozott. Mi ezt nem tudjuk bizonyítani, de azt, hogy a lágydrogok fogyasztója volt a Fidesz első embere, igen!

Beszélhetne Meggyes Tamás arról a videóról is, ami egy felvidéki sí táborban készült és többen láttak, mert állítólag ott is volt üvegasztal.

Az ilyen embereket bármikor meg tudták zsarolni, Kovács Gézát ( MÖM) nem!

Mitter Zsolt (Maláta, Sörgödör) csaposa, a város közkedvelt ifjúgárdistája, ha kellett az üveglapról szítta az orrába a szebb életet. Többen tudják ezt tanúsítani és a MÖM esztergomi szervezete tovább várja is azokat, akik ezt látták, de így is van elég bizonyíték bőven!

Kovács Géza a MÖM első embere elmondta június 4-én a trianoni megemlékezésen, ha kell repülni fognak az asztalok a Városházán, ez bármikor megtörténhet. Hazugság ellen, máshogy nem lehet harcolni! Gyurcsány katonák sem fogják tudni megvédeni, sem Knappot-aki a Nemzeti Jogvédők segítségével 3 millió Ft nem vagyoni kártérítésre pereltünk- illetve Meggyes Tamás, fideszes polgármestert!

Az aljas hazugságokra oly erővel fogunk lépni, amire még nem volt példa Esztergomban.

Mi nem Istvános tanulók vagyunk és szülők! Ez nem fenyegetés, tény!

Meggyes Tamás, ifjúgárdista, árus, egy pillanatra sincs biztonságban, mi nem akarjuk felgyújtani kocsiját, házát, amit „megkeresett szorgos munkával”, de leleplezzük mindenhol.

S ne feledjék: Lesz, hogy ezek a senkiháziak nem lesznek funkcióban, akkor lesz igazi rendszerváltás és elszámoltatás!

Erre törekszünk, várjuk a vagyoni gyarapodásról a további adatokat!

A gazdasági selejt az MSZP –vel együtt, reméljük méltó helyére fog kerülni.

A börtönbe!

Addig nem nyugszunk…

Magyar Önvédelmi Mozgalom
Jogi Bizottsága

2008. augusztus 23.