Esztergom FM 97,4 - A Mária Rádió új frekvenciája
2008. aug. 15.

<p>2008. augusztus 15-tõl Esztergomban és környékén is megszólal a Mária Rádió. E katolikus szellemiségû médium adása így újabb 83000 hallgatóhoz jut el.</p>

Néhány település az új vételkörzetbõl:

Esztergom, Dorog, Nyergesújfalu, Tát, Lábatlan, Tokod, Szob, sõt több szlovákiai magyar lakta helységben is hallható lesz a rádió mûsora.

A Magyarországon 2006. óta mûködõ Mária Rádió a világ több, mint 50 országában jelen lévõ katolikus médiahálózat tagja. Egyháztól és államtól jogilag és anyagilag független civil kezdeményezés. Kizárólag adományokból és önkéntes munkából tartja fenn magát. Garantáltan politika és reklám mentes. Mûsorkínálatán imádsággal, hitéleti mûsorokkal és hiteles példákkal tesz tanúságot arról, hogy a kereszténység a ma embere számára is értéket és kapaszkodót jelent.

Esztergomi adónk üzembe helyezésével dunakanyari vételkörzetünk teljes mértékben lefedetté válik. - hangsúlyozta dr. Szabó Tamás a Mária Rádió elnöke. Mondani sem kell, hogy esztergomi frekvenciánk eszmei értéke milyen nagy, hiszen õsi kulturális és spirituális központról van szó - tette hozzá Tóth Zsolt Ipoly ciszterci szerzetes a rádió igazgatója.

forrás: www.btl.hu