Fanyalgó topik

Fanyalgó topik

2008. 08. 10. 13:20

nemNYALgom-nak

2008. 09. 02. 21:05

Szia Teddy . Számát nem tudom,hányszor és hány embertöl kérdeztem már itt és az IWIW-en is hogy miként lehetne megszabadulni ezektöl, törvényes úton.A kollektív felelősség mögé bujva, megfelelő erkölcsi és morális tartás nélkül,némi aluliskolázottséggal dúsítva sok mocsok dolgot lehet művelni.Ez a sok baromság úgy van tálalva ,hogy minden a város érdekében történik.A hűtlen kezelést a roszhiszeműséget szinte lehetetlen bizonyítani.A hatályos jogszabályok szerint a többségi szavazással szinte bármi rá lőcsölhető a városra. Hidd el nem szivesen szunyókálom végig a fennmaradó időt , ha van használható öleted a megoldásra ,aszem vagyunk itt néhányan akit komolyan érdekelne.

2008. 08. 29. 23:11

Szervusz Logice,

Ha igazat írtál -miért ne tetted volna? - akkor ez a magyar közigazgatás, rendőrség, jogrendszer totális csődje. Ezen, mondjuk, nem nagyon lepődök már meg - sajnos...

Azon inkább, hogy a következő párszáz napot végig kell aluszikálni a választásokig, mert hát sajnos nem lehet mit tenni - bár a Népek már tudják az Igazságot.

No, hát épp e miatt nem megy itt semmi - és ezt tudja kihasználni a hatalom: kihasználni, gerjeszteniu és erősíteni.

Törölt felhasználó

2008. 08. 29. 22:58

Kedves Gábor Hogy ki mit vállal be egy fórumon az nem biztos hogy merészség kérdése.Biztos sokan vannak akik sokat veszithetnek az őszinte megnyilvánulással. A"vajon miért"-re a válasz egyszerű.Pénzért . Nagyon nagyon sok pénzért.Valahogy úgy néz ki mint amikor egy torta felét tizenhérom részre vágják.Hirtelen az jutott eszembe hogy a lobbi és a korrupció szavakat melyik szótárban keresném.Na mindegy. Szerintem nem vagyunk halál listán .Mi ez a badarság.Egy döglött nyúltol nem reszket az ember.A választók nagyrésze mára tisztában van ezzel a vezetéssel ,de sajnos nem tehet semmit .Ilyen a közig .törvény .A választásokig meg már csak hétszázvalahányat kell aludni. Én ott leszek.

Törölt felhasználó

2008. 08. 29. 22:35

Veszem - csak azt nem értem, hogy egy több tízezres városban végülis akkor mit csinálnak a málzágen polgárok? Azt írtad első felindulással korábban, hogy itt vagyunk - és nekem úgy tűnik a jelen levő társaság, mint egy ostromlott erődítés, aki jó ügyért akarna harcolni, de az a ronda Feketelábú Indián a bandájával beszorítja őket és állandóan támad, körbe-körbe...

Jó, Támolygó Bivaly és Csapata végzi a dolgát - és hol a Tizennegyedik Lovashadsereg? Hol a támogatottság, hol a tízezres polgári tömeg? Mondjuk van rá tippem, de nélkülük elég érdekes ...

Törölt felhasználó

2008. 08. 29. 22:23

Tudod, Teddy: ebben a városban sok olyan dologra van pénz, ember és energia, amiről ha mesélsz másoknak, azok csak ámuldoznak, hogy hol is járnak.

Legtöbben azt hiszik, hogy az '50-'60-as évek köszöntöttek be újra. Már csak a fekete autó hiányzik, de lehet, hogy már készül az előterjesztés. Pl. a városi személyvédelemmel foglalkozó cég profiljába simán beleférne :)

Törölt felhasználó

2008. 08. 29. 21:32

Szia Bejó,

olvasgatok, ismrekedem - és ámuldozok. Halállista? A város lakói itt vannak - hol vannak a városlakók? Mi változott meg gyökeresen? Meggyes megtért? Vagy a város lakói tértek meg? Vagy valami eszement és értelmetlen állóháború alakult itt ki az idő előrehaladtával, ami most a "nyugaton a helyzet - változatlan " napijelentéseket indukálná?

Mi változott meg, kikben, hol, mikor és milyen formában lehet ezt megtekinteni?

Érdeklődve várok, üdvözlettel Teddy

Törölt felhasználó

2008. 08. 10. 17:11

Kifejezetten NEM tetszik, hogy a pro-polgármesteri szabadcsapatok egyetlen egy tagja sem meri vállalni a kilétét az oldalon!

Vajon miért is? Ha akkora a többség ami mögöttük áll és csak mi néhányan „fanyalgunk” a pálya széléről bekiabálva, akkor mire fel ez a szűzies szendeség?

Vagy a polgármester munkáját pozitívan látók nem is annyira látnak tisztán, esetleg azért ez a kínkeservesen megszült pozitív látásmód, mert ez szerepel a munkaköri leírásukban?

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy az emberek annak hisznek egy darabig, amit többet hallanak, látnak. Tapasztalhatjuk ennek jótékony hatását, hiszen a meggyes-féle propaganda gépezet pénzt nem sajnálva igyekszik lejáratni az általuk ellenségnek képzelt „ellenzéket”, vagyis mindenki mást aki nem hódol be a demagógiájuknak.

Nem számít mibe kerül, a feladatot teljesíteni kell. 3 millió tanulmányra, az EHÍR KFT munkaideje, Hídlap, ETV – a lényeg: lejáratni azt aki névvel meri vállalni a véleményét. Ellenvéleményét.

Ha ezt az energiát, amit belénk fektetnek, inkább arra fordítanák, amit a Strategopolis tanulmánya például az Esztergom.hu-ról írt (tudom, hogy készül az új... úgy látszik párszáz milla kevés volt az első verziót normálisan elkészíteni), esetleg igyekezne a sajtós csapat betartani az EITV-ben foglaltakat, sokkal előrébb lennénk.

De itt már nem erről van szó. Rajta vagyunk a halállistán. A kérdés csak annyi: a város lakóit miért tetszetek hülyének nézni? Eddig elhittek sok mindent, mert csak azt hallották, de mára ez gyökeresen megváltozott... itt vagyunk.

Sőt itt leszünk... mi itt leszünk. És Ti???

2008. 08. 10. 14:39

"Kifejezett köszönet illeti" a moderátort, aki ezt a (sz..önmoderálva,)kivette a a másik topikból. Hogy megint van egy b.. önmoderálva, aki beleköt a Szeretgomba. Ismét egy (onmoderálva) aki késztetést érez, hogy megvédje a gazdáját! Gondolom megint a köz pénzén "szórakoztatnak" minket.

2008. 08. 10. 13:22

nemNYALgom alábbi hozzászólásai átpakolva ide:

1./ Hozzászólás

Kifejezett köszönet illeti Kinál Katalint, hogy pozitív topicot indított. Köszönet érte. Köszönet a beíróknak, hogy nem törik a fejüket azon, hogy a dicsért dolgokhoz van-e köze polgármesternek. Csak simán örülnek és így megmaradhat az örömük. :))

2./ Hozzászólás

Gratulálok a szeretgom vízuális megjelenésért. Ami jár, az jár. Profi munka.

3./ Hozzászólás

Kifejezetten tetszik, hogy elvétve jelenik meg nem esztergomi hír a portálon. Helyes. Maradjon így. Az pedig, hogy a szemelyi polgármester mit tett és mégis felkerült a portálra, az teljesen érthető. Be kell mutatni olyan polgármestert is aki alkalmazza és nem eltűri az erőszakot. Így legalább van a fórumozóknak összehasonlítási alapja. A miénket tojással dobálják. Ő meg tűri.

4./ Hozzászólás

Lenyűgöző az a szellemi egységet mutató koalíció amely megjelenik a városban és artikulálódik ezen a site-on. Ha vitatkozik is egymással a szélsőbal és a szélsőjobb, egyben azért egyetértenek: nem szeretik (gyűlölik) a polgármestert. Tetszik az igyekezet is, ahogyan többen is megmagyarázzák, hogy mindeközben miért is objektívek. Pedig a régi mondás szerint az ellenségem ellensége a barátom. De meddig? És ilyen áron? Így nő össze a site-on az ami (aki) összetartozik.

5./ Hozzászólás

Kifejezetten tetszik, hogy ez a site nem lett a találgatások site-ja a város közvéleményét felkavaró tavaszi köztörvényes bűncselekmény további bűnsegédeinek - ha voltak ilyenek - felkutatására. Így is éppen elég elviselni a lelki terhet, hogy akaratukon kívül valakik, valakit erősítettek, még ha nem is tudtak a készülődésről. Eddig ilyennel csak a filmekben találkozhattak. Most meg video, fényképek, levelek, baráti beszélgetések... Hát emiatt jó, hogy a site nem tesz súlyokat az ismerősök vállaira a találgatásokkal. Még egy önálló ablak sem került fel egy belső topicra sem, hogy továbbítható legyenek bármely találgatás. Ez így helyes. Foglalkozon ezzel az akinek ez a dolga.

6./ Hozzászólás

Kifejezetten örülök, hogy ezen site-on csak olyan cégek kerülnek pellengérre amelyek valamilyen kapcsolatban állnak az önkormányzattal. Megjelenik a városi cég, vagy pedig az amelyik szerződéses partnere a városnak. Tényleg nem lenne jó, ha minden olyan esztergomi cég olvasható a szeretgomon, akinek adótartozása van. Még a végén boszorkányüldözésnek vennék. És ez nem lenne jó.

7./ Hozzászólás

Örülök, hogy az itteni fórumozók nem használnak szélsőséges és sértő kifejezéseket a másvéleményűekkel szemben. Az pedig, hogy néhány ellenfél vagy ellenség(?) a site-on becsületsértő kijelentéssekkel van illetve, az bőven belefér. A moderátor sem vehet mindent észre. Ezt megértem. Azt is ha a fórumozók a maguk eszközeivel jobb belátásra akarják bírni a más véleményt beírókat. Ahol fát vágnak ott hullik a forgács. Mondta volt Sztalin elvtárs. De ez már régen volt. Véleményem szerint. :)

8./ Hozzászólás

Kifejezetten örülök, hogy a polgármestert itt lejáratni kívánó hírek jelentős része a nyilvánvalóan baloldali és néhány esetben titkosszolgálati kapcsolódású site-okról származik. Ezek a site-ok turbósítják, habosítják, bulvárosítják és becsomagolják a cuccot. Örülök, hogy ezek a hírgyárak kellő anyagi háttérrel rendelkeznek a lejárató kampányaikhoz. Akik pedig átveszik a híreket, még ha nem is tudnak róla, vagy ha tagadják is, manipuláció áldozatai. Macchiavelli forog a sírjában. Hol van a Fejedelem eleganciája? Ma már virtuális sötétben bújkáló áldozattá vált. Akkor is, ha tényezőnek hiszi magát.