Mint a mesében
2008. júl. 8.

<p>Az elmúlt hetekben fájdalmas hangvételű levelet kaptak az esztergomi Központi Kávéház e-mail hírlevelének előfizetői: "A Sötét Erő bezárt minden ajtót és ablakot, kirekesztve mindazt, mi szép és jó, köztük Benneteket" - szól a nekrológ.</p>

A Kávéházak.hu azonban utánajárt, és kiderült: a Gonosz győzelme korántsem végleges. A 2006 végén példátlan pompával megnyitott kávéház néhány héten belül új tulajdonossal feltámad.

A halott-támasztó csókot az országos hálózattal rendelkező Szamos Marcipán lehelte az egykor Sisi királyné által is látogatott, nagy gonddal felújított történelmi kávéház homlok(zat)ára. Kelényi Ádám, a cég vezetője elmondta: a patinás kávéház július közepétől egy cseppet cukrászdásabb irányultsággal folytatja majd tevékenységét. A gazdag sütemény-, fagylalt- és koktélválasztékkal újraindított kávézó-cukrászda a hálózat egyik zászlóshajója is lehet a Duna-kanyarban. Jótett helyébe jót várj: reméljük, a korábbi üzletvezetés kudarcát a vendégek is hamar feledni tudják, és a Központi Kávéház ismét Esztergom egyik kedvelt találkozópontjává válik.

www.hetivalasz.hu

(forrás)