Idén 30 éves a Vadas
Közélet
2008. júl. 3.

<p>Az idei év különleges a párkányi fürdő történetében. Idén ünnepeli ugyanis fennállásának 30. évfordulóját.</p>

A születésnapi ünnepségsorozatra július 11. és 13. között kerül sor, amelynek keretén belül ingyenes koncertek, gyermekprogramok, de véradás és sok más érdekes és hasznos program is vár a látogatókra.

A gyerekeknek az arcfestés, a csúszdák, az ugrálóvár, a felfújható gladiátorpálya, a vizibicikli, a festősarok és a többféle játékos vetélkedő, míg a nagyobbaknak a vízifocibajnokság, a strandröplabdapálya és a parkolón zajló koncertek lehetnek csábítóak.

A parkolón élő csocsót is lehet majd játszani, a színpadon pedig pénteken, azaz július 11.-én a Mindless, a Ska2Tonics, Peter Cmorík és a Trapéz lép fel. Szombaton a PIK-é a terep, itt kerül ugyanis megrendezésre az idei Danubian Music Fest döntője, melyet a Slovenská klobása és a Rómeó Vérzik zenekarok koncertjei zárnak.

A benti programok szombaton és vasárnap zajlanak, a jó hangulatról a Max rádió munkatársai is gondoskodnak. Ne feledje, a benti programok, látványosságok, szórakozási lehetőségek, melyek a szülinapi buli részei, mind-mind ingyenesek!

Az eseménysorozat főbb támogatói: a Heineken Slovakia, a Pepsi, az Icopal, az MCE, a Kappa Smurfit, a Monarflex, az OTP, és a Dexiabanka.

Az ünnepségsorozat keretén belül felfedésre kerül a Vadas jövőbeli beruházásainak tervezete, amelyet mindenki megtekinthet a pénztárak előtt.

Forrás: parkany.sk

(forrás)