Jogi útra terelt nyilatkozat
Közélet
2008. jún. 26.

<p>Horváth Mihály, a Heti Válasz június 19-én megjelent Maffiamódszerek című cikkére reagálva a hetilap mai (06.26.) számában bejelentette, hogy jogi úton kér elégtételt Meggyes nyilatkozatai miatt. Szintén ebben a számban reagál Kovács Gábor is a polgármesterrel készült interjúra.</p>

A megjelent válaszok

Meggyes Tamás polgármester a nevemet nem először keveri hazugságok közé. Sajnálatosnak tartom, hogy megrágalmazásom folytatódik. Nem kívánok országos szinten, a médián keresztül üzengetni. A szükséges jogi lépéseket már megtettem, és bízva a magyar bíróság ítéletében, megvárom annak döntését.

Horváth Mihály
önkormányzati képviselő
Vállalkozók Pártja

Meggyes Tamás polgármester, úgy tűnik, nincs tisztában azzal, hogy Esztergomban jelenleg nem zajlik önkormányzati választási kampány, ezért senki sem lehet polgármester jelölt, főleg úgy, hogy akiről ez állítják, erről nem is tud. A cikk állítása alapján talán több Kovács Gábor is szóba jöhet mint állítólagos, esetleg titkos polgármester jelölt, akit maffiamódszerekkel dolgozó vállalkozók jelölnek. Sok esztergomi polgárral együtt várjuk, vajon melyik Kovács Gáborról van szó? Egyébként teljesen egyetértek a polgármesterrel: „A vádakról elég beszélni, az is sokat árthat”

Kovács Gábor,
teológus, szociológus

(forrás)