A Fidesz esztergomi elnökségének közleménye
2008. jún. 23.

<p>Ismét Meggyes Tamást rágalmazza az MSZP címmel sajtóközleményt juttatott el a Hídlaphoz a Fidesz esztergomi elnöksége.</p>

Ismét Meggyes Tamást rágalmazza az MSZP

A Fidesz esztergomi elnökségének közleménye

Nyíri Attila és Winkfein Csaba azonnal kérjen bocsánatot Meggyes Tamás fideszes polgármestertől azokért a hazug vádakért, rágalmakért, amivel szervezetük újra és újra a közéletet mérgezi.

A szocialisták helyi szervezete olyan vádat fogalmaz meg a Polgármester ellen, amit eddig is több sajtótermék volt kénytelen helyreigazítással visszavonni. Meggyes Tamás nem vádolta meg a helyi szocialistákat azzal, hogy házának, szolgálati gépkocsijának felgyújtásához közük lenne. Erről több sajtótermék is helyreigazítást tett közzé. Nyíri Attila és Winkfein Csaba bocsánatkéréssel tartoznak, mert törvényes eszközökkel részt vettek abban a támadássorozatban, amit már hónapok óta szerveznek és folytatnak Meggyes Tamás ellen.

Meggyes Tamás munkája elismerésre és megbecsülésre méltó, Nyíri és Winkfein vádjai pedig igaztalanak és hamisak. Egymás után lepleződtek le a „jegyző-üggyel”, a „tanulmány-üggyel” kapcsolatban Meggyesre szórt rágalmaik.

További bocsánatkéréssel pedig azok a volt szocialista városi képviselők tartoznak, akik 2002 őszétől folytatják Esztergom fideszes polgármestere elleni gyűlölet és hazugság kampányukat, néhány tucat embert feltüzelve ezzel, akik hangoskodásukkal vagy éppen a suttogó propaganda módszereivel mérgezik mindennapjainkat és rágalmazzák hamis vádakkal Esztergom Város Polgármesterét”

Fidesz Magyar Polgári Szövetség
Esztergomi Szervezetének Elnöksége

Forrás: hidlap.net