Új sofőr?
2008. 06. 01. 20:50

Női sofőrt alkalmaz a Városháza? Egy szőke hölgyet ért a megtiszteltetés, hogy a Suzuki Zrt.-től kapott vadonatúj SX4-et vezetheti. Amint az jól látszik: az önkormányzat prioritásként kezeli a gyermekek biztonságát még az új szolgálati autóban is, mert a gépkocsiban gyermekülést is elhelyeztek. A kérdés az lenne: kicsoda a szőke hölgy?

Egyetlen mondatot idéznék az index.hu Pufajkás Turul nevű mellékletéből: „Nem mennénk bele itten köztársaságunk morális válságának boncolgatásába, hogy a közszolgálat meg a magánérdek, meg a számla nélkül költségelő képviselők, és a többi... ” – mindezt az Autót ajándékozott a Suzuki-gyár Esztergom polgármesterének című cikkhez kapcsolódva írták.

Jellemző módon a napokban tartottak a városházán egy intézményvezetői fórumot ahol többek közt például a magáncélű telefonhasználat szabályozásáról is szót ejtettek.

Eredeti méret

2008. 06. 08. 16:49

Nemrég kételkedtél Csomor szavahihetőségében. Most meg azt mondod, hogy Knapp János Pál számítógépéről elloptak fotókat. Ezt ki is állította? Maga KJP. Senki más. És ezt Te készpénznek veszed.

Hol van itt az egyenlő mérce?

Törölt felhasználó #43

2008. 06. 08. 16:45

Említettem már, hogy nincsenek kétségeim az egy verziót illetően.:) De tényleg! :)

Törölt felhasználó #43

2008. 06. 08. 16:43

Amúgy teljességgel megértem a gondodat.

Ha Meggyes számára a Strategopolis által készített tanulmányára visszaemlékezünk, akkor abból is két verzió volt. Az eredeti és a Meggyes által beismert, ám igen bénán megvágott változat.

Sajnos el kell keserítselek: ezekből a képekből csak egy verzió létezik.

2008. 06. 08. 16:41

:-))))) "Most akkor", igen .....önkéntesen moderálva... vagy. :-))))))) Egyébként meg nem kellene ilyen meg nem erősített dolgokat híresztelned a polgármesterről: "Más fórumon azt is felvetettem, hogy Meggyes menekül a paparazzik elől és felveszi a felesége ruháját és hozzá egy szőke parókát." Aztán majd megint mi leszünk a gyűlölgom, hogy miket híresztelünk a polgármasterről. Kérlek ne tedd ezt, mert majd más fórumokon Te fogsz farkast kiáltani, hogy mik történnek itt! :-))

Törölt felhasználó #43

2008. 06. 08. 16:08

Most már elhiszem.:))

Törölt felhasználó #43

2008. 06. 08. 16:05

a nyolc megapixeles nyers képek a gépemen... azok bizonyítják...

Amúgy megértem én, hogy elvárás, hogy megkérdőjelezd a fotók hitelességét...

2008. 06. 08. 15:57

Most akkor lebuktam? Vizet prédikálok és bort innék? :) Talán mégsem. 06. 03-án 20.31-kor volt egy bejegyzésem. Olvasd el kérlek. Egyébként összeesküvés elméletről is írtam. Ebből következően meg kell kértdőjeleznem a fotó hitelességét. Más fórumon azt is felvetettem, hogy Meggyes menekül a paparazzik elől és felveszi a felesége ruháját és hozzá egy szőke parókát. Ezt sem cáfolta senki! iLYENKOR Ő KÖZSZEREPLŐ LESZ? ÉS HOGYAN KELL ADÓZNIA? Egyébként a közszereplők félresikerült nyilatkozatai után sem szokott bocsánatkérés következni. AZON MELEGÉBEN. :)

2008. 06. 08. 15:22

Kedves Percjelző! A dolgot általában van(volt) esélyed elítélni. Nem tetted. Remélem, hogy nem úgy érted, hogy ha Knapp családi fotóját lopják el, azt csak akkor ítéled el, ha téged személy szerint felkeresnek és eléd tárják a bizonyítékaikat. Az ilyen cselekedeteket általában is el kell ítélni. Mintahogy egy lángoló csaláédi ház fényénél sem szabad arra gondolni, hogy milyen jellemű a tulajdonos, vagy hogy ártott-e valakinek? Utóbbi kiderítése a rendőrség dolga és a munkájukat segíti az aki elmondja, hogy mire gondol. A rendőrségen! De ne közszereplése alkalmával. :((((

2008. 06. 08. 13:52

Ja és az írógép nem, de a vele leírt SZÓ, az már akár az is lehet.

2008. 06. 08. 13:48

Nem tudom kik loptak képeket arról a bizonyos számítógépröl, (ha loptak egyáltalán), de ezt akkor lenne módom elitélni, ha akár csak egy kép is megjelent volna. Akkor el fogom ítélni, de egyenlőre ez akár egy hírlapi kacsa is lehet. De hogy a következő mondatodba, ezzel egyenértékűnek sugallod a szeretgomon megjelent képet, és az az alá írt szöveget, hát tudod a "népszerűségedet" az ilyen csúsztatásoknak köszönheted!

Üdv: percjelzo

2008. 06. 08. 12:38

Temészetesen elhatárolódom ettől is. Mikéntegyedül ezena fórumon attól is, hogy egyesek fotókat lopnak KJP számítógépéről és azzal próbálják zsarolni. A tolvajok forgatókönnyve ilyenkor a zsarolás, majdegyes médiumok megkeresése szokott lenni. Ettől iselhatárolódóm, miként fényképekés szövegek nem helyénvaló megjelenítésétől. A fényképezőgép nem fegyver, miként a az írógép sem az.

2008. 06. 08. 12:30

Nem a tényekkel van bajom. Nekem legalábbis nem. Arra próbltam utalni, ha KGY a szeretgomon írna ilyet, akkor röpülne. Így elrettentő példaként és lejáratási szándékkal idekerül. Lehet, hogy negyedannyi idős fórumtárs jóvoltából. Egyébként a mocskos szavak használatát, még 'vazze' formájában is negligálom. Nem tartom helyesnek sehol.

2008. 06. 08. 8:33

ELHATÁROLÓDOM ATTÓL IS, HOGY FESZÜLTSÉGFOKOZÁS CÉLJÁBÓL (HA EZ A CÉL) ILYEN - MÉGANNYIRA ELÍTÉLENDŐ - SZÖVEGEK ÁTEMELÉSRE KERÜLJENEK AZ IWIW-RŐL.

„Ketrecbe zárt hiénák vadságával tá­madnak, felhasználva a Gyurcsány-Apró klán által újratelepített KGB-t, a bukott liberálisokkal vadházasságban élő Moszad-ot, és az állami támogatásokon, rabló multipénzen élő helyi vállal­kozók maffiakapcsolatait."

Csak halkan jegyzem meg, hogy ez az elhatárolódás, amennyiben IGAZ, a HÍDLAP-tól való elhatárolódás! -mert hogy ott jelent meg, az alpolgármester úr írásában! A hivatalban ne mond meg neki, hogy azon a csúnya általa gyűlölgomnak nevezett portálon nyilvánosan elhatárolódtál az írásától, mint elítélendő dologtól! Látom kezdesz megtérni, és felvilágosodni. Ha ismétlésbe megnézed a polgármester szemináriumait, és attól is elhatárolódsz, akár még rendes ............................................ is lehetsz! :-)))

Eredeti méret

2008. 06. 07. 10:55

Azoknak is joguk van megismerni egyes önkormányzati és részönkormányzati képviselők értékrendjét és mentalitását, akik nincsenek regisztrálva az iwiw-en.

Nem a feszültségfokozás a cél, hanem a tárgyszerű tájékoztatás.

2008. 06. 07. 10:36

Csak a tényszerűség kedvéért jegyzem meg a következőket. Az idézett írások önmagukat Meggyes pártinak, Ön szerint tehát Esztergom-pártinak valló személyek, köztük közszereplők írták. Ezek az írások valóban Esztegom pártiak?A város érdekét szolgálják? Tehát aki Meggyest támogatja, az Esztergomot támogatja? (Ne attól határolódjon el, aki a tényeket közli, hanem attól a személytől, csoporttól, aki ezeket megfogalmazza.)

2008. 06. 07. 9:57

ELHATÁROLÓDOM ATTÓL IS, HOGY FESZÜLTSÉGFOKOZÁS CÉLJÁBÓL (HA EZ A CÉL) ILYEN - MÉGANNYIRA ELÍTÉLENDŐ - SZÖVEGEK ÁTEMELÉSRE KERÜLJENEK AZ IWIW-RŐL.

2008. 06. 07. 9:54

ELHATÁROLÓDOM!

2008. 06. 06. 22:44

Az idézetek sajna az előbb lemaradtak:

„Ketrecbe zárt hiénák vadságával tá­madnak, felhasználva a Gyurcsány-Apró klán által újratelepített KGB-t, a bukott liberálisokkal vadházasságban élő Moszad-ot, és az állami támogatásokon, rabló multipénzen élő helyi vállal­kozók maffiakapcsolatait. „

K.János

„3071: T, Cserép Úr. A ma hajnali gyujtogatások fényében egyre jobban várjuk elköltözését Esztergomból. Márcsak azért is, mert ezzel hónapok óta hitgeti a Város polgári lakosságát. A győlölködés lángjait évek óta Ön szítja, ezek csaptak fel ma. Személyesen felelősnek tartom Önt, mint megélhetési rágalmazót és kútmérgezőt.. Kolumbán Gy, Ügyvéd, képviselő. (A feljelentésem esetére: édesanyám neve Pejtsik Klára . K. György”

Ismeretlen szabadcsapat Esztergom párti írásai a világhálóról:

„Fenyegetitek Meggyest, gyűlölködtök Németh, Knapp ellen. Bojkottoltok. Szép ez a redneck keresetlen déliség. Ha már bojkott: Lynch bíró örökségét, a kenderkötelet mikor húzzátok elő a csizmaszárból? Keresitek Gulyát, Takácsot égre-földre. Pedig a ti címetek is benne van a telefonkönyvben.”

„Párnák közé henteregve, Egymás ágyékát ölelve, Férfiseggen vigadozva, Élvezked a sok parázna.  – – – Meggyes baján így örülnek, Mocskos tettet hogy kifőztek, Kigondolták, meg is tették, Felgyújtották, megégették.

Mi mozog ott, hamu alatt? Mitől épül az omlott fal? Emelkedik Meggyes Tamás, Hamvaiból féniksmadár.

Betetőzné, fedezgetné Magát a két gyermekhóhér, Közben szavuk hazugsága Porba hullik, dög zabálja.

Így hazudják hazugságuk, Így görbítik fel szándékuk Egészen a világhírig, Szeretgomig, szemétdombig.”

„És figyelem, én figyelem, ahogy ráugranak legeslegújabb politikusauink a gyerekekre. Izgulnak rájuk. És élveznének is. Az áljobbosok egyik ismertetőjegye, hogy pedofílok. Miért kell gyerekemnek felnőnie ilyen miatt rettegésben?”

2008. 06. 06. 22:42

Ki az Esztergom-párti?

Esztergom párti írások. Az alábbi írások igazolják, hogy a szeretgomnak/utálgomnak, meg a Civil Kurázsinak van még hova fejlődni, magasan van a léc (A szöveg íróitól és azok tartalmától egyetlen "Esztergom-párti" sem határolódott el.)

2008. 06. 06. 20:27

Én sem láttam sehol az igazi szerződést. Csak a mindkét oldali véleményeket összegeztem magamban. Mindezt a Szeretgomon. :)