Tettlegesség a testületi ülésen!
Közélet
2008. máj. 22.

<p>Több, mint négy órán át tárgyalta a képviselőtestület a mélygarázs napirendi pontot. Meggyes Tamás polgármester a napirend tárgyalása közben becsületsértő kijelentések és rágalmazásnak beillő állítások tucatjait követte el.</p>

A nevesített "szemetek", "aljasok", és "hazugok" között felsorolta Horváth Mihályt, Kovács Gábort, Miavecz Jenőt, de nem úszta meg egy-egy jelző nélkül Nyíri Attila sem. A Szeretgom portál az "aljas, hazug közösség" jelzőket kapta meg.

A testületi ülésen részt vett Csomor Sándor is, aki törvényességi észrevételt kívánt tenni a mélygarázs szerződéssel kapcsolatban - ezt írásban kiosztotta a képviselőknek. A jegyző háromszor próbált meg szót kérni, mindhárom alkalommal a biztonsági őr fojtotta belé a szót. Másodszor a polgármester megfenyegette, hogy legközelebb kivezetteti az ülésről.

Harmadszorra a polgármester szavait megfogadva el is kezdték ennek végrehajtását: a szó fizikai értelmében is rángatni kezdték és szabályos közelharc alakult ki a jegyző és a két biztonsági őr között.

Még több kép a dulakodásról

Az incidens közben egyik képviselő sem lépett közbe, az őröket végül a polgármester rendelte vissza.

dr. Jónás László feltett egy kérdést Gimesi Sándornak, a beruházó képviselőjének, hogy egyedül, a város nélkül is megcsinálná-e a mélygarázst. A válasz NEM volt.

(forrás)