Nyilvános szakértői vélemények?
2008. máj. 20.

<p>[[Pataki István]] - az esztergom-kertvárosi részönkormányzat képviselője - szerint nyilvánosak a mélygarázs-ügy szakértői véleményei. A kérdés az lenne, hogy hol találhatóak ezek?</p>

Ahogy az iWiW Esztergom, a Fideszes város! topicjában olvashatjuk:

Megszeretném kérni a gagyigom tulajdonosát fejezze be a mélygarázzsal kapcsolatos hazugság sorozatát.Minden egyes szó ami ezzel a témával kapcsolatban megjelenik hazugság,rágalom,és a hozzánem értést tükrözi.Ma délután olvastam három teljesen független szakértő írásos véleményét az ügyről javaslom -mivel nyílvános-olvassák el,vagy ezt is lopassák ki és azután meghamisított formában közzé adhatják.
Kovács Gábor úrnak annyit a nyílt leveléhez amit a gagyigomon jelentetett meg :teljesen nyílvánvaló Önt megvették,szerintem.Lehet hogy úgy érzi van hátszele "fentről" egy oszt.vezető személyében és azon keresztül de higgye el rossz boltot kö9tött.Erre rövidesen Ön is ráfog jönni.
Ugyan olyan cinkos lesz mint a gagyigom teljes csapata.És ahogyan a civil egyesület polgármesterjelöltje már eltünt a politikai süllyesztőben Ön is elfog tűnni ha ezt az utat folytatja.Még van vissza út.

Sajnos mi ezekkel a szakértői anyagokkal még nem találkoztunk sem a Hídlap, sem a www.esztergom.hu oldalain.

Ezúton kérem meg Takács István sajtófelelőst, hogy az anyagokat juttassa el a szeretgom.hu portál számára!

(forrás)