Elismerni, kiállni, támogatni, megvédeni
Közélet
2008. ápr. 18.

<p>Két párhuzamos szándék találkozott, amikor dr. Horváth Istvánnak, az Esztergomi Polgáregylet tiszteletbeli elnökének az április 13-i Hídlapban közzétett felhívására reagált a Fiatalok Esztergomért Egyesület vezetője, Heer Ádám. A két szervezet a Meggyes Tamás polgármester mellett kiállni kész emberekhez fordul közös felhívásával, amit az alábbiakban teszünk közzé.</p>

Meggyes Tamás polgármesterként jól és sokat dolgozott. Olyan beruházások, olyan népjóléti intézkedések születtek 2000-es első megválasztása óta Esztergomban, mint az Élményfürdő, a Széchenyi tér felújítása, soha nem látott közműfejlesztések, útépítések, felújítások.

Esztergom népességmegtartó ereje nőtt az általa elindított Szent Miklós Programmal. Növekedett életünk biztonsága a kórház rendbetételével és fejlesztésével, az új mentőállomással. Létrehozta a Civil Kerekasztalt. Biztosította az egészséges vízellátást, amikor az ONYX mérgei az ivóvíz-vezetékekbe kerültek. A sort még nagyon hosszan folytathatnánk. Közéleti munkájában, az általa javasolt döntésekben mindig Esztergom és az esztergomiak érdekét nézte, képviselte, ha kell, jelentős gazdasági érdekekkel szemben is.

A múlt héten Meggyes Tamás ellen intézett aljas támadás után szükségét érezzük egy olyan mozgalom létrehozásának, amely a békés, fejlődő és gyarapodó Esztergomért és annak vezetőiért cselekedne, személy szerint Meggyes Tamásért áll ki. Ezért kérem azokat, akik szeretnék támogatni Meggyes Tamást, írjanak a

meggyes.mellett@vipmail.hu
e-mail-címre. A véleményeket, írásokat megjelentetjük.

Az Esztergomi Polgáregylet és a Fiatalok Esztergomért Egyesület szívesen áll élére azoknak, akik az állandó sárdobálás közben is látják városunk épülését, szépülését. Akik az eredményeket veszik figyelembe, és nem adnak arra a rengeteg rosszindulatú pletykára, rágalomra, amiket eddig Meggyes Tamásról terjesztettek. Akik nem szeretnék, hogy a gyűlölet uralkodjon városunkban, amely a legjobb eredményt mutatja fel több országos összehasonlításban. Mi vagyunk azok az esztergomiak, akik örülnek. Akik kiállnak Meggyes mellett.

Dr. Horváth István,
Az Esztergomi Polgáregylet tiszteletbeli elnöke

Heer Ádám
A Fiatalok Esztergomért Egyesület elnöke

www.esztergom.hu

(forrás)