Esztergomi események: város-városháza

Esztergomi események: város-városháza

2006. 06. 16. 9:32

Találkoztál olyan eseménnyel, olvastál olyanról a várossal kapcsolaban, amiről véleményed van? (esetleg "megvan róla a véleményed"? ) Itt írd le!

2009. 04. 13. 11:57

Mi az hogy vihetne magával? Egy a jelszó, és ezt még nem változtatta meg a fidesz kongresszus: mindenki vigyen magával még egy főt! Ez kötelező! Szavazzunk ki legyen az! De az sem lenne baj, ha tizenketten mennének, és mindenki vinne magával még egy főt! :-)))

2009. 04. 13. 10:53

Kata 2007 decemberében irta. ...Javasolta:.KGY-t kéne odaajándékozni..

8 napon belül még hatásosabb lehet az "emberáldozat", ajándékként ingyen adva Vargyasra.

Sőt, vihetne magával még egyet. Szerintetek ki legyen az utitárs?

Facebook

2009. 01. 21. 22:09

2007. 12. 22. 8:14

Tegnap este valamelyik kereskedelmi híradó tudósított az esztergomi határnyitási eseményekről, ebben arról számoltak be, hogy Esztergom és Párkány közösen fog sportcsarnokot építeni. tud erről valaki valamit?

2007. 12. 13. 17:05

Ez jó.A saját dolgozónkat leszarjuk,de az imázsunk építése érdekében adakozzunk,lehetőleg Tőkés Püspök érdekeltségi körébe.

2007. 12. 13. 16:56

JAJ,PILAR AMILYEN SZÉP VAGY NEM LEHETSZ ILYEN NAÍV IS.

Eredeti méret

2007. 12. 11. 19:19

Kedves Pilar, az általad idézett szép gondolatokat olvasva nekem az alábbi jutott az eszembe:

Képviselői munkám része már évek óta, hogy aláírásom után folyósítják a törvényben és rendeletekben adott és adható segélyeket, szociális juttatásokat. Nem egy hálás feladat! A kérelmekből megismert élethelyzetek miatt sokszor szeretnék még nullát vagy nullákat írni a kiutalt összeg után, de lehetőségeink erre nem adnak módot. Hihetetlen, hogy sokan milyen nehéz körülmények között élnek városunkban!

Tisztelt dr. Osvai László Képviselő Úr, aki ezeket a sorokat leírta a Hídlap 2007. november 24-i számában!

Talán ha kevesebbet adakoznánk az amúgy is szűkösre szabott lehetőségeink terhére, talán több jutna azoknak itt helyben, akiket Ön - legalábbis elméletben - olyannyira sajnál, és akkor nem kellene ilyen álszent szövegeket alkotnia!

Eredeti méret

2007. 12. 11. 19:09

Kedves Kata, a második mondatod egyszerűen felülmúlhatatlan :)))))))))

Komolyan mondom, eldobtam az egeret a rö... akarom mondani a nevetéstől!

2007. 12. 11. 18:24

A szeretetről nekem mindig a Szeretethimnusz jut eszembe, igazán dicséretes, ha a Képviselőtestület is ennek szellemében cselekszik. Mert:

"A szeretet türelmes,
a szeretet jóságos,
a szeretet nem féltékeny,
nem kérkedik, nem is kevély.
Nem tapintatlan,
nem keresi a maga javát,
nem gerjed haragra,
a rosszat nem rója fel.
Nem örül a gonoszságnak,
örömét az igazság győzelmében leli.
"

Egyébként pedig az esztergomi polgár "szeretetből"

"Mindent eltűr, mindent elhisz,

mindent remél, mindent elvisel."

Forrás: 1 Kor 13,1

2007. 12. 11. 17:35

Nekem is kicsit soknak tűnik ez a rendszeres egyirányú pénzmozgás Romániába.

Szeretetből lassan KGY-t is oda adományozhatnák már a T.Képviselők...:)

Eredeti méret

2007. 12. 11. 17:29

Esztergom Városa a városi tűzoltóság részére uj szerkocsit vásárolt. A TÜZOLTÓSÁG ennek viszonzásaként az eddig üzemben volt (szolgálatra kész állapotú) Vonulós szerkocsiját V A R G Y A S szeretett erdővidéki községünknek ozta, az átadás, birtokbaadás megszervezése folyik. A kocsin fecskendő van. Akinek a hír csípi a szemét, ugyanitt mosatást kérhet. A jármű ingyenes adományként kerül átadásra, szeretetből. Kgy.

Forrás: www.iwiw.hu 45. hsz.

Nekem bizony baromira csípi a szememet!

Eredeti méret

2007. 12. 11. 17:25

Esztergom Városa (képviselőtestülete) Vargyas szeretett községnek ajándékozza az egyik tűzoltóautóját. A birtokbaadás technikai szervezése folyik.

Forrás: www.iwiw.hu 45. hsz.

Agyamat eldobom! Régebben Suzuki, majd kastélyvásárlás, 1 milka Tőkésnek, tűzoltóautó! Mi ez, vagyonátmentés? Vagy már ilyen ilyen jól állunk? Itt van már a Kánaán?

Júúújjj de demagóg leszek, de ezek közben a városi fenntartású iskolákban nem tellik étkezési jegyre!

2007. 12. 05. 14:59

kÖSZI kATA,ha aHÍDLAP nem bulvárlap,nincs helye benne a GULYASÁGNAK.

2007. 12. 03. 17:15

A városháza az a hely,épület,ahol az általunk megválasztott képviselők,a kötelezően kialakított hivatalokkal egyetemben ,a mi érdekeinkért,a város fejlődéséért dolgoznak.Vagy a legjobb tudásuk szerint igyekeznek.Vagy nem igyekeznek.Aztán meg van egy kifelé egységesnek (?) tűnő vélemény valamilyen ügyről.Ez lenne a szempont.De,hogy a mi városunk házában a fent említett úr véleménye szempont lenne?Ha az,akkor baj van.Vagy nem értik a városháziak a Gulya úr által leírtakat,akkor azért,ha meg egyetértenek ezzel a zavaros írománnyal,akkor meg azért.Ez a szempont,úgy tűnik csak a szerzőjének fontos.Aki,mellesleg szoros,rendszeres kapcsolatot tart fenn bizonyos elmeszakértői-körökkel.Őt olvasván ezt maximálisan megértem.Csak a VÁROSHÁZÁT nem. Vagy csak ennyire futja?

2007. 12. 03. 14:28

Cenzúrázás alatt én nem a "nem megjelenést "értem, hanem a szóhasználatra, és ebből adódó minőségre (és nem a mügötte rejlő tartalomra) egyfajta szintet felállítani ami alatt nem közölhető egy cikk...ill átfogalmazásra visszakapja az írója. Nem hiszem hogy egy nem bulvárlap szintű újságba belefér ezt a fajta stílus.

Hogy mennyire finanszírozzák? Amenyire tudom a Hídlap a saját hirdetseiből befolyó összegek mellett városi pénzből működik, mint elődje, a napilap. Javítsatok ki ha tévedek!

2007. 12. 03. 14:17

Kedves Kata.Szerintem ne cenzúráz zun nk,mert VáciÚr azt igérte,hogy független Hídlapot akar.Gulya báttyó cikkének éppúgy bele kell férnie mint egy ős bolseviknak A cikkeket olvasva, és összehasonlítva az internetes cikkeivel,még vissza is fogta magát.Persze ez attól is függ, hogy mennyire pénzeli a MEGGYES FÉLE VÁROSHÁZA A HÍDLAPOT.

2007. 12. 03. 13:55

Kedves duzsó a kolompos hozzászólásod ( mégha találó is:) ) nem az amire gondoltam...

Egy hivatalos definiciót látnék, hogy végre tisztán lássak: mi az hogy városháza!? (azon túl hogy persze, hogy tudom mit jelent...)

Kiknek ez a szempont ahogy ez az ember ír?

A Hídlaptól pedig jómagam elvárnék némi cenzúrát bizonyos esetekben.

2007. 12. 03. 13:46

Kedves Kata .Most írtam meg.

2007. 12. 03. 13:42

Városházi szempont:

Valakitől kérnék egy linket, ami pontos meghatározást ad mit jelent a "városháza"... természetesen nem magyarázatra gondolok, hanem egy definicióra.

(Nagyon kíváncsi lennék ugyanis kit képvisel Gulya István a Hídlapban.)