Remek eredmények Kufsteinben az idei Világ Kupa sorozat második állomásán.
Sport
2008. márc. 21.

<p>19 nemzet 1122 sportolója mérte össze tudását az ausztriai Kufstein városában március 14-15-én. Természetesen a hagyományoknak megfelelően megyénk sportolói is részt vettek a megmérettetésen.</p>

A nagyszabású rendezvényen 10 órakor 8 tatamin megkezdődtek a küzdelmek semi-és light-contact szabályrendszerben.

Versenyzőink a már megszokott jó formát mutatva sorra vették az akadályokat és haladtak egyre előrébb. A juniorok mezőnyében két világbajnokunk Molnár Mónika és Kondár Anna is bizonyította, hogy nem véletlen lettek a világ legjobbjai. Mónika light-contactban , míg Panni semiben szerezte meg az aranyérmet.

A felnőttek mezőnyében a még junior korú Miskolczi Anett és Molnár Mónika remek teljesítménnyel verekedte magát a döntőbe. Sajnos Anett részleges bokaszalag szakadást szenvedett, így már a döntőt nem tudta lejátszani. Nem úgy klubtársa Molnár Mónika , aki remekül küzdött és a végén a nyakába akaszthatták az aranyérmet. Krempf Réka és Szántó Sándor címvédőként érkeztek, és most is esélyeshez méltóan teljesítettek : magabiztosan jutottak a döntőbe, ahol azonban a jelentős bírói segédlettel rendelkező helyi versenyzőkkel már nem bírtak. Fenyvesi Márta, Fenyvesi Éva , Kondár Anna és Olasz Attila csak a későbbi győztesektől kaptak ki az elődöntőben.

Eredmények:

Juniorok:

55 kg 1.Molnár Mónika Esztergomi KBSE

+65kg 1.Kondár Anna Bajnai KBSZSE

Felnőttek:

50 kg 2.Krempf Réka Esztergomi KBSE

55 kg 1.Molnár Mónika Esztergomi KBSE

3.Fenyvesi Éva Zoltek SE

65 kg 2.Miskolczi Anett Esztergomi KBSE

+65kg 3.Fenyvesi Márta Zoltek SE

63 kg 2.Szántó Sándor Zoltek SE

74 kg 3.Olasz Attila Esztergomi KBSE

(forrás)