Vagyonnyilatkozatok

Vagyonnyilatkozatok

2008. 02. 02. 12:58

Nem tudom sírjak vagy nevessek!

Nevetek mert hát az ország népét nézik hülyének, ezt etetik velünk, amit leírtak arra a 18 oldalas kérdésekre. A mi KIRÁLYUNKNAK nincs autója ugyan kérem és mivel jár a parlamentbe ?? Talán a zötyögös 6 órási busszal? HA meg az önkormányzat által használatba kapott gk-val jár!!

AKKOR NEM ARRA KAPTA GONDOLOM HOGY A PARLAMENTBE JÁRJON VELE.!!

A város pénzén a mi pénzünkön ne kocsikázzon.// ha van gk-ja akkor minden bizonnyal elfelejtette van ilyen/// JA PARDON!! A KÉPVISELÖ TÁRSAI TALÁN RÁ IS BÓLINTOTTAK/// HÁT PERSZE MERT TELE A GATYÁJUK VALAMIÉRT.

MERT HA Ő KÉRI AKKOR MÉG AZ ÖRDÖGÖT IS LÁTTÁK AZ BIZTÓS. BESZ*RI ALAKOK.

Mert az a szegény ótvaros mercije már akkor is öreg volt amikor ö a vasiba járt de oda sem azzal, sőt még a Sörgödörbe sem mert már akkor is múzeális érték volt //roncs//.

Na akkor hogy is van ez a vagyon nyilatkozat?? Vagy minden kölcsönbe van mindenkinek,vagy mindenki más nevére irat mindent??

Még mindig nevetek magánszemélytöl kölcsön 60 millió na ez szép pénz // ez nem a mi királyunk// de ilyen is van. Kértem én is a szomszédtól, de ő is csak nevetett - most éppen nem volt nála annyi.

És itt kezdek el sírni a sajnálattól, mert majd össze adunk nekik sok szegény képviselő úrnak.

Adunk majd egy kicsit a 70-80 ezer haviból, ez úgy is sok a pórnépnek!

2008. 02. 07. 18:34

Felebarátaim.Ezeket az uriembereket mi választottuk.Köpjük szembe magunkat.?Ez a négyévenkénti bohóckodás ára.

2008. 02. 07. 7:49

Nincs ebben semmi kivetni való!! Ez pont igy müködik mert erre van betáplálva az agyuk. Pl.: O.V. Neki még tartozása is van de az anyuka több ezer hektár tulajdonosa ........ meg ilyenek de ezt teszi mindegyik. //nincs kivétel// Ha jól meg kukkolod a parlamenti parkolót a miniszterek meg az államtikárok kapnak autót de a többinek kiveszi a pártja vagy ki a fene?? Ugy link ez ahogy van!! ez a 18 oldalas mesekönyv!!!!

2008. 02. 06. 11:02

"a "régi" nagyjaink, a parlamentbe a saját vagyonukat tették be azért, hogy képviselők lehessenek! 1800-as évek."

Mert akkor még az ország érdekében akartak és tudtak cselekedni. Most meg mindegyik a saját pecsenyéjét sütögeti az ország és a nép rovására. Összetartás - semmi. Tolerancia - nulla. Empátia - a béka segge alatt. Hozzáértés - smafu. Keresztényi türelem - fagypont alatt.

Mondok én valamit, és kövezzetek meg:

Ha Kölcsey és Vörösmarty ma élne, nem születne meg se a Himnusz, se a Szózat. Szegények forognak a sírjaikban...:( Akár át is lehetne írni a szövegeket. (Melocco biztos kapna rajta!)

2008. 02. 06. 10:53

Nézd, az a bruttó 3-400e ft-os képviselői fizetés nem valami nagy vaszisztdasz. Egy kezdő informatikus mérnöki fizetés kb ennyi volt 2002-ben amikor végeztem az egyetemen. És jelenleg ennek a 2,5-3-szorosáért lennék hajlandó jelenleg váltani bármerre is.

A management fizetések Budapesten inkább bruttó 700-800-nál kezdődnek, a határ egy sikeres cég vezetőjénél pedig a csillagos ég.

Most akkor ki megy el országgyűlési képviselőnek ennél kevesebbért? Hát igen, talán pr olyan is aki ezt a pozíciót a zavarosban halászásra, esetleg a mentelmi jog kihasználásra, netántán korrupciós módokon meggazdagodásra szeretné fordítani. Meg talán pár olyan is aki tényleg tenni akar valamit ezért az országért.

Le kéne felezni a parlamenti létszámot, és megduplázni a juttatásokat. :)

2008. 02. 06. 10:43

Elgondolkodtam, a leírtakon. Eszembe jutot, hogy a "régi" nagyjaink, a parlamentbe a saját vagyonukat tették be azért, hogy képviselők lehessenek! 1800-as évek. Igaz régen volt!

De aki ma politikai pályára lép (ha nem is ért hozzá! tisztelet a kivételnek!) mit néz? Mennyi képviselői jutalék, szolgálati autó, mobiltelefonhasználat, lap-top, albérleti hozzájárulás stb. Én nem értek a politikához, nem is érdekel.De elgondolkodtam azon, hogy nekem mint "szürke"embernek a havi (tehát csak a felsorolt tételek) mennyibe is kerülnek. Tehát: mobiltelefon (a jelenlegi szla, és spórolós vagyok!!) 15.000.-, autó fentartása+benzin átlag 30.000.-Ft, 40.000.-Ft, lap-top 100.000.-Ft (igaz egyszer kell megvenni) albérlet?

Én nem tudom az albérleti árakat, de szerintem 50.000.-+rezsiért már kapható (és ez a minimum, mert nem hiszem, hogy egy képviselő egy lakótelepi kétszobás lakásba beköltözne.! ) Ez akárhogy is nézem kb. 200.000.-Ft és ez csak nagyon szerényen számoltam.

És akkor még ott a fizetés?! Hát képviselői dijnak mondanám, mert fizetést, gondolom a cégénél kap! És ezeket a számokat csak egy képviselőre bontottam le, és hányan vannak a parlamentben? Tehát visszatérve az első soraimra, sok képviselő a húsos fazekat nézi a politikai pályáján! Mondom: tisztelet a kivételnek! De sajnos ez elmondható jó pár cégnél is a vezetői szinten.

Minél többet kivenni saját zsebbe! De azért az is elgondolkodtató, hogy míg a környező országok leelőznek minket az inflációcsökkentésével és a bérek emelkedésével, mi hol is vagyunk? 4,2 %-os bércsökkenés? A környező országokban 10-14-9 % -os béremelkedés az elmúlt évben! Hogy is van ez? De hiába!

Tapasztalatom szerint BIRKA a magyar! És valahol meg is érdemeljük a sorsunkat, hogy még mindig ilyen emberek irányítják a kormányt (megsúgom az előző sem volt jobb!)

2008. 02. 06. 10:01

Én csak egy dooghoz szólnék hozzá, és ez a "más nevére irat" felkiáltású kirohanásod.

Ez össznépi játék itthon sajnos.