JANUÁR 24 - TRAGÉDIA ESZTERGOMBAN
2008. jan. 29.

<p>MINDENE ODALETT A CSALÁDNAK A TŰZBEN</p><p>Minden segítségre szükség van, kérjük olvasóink támogatását!</p>

Vastag Ferenc (22), az édesapa, aki két kisgyermekét kimentette a lángok közül még mindig az intenzív osztályon fekszik a budapesti Szt István kórházban.

Felesége, Andrea (20) jelenleg a szüleinél lakik, a két pici gyermekük pedig a tatabányai kórházban áll megfigyelés alatt (A fiúcskának a feje, a kislánynak pedig a keze perzselődött meg, és füstmérgezést szenvedtek –) .

Jók az esélyek, hogy a kicsik a héten már hazajöhessenek az édesanyjukkal, ugyanis a baleset óta az influenza járvánnyal kapcsolatos zárlat miatt Andrea is csak az üvegablakon keresztül láthatta őket. A tragédia éjszakáján átélt szörnyű percek után ez is igen nehéz időszak lehet mind az édesanyának,mind a kicsiknek.

A tűzoltóság, a tüzet húsz perc alatt eloltotta, viszont az épület falai megrogytak, teljesen lakhatatlanná vált.

A rokonok az eset után egész délután a kiégett ház romjai között dolgoztak, mentették a menthetőt. Az omladozó lakást ugyanis a tűzoltók elvonulása után kifosztották.

__________________________

A család az eddigi segítséget és minden további kedves támogató segítségét előre is megköszöni

aki támogatni tudná őket:

elsősorban használaton kívüli mosógép, hűtőszekrény, gáztűzhely, más háztartási eszközök, egyéb műszaki cikkek formájában tegye, mivel a kisgyermekes családnak ezek hiánya jelenti a legnagyobb gondot az újrakezdésben.

Támogatás esetén a következő számok hívhatók:

33/ 311-658,

06 20/ 934-6410,

06 30/ 439-6806

(forrás)