Tűz egy esztergomi házban, négyen sérültek meg

Tűz egy esztergomi házban, négyen sérültek meg

2008. 01. 24. 14:31

Kigyulladt egy lakás Esztergomban a volt Sörpalackozó területén, az ott lakó férfi kimentette feleségét két gyermekét, ő azonban súlyos égési sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel szállították Budapestre.

Csütörtökön délelőtt riasztották a tűzoltókat, hogy egy esztergomi családi ház egyik szobájában tűz keletkezett. A lángok több helyiségre és a tetőszerkezetre is átterjedtek, és veszélyeztették a környező épületeket. A tűzoltók húsz perc alatt megfékezték a lángokat. A tűz okát még vizsgálják.

A házban két felnőtt és két gyermek tartózkodott, akiket kimentettek. Egy férfi légúti égési sérüléseket szenvedett, valamint az arca is megégett, így a férfit mentőhelikopterrel szállították egy budapesti kórházba, ahol speciális ellátást kapott - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Győrfi Pál hozzátette: egy nőt és két gyermeket könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Ezzel egyidőben Kaposvárott és Marcaliban is történt tűzeset. Mindkét somogy megyei városból mentőhelikopterrel vitték a súlyos sérülteket a pécsi kórházba - emelte ki a szóvivő.

inforadio.hu

2008. 03. 06. 15:09

A családnevében köszönjük az eddigisegítséget. Megköszönjük Kinál Katalin képviselő asszonynak, Miavecz Jenő képviselő urnak, a Fiatalok Szervezete Esztergomért Egyesületnek és a Fidelitas-nak, a Honvéd uti ovodának és mindazoknak az embereknek akik önzetlenül segítenek vagy segitettek a családnak. Ezekutánis szükségük van segítségre kb 3-hét mulva megszületik a harmadik kisbabájuk és sajnos a kiságyon kívül semijen babaholmijuk nincs. Beleértve a ruhát és a babakocsit is. A kisgyerekeknek is elfogadnának játékokat. Persze szükségük lenne anyagi támogatásra is.Jelenleg az Esztergomi Családotthonba helyezték el öket és már az édesapa is itthon van a korházból. Tehát aki tud és lehetősége van KÉREM SEGÍTSEN! Az édesapa elérhetősége: 06/70-2261360/vagy 06/33-311-658.

Köszönettel a család!!!!!

2008. 01. 28. 9:37

Jelzem az érdeklődőknek, már felvetem velük a kapcsolatot, telefonon beszéltünk, elég elszomorító a helyzet, de amit lehet segítünk.

2008. 01. 27. 12:40

Sajnálattal közöljük hogy semmilyen támogatást nem kapott a család, amire tényleg nagy szükségük van, mivel tényleg semmijük sem maradt.

Ha valaki szívesen támogatná őket, telefonszámot adunk elérhetőségnek: 06-20/934-6410

Bármilyen segítséget elfogadunk. Az édesanya jól van. A két kisgyermek még kórházban van. És sajnos az apuka még mindig súlyos állapotban van, akiről a zárlat miatt nem sokat tudunk.

Köszönettel a család.

2008. 01. 25. 12:21

rosszul fogalmaztam. a felajánlást mindenképp megtenném. Ki tud csatlakozni?

2008. 01. 25. 12:19

hiába az emberi aljasság határtalan.

Nagy örömmel olvasnék róla, hogy az esztergomi önkormányzat vissza nem térítendő támogatást nyújt a szerencsétlenül járt esztergomi családnak!!!

Ha nem teszik meg, én kinőtt babaruhákkal, játékokkal támogatnám őket. Többiek?

2008. 01. 25. 11:51

www.stop.hu

Szeretném tudni ki építette a cserépkályhát, ha nem az építése miatt volt a baleset, vajon a tulajdonos hibázott?

2008. 01. 24. 20:57

Javítva a hír bevezetője, a Sörgyár valójában csak Sörpalackozó volt, világosított fel Hekla.
Érdekes, egy utcára lakom az ojjektumtól, aztán mégse tudtam.. :-)
Köszi az infót!

2008. 01. 24. 15:16

Milyen szerencse, hogy ki tudtak menekülni, és hogy a gyerekek nem voltak felügyelet nélkül, amit mostanában gyakran hallani.

gömbicica

2008. 01. 24. 15:15

Amikor bő egy éve nálunk oltottak, akkor sem kimélték magukat. Tényleg elismeréssel tudok csak szólni róluk.

Tüzben tapogatni, füstben gázpalackokért....... Hát? És kihozta!!!

2008. 01. 24. 14:53

Mivel egy utcában van az irodánk, így láthattam a tűzoltók munkáját. Soha nem láttam még "Lánglovagokat" munka közben. Döbbenetes a munkájuk. A ház ablakain megérkezésük előtt már kicsaptak az utcára a lángok. Tényleg gyorsan dolgoztak és határozottan. Bátorságuk félelmetes. Az ablakokon kiáradó füstben mentek be az épületbe, ahonnan kihoztak egy gázpalackot......

S az Ő fizetésükön vitatkoznak, nem fizetik túlórájukat?!