Ismét "Torkos Csütörtök"
2007. febr. 2.

<p>Ismét meghirdette a Torkos csütörtök elnevezésű akciót a Magyar Turizmus Zrt. A gasztronómia barátai már most készülhetnek a Hamvazószerdát követő csütörtökre, február 22-re, amikor az akcióban részt vevő éttermekben féláron fogyaszthatnak. Az országos kezdeményezéshez a vendéglátóhelyek február 5-ig csatlakozhatnak.</p>

A Torkos Csütörtök a Magyar Turizmus Zrt. tavalyi Nagy Ízutazás kampányának legsikeresebb rendezvénye volt: országszerte közel 500 vendéglátóhely csatlakozott hozzá. Annak ellenére, hogy azon a napon a vendégeknek féláron lakhattak jól, az akcióban részt vevő éttermek forgalma és bevétele - az akciót követő felmérés tanúsága szerint - jelentősen megnőtt, minthogy a vendéglátóhelyek kínálta kedvezmények több tízezer érdeklődőt vonzottak.

A tavalyi sikerre tekintettel a Magyar Turizmus Zrt. idén is meghirdette a Torkos csütörtök akciót, amely idén a Hamvazószerdát követő napra, február 22-ére esik. A program honlapján közölt éttermi listából az érdeklődők akár már most kiválaszthatják, melyik étterembe szeretnének elmenni, hiszen a kezdeményezéshez több száz vidéki és fővárosi vendéglátóhely csatlakozott már eddig.

A még jelentkezni kívánó vendéglátók február 5-ig regisztrálhatják szándékukat a http://www.menjunkenni.hu honlapon. Az akcióban való részvételük feltétele most is csak annyi, hogy a Torkos csütörtökön a fogyasztás végszámlájának értékéből 50 százalékos kedvezményt adjanak.