Nem volt megalapozott Esztergom fellebbezése, ki kell fizetni 200 ezer forintot

Nem volt megalapozott Esztergom fellebbezése, ki kell fizetni 200 ezer forintot

2007. 12. 17. 15:20

Az egominfo.hu értesülése szerint helybenhagyta a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság - mint másodfokú bíróság – Esztergom Város Önkormányzata, mint adós ellen indult végrehajtási eljárást. A végzés ellen fellebbezésnek nincs helye.

Mint ismert 2007. szeptemberében másodfokon is kimondatott, hogy Esztergom városa pert vesztett Dr. Csomor Sándor jegyzővel szemben, nem volt jogszerű az eltávolítása a jegyzői székből. Az ítéletet követően Dr. Csomor Sándor részére biztosítani kellett volna, hogy elfoglalhassa jegyzői munkakörét. Miután a Városháza e bírósági ítéletnek nem tett eleget Dr. Csomor Sándor a bírói ítélet végrehajtását kérte. A teljesítés elmaradása miatt az elsőfokú bíróság 200 ezer forint pénzbírságot szabott ki Esztergom Önkormányzatára. A város ezt a kiszabást is megfellebbezte, de a megyei bíróság szerint a város fellebbezése nem megalapozott. Mivel a fellebbezés nem vezetett eredményre, a város pervesztes lett, a 200 ezer forinton felül a fellebbezési eljárásban felmerült költségeket is viselni tartozik.

Törölt felhasználó

2007. 12. 17. 18:01

Kinn van már az esztergom.hu címoldalán a hír? Vagy ez a megtiszteltetés csak Elzáéknak jár?(de nekik már elsőfokon is) :)

2007. 12. 17. 16:26

Na most már jó lenne, ha a Tomika és azok akik ezt a sz@rt megkavarták, kinyitnák a bukszájukat. Karácsonyi ajándék képpen.

2007. 12. 17. 15:27

Már várom, hogy előkússzon valami szűklátókörű szerencsétlen, aki majd jól megmondja, hogy bezony a Megyei Bíróság is komcsi és szegény Tamáskánknak van igaza csakazértis...