A fanyalgók figyelmébe!

A fanyalgók figyelmébe!

Törölt felhasználó
2007. 12. 11. 17:47

A fanyalgók figyelmébe!

Azért örülhetne ám a város sokkal jobban is, mert lám-lám az önkormányzat sajtóközleményéből tudhatjuk, hogy az élményfürdő bekerülési összege 2, 5 milliárd és nem több.

Ellentétben a rágalmazókkal, mint a közleményből világosan kiderül Esztergom városának egyetlen forint kamatot, sem kell fizetnie az esetlegesen felvett kamatok után.

Ezekre egyébként a jó szervezés és a határozott vezetés miatt egy pillanatra sem volt szüksége a városnak, sőt a beruházás már meg is térült és hasznot hozott, mivel az értéke máris a duplájára nőtt. Ha ehhez hozzáadom, hogy a működtetése mekkora nyereséget hoz a városnak (ha a Pala példájából indulok ki, gondolom az összeg több 10 milliós, lehet), akkor kész a siker. Az ilyen jó előkészített és végrehajtott beruházásból kiindulva nem értem, hogy mi vezethette az önkormányzatot arra, hogy 2004-ben olyan előnytelen szerződést kössön a Medgyessy-kormánnyal, mint amilyet kötött. Még szerencse, hogy Csomor Úr által félrevezetett önkormányzat megtalálta a kiutat ebből a szerződésből. Talált az önkormányzat egy olyan bankot, amely, a szerződésben említett összeget a város rendelkezésére bocsátotta, minden ellenszolgáltatás és kamatfelszámítás nélkül.

Az is egyértelmű most már és világosan kiderül a közleményből, hogy az iskolák elhelyezése megoldódott, és csak egyes fanyalgók állítják, hogy vannak még feladatok e téren. Helyes tehát az önkormányzat bírálata a szocialisták irányába, mert az mégiscsak POFÁTLAN dolog, hogy a kormány az esztergomi önkormányzattal kötött szerződését betartotta. Ebből is látszik, milyen csúnya objektív körülmények között kénytelen a város vezetése működni. Lám, ez a semmirekellő kormányzat olyan előnytelen szerződés aláírására kötelezte Meggyes Urat erőszakkal, amelyből csak egy jótevő bank humanizmusa tudta kiváltani.

Megnyugtató a helyzet, a városházi szempont is ezt mondja, azt is hozzá teszi Gulya Úr tollán keresztül, hogy ÖVÉK itt a tér, a többieknek meg …..!

Egyelőre!

2007. 12. 14. 21:02

A fene egye meg.Ebböl mennyi a Tomikáé.?Merthogy visszaosztás van az hétszentség!!!

2007. 12. 14. 15:01

zsák írta: Lám, ez a semmirekellő kormányzat olyan előnytelen szerződés aláírására kötelezte Meggyes Urat erőszakkal, amelyből csak egy jótevő bank humanizmusa tudta kiváltani.

Na ennél a pontnál már hangosan röhögtem! :-D

2007. 12. 13. 19:35

A következő zseniális beruházás az alpolgármestertől 18.5 millió forintért megvett telken fog megépülni.Egy csúcstechnológiás autómosó.Még hozzá kell venni a mellette fekvő telket(gondolom hasonló összegért),hogy elférjen -e minden autót kielégítő létesítmény, (ez eddig 37 millió) azután már csak közműveket kell fejleszteni,megvenni a berendezést,,meg felépíteni magát a mosót,. Ami - ha jól vettem le a közmeghallgatáson - a városnak lesz a bombaüzlete. Városi mosó! Számolja már ki valaki nálam okosabb,hogy hány db.gápjárművet kell szennymentesíteni ,hogy csak a befektetett összeg megtérüljön!Azután jöhet a tenger pénz!Tiszta matematika.(benzinkútról,egyéb mellék létesítményről nem ejtett szót az amúgy is szűkbeszédű polgármesterünk)

2007. 12. 13. 17:54

Azért értelek.

2007. 12. 13. 17:52

Zsák ne hülyíts!!! Most Gulya vagy vagy nem vagy Gulya??!