Az ombudsman előtt támadják a fideszes polgármestert

Az ombudsman előtt támadják a fideszes polgármestert

2007. 12. 10. 23:38

Esztergomban nem csillapodnak a kedélyek. Két magánszemély népszavazási kezdeményezéssel élt, míg Miavecz Jenő az ombudsmanhoz fordul a fideszes polgármester, Meggyes Tamás ülésvezetési gyakorlata miatt. A Civil Összefogás szocialista és SZDSZ-es támogatással bejutott helyi képviselője szerint a tömbszavazás, valamint a gazdasági kérdések kapcsán lépten-nyomon elrendelt zárt ülések kapcsán sérül az úgynevezett üvegzseb törvény.

Esztergomban nem csak a jegyző, Csomor Sándor immár jogerősen törvénytelen leváltása kapcsán forrnak az indulatok. Igaz, az már önmagában elegendő lenne a fekete város megtisztelő cím elnyeréséhez, hogy a fideszes polgármester, Meggyes Tamás a jogerős ítélet ellenére sem hajlandó állásába visszavenni az egykori jegyzőt, aki egyébként végrehajtást kért a város ellen.

A teljes cikk: www.stop.hu

2007. 12. 11. 0:46

Kedves ISTVÁNOS diákkoromban népszerű és dúdólt sláger volt a filmzene: egy esős vasárnap délután....... Kedves történet, heppy! Mostanság egy esős nap már nem oly heppy, az embert a gondolatok emésztik: tehetetlenség. Miben segíthetnék? Mennék szavazni megint, várnék egy pici kortesbeszédet, de olyant, amin a beszélő esküt tesz a betartásra. Meg olyant is mond, hogy ha nem váltom az adott szavam tudásom szerint a legjobban valóra, olyat teszek, amihez érteni vélek, tehát megyek. Esős vasárnap merengek: hol is élek, mi dolgom e világon, kivel kellene laborálnom? Esős vasárnap délután felébredtem. Esztergomban, arcomon a késve hozott Hídlappal, képviselői beszólások oldalán. Egy közülük már adventista csemeteültető lett. Az István giminek gyűlölettáborát szítják, pénztalálási élménybeszámolókban fürdenek, szavazók megszégyenítését jelenítő csúnyabeszédű városházi szempont címmel gyűlöletes tartalmú közpénzes, vezér által jóváírt hangvétellel támogatott szennybeszéd nyomatával. Hívom a fiamat, játszunk egy helyi tásast: Itt a Jegyző, KI a Jegyző? Ő jegyző akar lenni! Azt kértem, légy tisztességes! Jó a beszélőkéje, még azt is felvetette, mi lenne, ha indulna a városházi fotelért. A testvére postás, az a gyűléseken osztaná az értesítőket. A sogorom lakatos, biztos kenyérre számít a zárt ülések kapcsán. Személyesen meg azon spekulálok, hogy rászokom a vodkára, veszek egy töltőtollat, beírok a városi lapba, oszt ...De elöbb tanulmányútra indulok a Hortobágyra! Szemezek a Gulyával. Koccintok a Gyulával!

Eredeti méret

2007. 12. 10. 23:52

Újabb házi feladat Gulya úrnak azaz/vagy egomikoncsinak :)