Reakció a Hídlapban megjelentekre
2007. okt. 27.

<p>A ma megjelent Hídlapban egy olvasói levél a "Jóság és Erény Polgári Kör" aláírással azzal gyanúsítja honlapunkat, hogy az itteni fórumokban a képviselők gyerekei ellen irányuló erőszakra való felhívás jelent meg, mely ellen senki (egyetlen Szent István Gimnáziumos tanár) sem tiltakozott. Az olvasói levél írója <b><u>nem mond igazat</u></b>.</p>

2007.09.24. 10:54 perckor EgomiKata nevű felhasználónk az alábbiakat írta a képviselők elleni bojkott fórumába:

Kedves Bojkottszervezők! Felsorolhatnátok a bojkott alá kerültek listáját! De azt is megnézhetnétek, hogy a 12 közül kinek a gyereke, rokona jár az Istvánba! Velük is lehetne kezdeni valamit! Az osztály haragja, gyűlölete borzalmas lehet!

A felvetést ezt követően a portál több felhasználója is visszautasította és elítélte. Köztük többek között a Szent István Gimnáziumban tanító tanárok is - olyan felhasználók akik a jelenlegi helyzetben nem kötelezhetőek arra, hogy felfedjék itteni online kilétüket. Kérem akik ebben kételkednek, ne tegyék - a becsületszavamat adom, hogy ez az igazság.

Kérem a Jóság és Erény Polgári Kör képviselőjét, hogy a szervezet nevéhez méltóan nyílt levélben kérjen elnézést a hamis információ terjesztéséért és kövesse meg a Szent István Gimnázium tanári karát és a Szeretgom portál tulajdonosát a Hídlap következő számában.

(forrás)