Tisztelt Polgármesteri Hivatal!

Tisztelt Polgármesteri Hivatal!

Törölt felhasználó
2007. 10. 10. 12:45

A látogatottsági statisztikákból kiderül, hogy a www.esztergom.hu szerverről igen sokan figyelemmel kisérik az oldal életét és az itt folyó beszélgetéseket.

Segítsük munkájukat azzal, hogy az önkormányzatnak, a polgármesternek, esetleg a sajtósnak feltett kérdéseinket ide ebbe a fórumba is megfogalmazzuk!

Nem, nem vagyok naiv, válaszra nem is számítok, hisz ez az esztergom.hu oldal fórumán sem igazán megy a városvezetésnek, de adjuk meg a lehetőséget nekik, hogy informáltak lehessenek, hogy megtudják mik azok a kérdések amik igazán foglalkoztatják a város lakosságát.

2008. 06. 01. 21:45

Minden szavával egyetértek kedves panna Hiteles alternativát nemlátom és ők sem látják.Ettöl vannak ennyire kigyúrva.

2008. 06. 01. 20:24

Ha valami jófajta Soproni kékfrankost iszol, gondolj rám! :-)))) Egyébként meg egészségedre! :-)))))

2008. 06. 01. 19:54

Azt gondolom,hogy a jelenlegi városvezetés egy igen fontos,demokratikus és törvényben rögzített népi akarat megnyilvánulása eredményeképpen töltheti be jelenlegi pozícióját.Akkor fontos volt a kampány.Szigorúan az esztergomi nép érdekében.Ma,ugyanezt a népi akaratot nem támogatják ugyanakkora mellszélességgel.Sőt!Pedig ez a nép még mindig ugyanaz a nép.Az aktivitás tehát indokolt lenne.És ez a jövő héten népszavazó esztergomi nép újra csak szavazni fog.Legkésőbb 2010-ben.A jelenlegi vezetők,képviselők pozíciójáról.Jobban kellene igyekezni!A városért.Végső soron saját magukért is.Nem?

2008. 06. 01. 19:03

Pontosan értem minden szavad. Szabad-e meghunyászkodni. Az idézetnél maradva én már tovább léptem. Bár itt lakom rég nem itt élek. Mondhatni polgárilag engedetlen vagyok. Pesten dolgozom Dorogon vásárolok Párkányban szórakozom. Így legalább abban biztos vagyok hogy az én adómbol nemsokat költenek a főtér javitására, de az élményfürdő támogatására sem. Kalkuttai arany áron a parkolóházat sem akarom fenntartani 100 évig. Az én adómból nem fizetnek két jegyzőt azt megigérem. Majd a fiatalok, állitólag övék a jövő, no meg az adósság. Hofival szólva: "Én szóltam időbe". Ráadásul a héten tudtam meg a TV-ből, hogy annak idején csupa hülyét választottam. Teljesen le vagyok sújtva . Most szólsz? Mindegy mostmár valahogy csak kiheverem, legalább én nem halok meg hülyén. Úgy gondolom ,hogy a humor és a hit a legfontosabb a világon Én mélyen azt hiszem, hogy megyek és iszom valamit az egésségedre.

Ne csüggedj. 1-2 év és már nem is emlékszel rájuk!

2008. 06. 01. 15:30

Amit Te itt leírsz, olyan nincs! :-)))

Vedd tudomásul, hogy ami máshol már természetes, az itt még főúri kegy-sem! Aki ilyet állít, az minimum fanyalgó, judeóbolsevikposztkommunista, etnikai kisebbséggel megtűzdelve!

Szégyeld magad! :-))))))) Ebben a városban csak örömködni lehet, mit lehet! Kötelező. És ha térdig jársz a mocsokban, akkor ne panaszkodj, hanem örülj, hogy nem derékig merülsz!

Teccccik érteni nem? Aki halkan megjegyzi, hogy lehetne sokkal jobban csinálni, ha kicsit odafigyelünk, akkor az bizony FANYALOG!

Van itt olyan fórumozó társunk, aki mindenkit kioszt az elefántcsont tornya magasságából, de persze mivel minket okít, és a mi idiótaságunkra világít rá a latin mondások segítségével, ő persze nem fanyalog, ő véleményt alkot.

Ha te teszed ezt, Then goto1. :-))))))))))))))))))))

2008. 06. 01. 14:47

Kedves hozzáértő!

Talán nem is hinnéd mi minden épült ebben az országban sár és mocsok nélkül.

Pest környéki nagyberuházáson dolgozom, a főberuházóm és az önkormányzat közösen tépnék le a fejemet, ha akkora mocsokkal járna az építkezés, mint ami itt van.

A mélyalapozás talaj és rétgvizeinek elvezetésére kiváló technikák vannak talajvíz mentesítő szivattyúrendszerek telepítése/ , ülepítés, sárrázópad, sugárvizes tisztitás,stb. Ezt egy komoly beruházó tudja és a költségeibe be is épiti. De hogy egy városközponti építkezés miatt, a körforgalomnál bokáig érjen a sár ,az durva és ez bizony az önkormányzat felelőssége is. Ennek semmi köze ahhoz hogy ki kinek az ismerőse vagy jobbos vagy balos. A cipő az jobbos vagy balos ,egy épitkezés vagy jó vagy sáros, amit majd lehet dobálni, "oszt jó napot".

Szerintem te izzítod megad egyedül, a˝ kedves ˝pedig megpróbálja megelőzni az újabb sarat, tudod, amit dobálni lehet. Legközeleb olyasmihez szólj hozzá amihez értesz is. Egyébként alapból nem értelek, egy pici jószándéktól fel áll a szőr a hátadon?

Mi lesz veled ha véletlenül lesz valaki, aki segíteni akar majd ezen a városon...

2008. 04. 29. 16:08

Kedves!

Mond már meg légyszíves, hogyan lehetne sár nélkül mépíteni bármit? Én megkérdeztem Kovács Gábort is, hogy hogyan képzeli el, ő sem tudott rá válazolni, pedig ő polgármester, és szakértőkből kovácsolta össze a szervezetét. És mégis sár volt Varga úr építkezésén is, pedig ő tagja a PEEnek, és a Gigler építkezésen is, pedig azok a Meggyes állítólagos barátai.

Igaza van Mimónak, sőt! Most építkeznek, aztn kész lesz, lehet örülni. Jut eszembe: oszt jó napot.

szerinted mi épült meg valaha sár, forgalom nélkül? és izzítod már magad a Fürdőszállóra? mert az lesz ám a haddelhadd.

2008. 04. 29. 13:55

Adnak még azért jó pénzt:) valamikor olyan lesz majd mint Göre Gábor művei... antikváriumban árulják:))

2008. 04. 29. 13:51

Beleértve a polgármesterét is:)

Valahol még megvan a polcon...

2008. 04. 29. 13:50

Én egyszer betelefonáltam az önkormányzathoz, hogy milyen számon érhető el X. Y. képviselő, erre az illető lefaxolta az egész képviselőtestület összes tagjának mobilszámát. :)

2008. 04. 29. 13:44

Nem tudom szeretett volna valaki mostanában bejelentkezni, időpontot egyeztetni valaki valamelyik alpolgármester úrral.

Én szerettem volna. Hídlap- ban megjelent hirdetés ösztönző hatására, valamint egy-két elintézésre váró problémám miatt úgy döntöttem élek a felkínált lehetőséggel, és bejelentkezem.

A megadott számon egy kedves hang eligazított a menüpontok között , már csak arra kellett várnom, hogy valaki felvegye. Sajnos ez több napig kitartó "küzdelmem" árán sem sikerült. Először reggel 8-órakor , aztán 15-perces szünetekkel , aztán fél óránként , végül óránként próbálkoztam, sikertelenül. Végül az alpolgármesteri titkárság menüt a polgármesteri menüre cseréltem, de hiába.

Valószínű , hogy e két telefont befalazták egy "süket" szobába,/csörgésével ne idegesítsen senkit/ mert 3- nap alatt senki nem volt hajlandó azt felvenni.

Kérdésem csak az, mi a módja a párbeszédnek ha így működnek a "felajánlott " lehetőségek ?

2008. 04. 21. 15:38

Érdekes ez a pártkérdés. Ezek szerint a szeretgomot valamelyik párt pénzeli, ez esetben viszont simán feltételezhető, hogy a Meggyes elleni támadás is valami pártérdekből történt (ha már mindenhol pártokat látunk).

Neked is: www.szeretgom.hu

2008. 04. 21. 15:35

Kedves Mimó!

Nem tudom milyen szakmát üzöl, de hozzászólásod arra következtett, hogy nem sok fogalmad van az épitőipari kivitelezésről. Ez bizony nem ezzel kellene járnia! A megoldás egyszerű lett volna, csak ebben a városban bizonyos emberek mindent megengedhetnek maguknak. Városunkban még sok épület újjáépitésre, felújitásra szorul.

Én nem szeretnék hasonló kivitelezést többet látni! Kényelmetlenségek enélkül is vannak bőven városunkban, nem kell az emberek türőképességét limitig terhelni.

2008. 04. 21. 15:32

Sokadszorra szögezem le: a szeretgomot senki sem pénzeli, a vőlegényemmel közös kis cégünk tartja el, újabban már hirdetési bevételekből is. Kéretik a rágalmazást mellőzni!

2008. 04. 21. 15:26

Szerintem se rossz, ha építkeznek, de mindenképpen szépet kell építeni. Bár tény, hogy a sár engem nem érint különösebben. De ha minden építkezést le kellene állítani, mert a környékbelieket zavarja, akkor nem sok minden épülne.

2008. 04. 21. 15:25

Érdekes ez a pártkérdés. Ezek szerint a szeretgomot valamelyik párt pénzeli, ez esetben viszont simán feltételezhető, hogy a Meggyes elleni támadás is valami pártérdekből történt (ha már mindenhol pártokat látunk). De hát kinek érte ez meg? A szociknak? Mostantól már nemcsak a jobbos radikalizmusról lehetne beszélni, hanem balosról is. Az szdsz-nek? Ugyanaz, mint előbb. A Fidesznek? Mostantól félhetnek, ráadásul szavazatot nem hiszem, hogy ez hozott nekik, meg úgyis csúcson állnak. MDF? MIÉP? Ugyan.

2008. 04. 21. 15:03

Kedves Panna!

Úgy van, szerintem sem kellene semmilyen építkezés, árválkodjon csak tovább üresen az a telek a Kossuth utcán... Mikor értjük már meg végre, hogy ez bizony ezzel jár?! Hogy bárhogy is csiszatolják az úttestet, sár lesz, és bárhogy is szeretnénk, nem fogjuk tudni még jó ideig használni a járdát. (Sajna.) De egyszer kész lesz:)! Nem ismerősöm a befektető, és különösebben nem is érdekel az egész, viszont annak csak örülni tudok, hogy eltűnik az a lyuk. Amióta Esztergomban lakom, ott volt. Most ház lesz ott. Szerintem, ha azt akarjuk, hogy jobb hely legyen ez a város, akkor tudomásul kell venni, hogy ez kényelmetlenségekkel jár. Kicsikkel is, nagyokkal is. És mindebben nyolcadlagos dolog, hogy ki mit engedélyez. Egy másik fórumozónak már írtam: ha nem történne semmi, akkor meg az volna a baj.

Eredeti méret

2008. 04. 05. 17:20

Mi vagyunk a semmittevők. De kik a semmirekellők?

Törölt felhasználó

2008. 04. 05. 17:17

Légyszives bizonyítsd be ezeket az állításaidat. Ha pedig nem tudod bebizonyítani, akkor kérj bocsánatot a rágalmazás miatt.

Köszönöm.

Törölt felhasználó

2008. 04. 05. 17:14

A fő sz...r keverők egyike vagy .Napnál világosabb mivel semmi közöd Esztergomhoz nyílván valamelyik párt "támogat" és kapod az ÉRTELMES instrukciókat.Mennyiért??????????