Ötvennyolcas - Szeretgom.hu
Eredeti méret

Őket követi

Őt követik

Ötvennyolcas

Regisztrált:
2007. 05. 13. 10:58
Utolsó belépés:
2022. 03. 26. 16:04

Törölt felhasználó #2923

2016. 01. 30. 7:49

Egyébként az nem tényező, hogy te voltál -e bent személyesen az épületben, mert ezt bárki megteheti a youtube-ra feltöltött videók és képek jóvoltából. Ettől még nem vagy jobban informálva, pláne, hogy megalapozott döntéseket szakemberek (statikus, építész, műemlékvédelem) bevonásával szoktak hozni, nem laikusok (magamat is idesorolom, ne vedd sértésnek) szemrevételezése alapján...

Volt nekem egy munkatársam, aki mindig azt mondta, annyi szép helyet látni a tévében, minek oda elutazni. Na ez a youtube-re feltöltött videós dolog is ilyen. Egyébként meg a Fürdő szálló falai annyira szét vannak rohadva, hogy olcsóbb lenne lebontani és újraépíteni az eredeti formájában, és ha nem is szállodaként működtetni, de valami értelmes funkciót kitalálni neki. Mert azzal én is egyetértek, hogy véglegesen eltüntetni bűn lenne.

 

 

 

Törölt felhasználó #2923

2016. 01. 30. 7:45

Mellesleg ezek az elfuserált gyalogos lámpák sem tartanák fel a forgalmat állandóan.

Ez most komoly? És a gyalogosok meg növesszenek szárnyakat? Na ne már...

 

2016. 01. 14. 20:32

Mélygarázs a beruházó szemével (Szeretgom, 2014. május 8. )

– Mennyi időbe telne a Mária Valéria Hotelt befejezni és megnyitni?

 – Számításaim szerint ez egy év alatt megoldható.

 – És miért nem oldja meg?

 – Azért mert nincsenek meg a megfelelő gazdasági és politikai feltételek jelenleg mindehhez a városban. A városvezetés időt és lehetőségeket elpazarolva vívja kicsinyes harcait egymással és a józan ésszel szemben. De bízom abban, hogy ősszel végre megfelelő irányba indul el Esztergom is és akkor mi is nekifoghatunk a szálloda befejezésének. Esztergom egy páratlan turisztikai lehetőségeket rejtő város, végre olyan kezekbe kellene kerüljön az irányítás akik képes a helyi befektetőket összefogva és rájuk partnerként tekintve ki is használni mindezt a város fejlődésének érdekében. 

Jelenleg a Tétényi Éva neve fémjelezte vezetésnek azonban nem a megoldáskeresés, hanem a folyamatos botránykeltés az érdeke, ahogy ezt láthattunk a közvilágítás helyzetének kritikán aluli kezelésében és más hasonló ügyekben is. De ezt csak azok tudják és érzik , akiknek Esztergom városa nap mint nap fontos élettere.

Úgy tűnik, Gimesinek a jelenlegi városvezetés sem felel meg, vagy szimplán blöffölt az interjúban.

 

2015. 12. 02. 7:12

Lehetne a jövőben a személyeskedő megjegyzéseket mellőzni, és az eredeti tárgyra koncentrálni?

Ebben igazat adok Neked, hiszen az írás címe és témája "A háború eléri Esztergomot - Helytörténet a vérgőzös időkről", nem pedig az, hogy mi történt Szőgyénben, sem pedig a Te felmenőid hőstettei...