dr Jónás László - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

dr Jónás László

Regisztrált:
2007. 04. 15. 8:59
Utolsó belépés:
2015. 05. 16. 9:25

2010. 03. 10. 22:10

Remélem holnap, csütörtökön komoly interjút készít a Helyi Téma Bokros Lajossal a Hotel Esztergomban, hiszen eléggé érdekes témáról lesz  szó.

Például a fideszes önkormányzatok adóssághalmozó gazdaságpolitikájáról.....

Ez egy igen érdekes helyi téma, vagy talán nemcsak helyi?

2010. 03. 10. 11:21

BOKROS LAJOS csütörtökön 18 órai előadásárról szóló plakátjainkat , melyet kevés, elszámoltatható kampánypénzünkből csináltattunk, két éjszakai munkával ragasztottunk fel módszeresen letépték Esztergomban.

Piaci rossznyelvek igyekeztek velem elhitetni, hogy a Jobbik volt. Meggyőződtem az állítás hamisságáról. Azt is tudom, hogy nem az MSZP-sek tették.  

Akkor vajon kik lehettek?

Petrovics László Úr! Ön mit szól ezekhez a módszerekhez?

Hová züllik még a demkorácia Esztergomban?

2010. 03. 09. 18:12

Nagyon tetszett a vitaindító cikk. Tökéletes elemzés a kialakult helyzetről.

A figyelemelterelés kiváló módja, hogy nekiesnek,  együttes erővel,  a hazudozó, programnélküli, csak bosszút, megtorlást, nem kilábalást kínáló , az általuk gerjesztett fásultságot, politikautálatot,rasszizmust kihasználó pártok a   nemzetközi hírű szakembert az élre állító ,lehetséges kilábalást kínáló pártnak. Azzal a mondvacsinált,álságos, hamis indokkal, hogy "mindenkivel összefekszik" a parlamenti mandatum megtartása érdekében. Nem látható ennek a vádnak a hamissága, az elterelő manőver jellege?, Miért ne tenne meg mindent az MDF az összefogás érdekében, mikor teljesen nyilvánvaló, hogy enélkül esztergomi jövő vár Magyarországra?

 Egyet biztosan nem lehet elmondani az MDF-ről, hogy nem váltak be előremutató elemzései. Ld. a Fidesz egyeduralomra töréséről,  a szocialista száznapos program ( melyet  a  népszerűséghajhászásból lemaradni nem kívánó Fidesz is megszavazott) kártékony,az országot a süllyesztőbe vivő gazdaságpolitikai hatásairól, a két nagypárt egyaránt korrupt voltáról, a 70-30%-ról.  Ki a hisztériakeltés élharcosa?Az a párt a Fidesz teszi ezt, amely Csintalant, Szűröst, Martonyit a keblére ölelte, az  SzDSz pártelnökéből országyűlési képviselőt csinált, az MDF szakadárainak mindenkor otthont kínált, a hatalom érdekében-a 98-as választáson- a két napja még ellenségnek kikiáltott- Torgyánnal  összebútorozott, a KDMP-t névfantompárttá degradálta, most pedig az állandóan feketebárányként emlegetett, halálosan megrokkant, tönkretett MIÉP-et álságosan a keblére öleli, egy a tábor egy a zászló ,"egy az ország PÁRT -ja újra "- elvét tűzzel vassal megvalósítani igyekszik. Miközben politikája, ideológiája teljesen hasonló, álságos, szenteskedő képpel rugdossa saját vajúdásának, ellentmodásainak gyümölcsét, a Jobbikot, ugyanakkor velük vesenyt kommunistázza,. szajházza a rendszerváltó MDF-et. Károgva egyedüli felelősként nevezi meg  az MSZP-t az elmúlt 8 évi országos testi-lelki- szellemi leépülésért, amiért pedig szerintem a" mennél rosszabb, annál jobb" bűnös elvét vallva legalább annyira felelős. Vigyorogva ül tort az SzDSZ halálán, miközben pl Esztergom polgáraival röhejes módon igyekszik elhitetni, nagyformátumú alpolgármesterünk hogy az MDF-nek szdszest kellet volna indítania Esztergomban. Hogyne , hiszen a Fidseznek hozott volna ez jónéhány százalékot a konyhára Kacsintás

Én úgy gondolom, az MDF minden szétzilálási kísérlet, aljas támadás, belső feszültségkeltés, "hírbehozás" ellenére tud reális alternatívát. kínálni. Kimért, kidolgozott, tömör, egészséges programunk van. Ehhez értő miniszterelnök-jelöltünk, Bokros Lajos. Tud valaki jobbat? Ha tud, akkor szóljon neki, hogy álljon ki, és vitassa  meg Magyarország gazdasági fellendítésének programját vele. Ne húzódjon mindenféle politikai, kitekert, nevetséges érv mögé! 

Akár itt Esztergomban is megteheti.

Hiszen március 11-én csütörtökön , Esztergom egyetlen szállodájában, a HOTEL ESZTERGOMBAN, 18 órától mindenkinek lehetősége lesz meghallgatni, hogyan akarja meggyógyítani BOKROS  LAJOS  magyarország súlyosan beteg gazdaságát.

Gyertek, jöjjenek el kérem! Észérvek és ne indulatok, hallomások, téveseszmék alapján döntsünk!  

Mindekit várunk !

dr Jónás László képviselőjelölt MDF  

      

2010. 03. 07. 9:18

Kedves Petrovics László!

"Talán a helyben induló jelöltek közül Ön érdemli meg a legkevésbé az ilyen jellegű dorgálást." -írja Ön.

Ha  így látja, akkor az Ön, általam soha nem vitatott , intelligenciájával azt is be kell látnia, hogy most Ön dobta fel a labdát nekem.

Le is csapom!

Sajnos nem maradt kibúvó az Ön számára. Ha sportszerű akar lenni, és valóban "elemezni" akar, akkor feljogosítom Önt, hogy a fenti mondat szellemében itt az én "kampányoldalamon" írja meg véleményét, kifogásait a többi jelöltről is! Ön nem azt írta, hogy az interneten kampányoló jelöltek közül (ami szerintem önmagában feltételez némi entellektuális előnyt a nem ezt tévőkkel, de vastag közpénzbuxával rendelkezőkkel szemben),hanem a "helyben induló  jelöltek közül "én érdemlek legkevéssé dorgálást. Ha viszont ezt Ön mégis megtette azon a lapon, amelynek talán inkább mégis az én "fényezésemről" illene szólnia, akkor joggal elvárható Öntől, hogy tegye meg ezt a többi jelölttel is itt, az én lapomon! Azt sem venném zokon, ha külön kiemelné, hogy ők mely dolgokban szorulnak méginkább dorgálásra, mit én! Kezdje talán a legnagyobb népszerűséggel bíró pár,t a Fidesz, még mindig nem nyilvántartásba vett , de óriásplakátok tucatjairól (átlátható, jogszerű, törvény által előírt, betartott költségvetésű kampányfinanszírozott Király) ránk, egyszerű városi emberekre mosolygó jelöltjével, Meggyes Tamással!

Igaza van. Én nem vagyok tévedhetetlen, nem vagyok hibátlan, ne vagyok profi politikus, szent ember sem vagyok.

Igyekszem azonban lezárni a dolgaimat, másoknak tévedéseimmel okozott károkat minimalizálni, lelkükben nem sérüléseket hagyni, képezni magam, hogy ne csak saját egóm diasztóléja alapján legyek alkalmas vezetésre, igyekszem pótolni a politikai ismeretekben fellelhető hiányosságaimat ( remélem erre mást is figyelmeztet majd) .Igyekszem beszélgetni minden hozzám bajával fordulóval, kétségeimben másoktól tanácsot kérni, azt megfogadni, szeretet parancsa szerint élni, a bosszúállást messzire kerülni. 

Petrovics Úr! Valóban nagyon sokat tanulok Öntől is. Ezt köszönöm!

Azt azonban furcsállom,hogy ha Ön engem  tanítani akar, hibáimat elemezni, azt nyilvánosan teszi. Akik valóban segíteni akarnak (vannak ilyenek sokan), azt négyszemközt, nekem mondják el egy kávé mellett, amire Önt is szívesen meghívom! Konzervatív körökben ezt hívják fair play-nek.

VÁROM TEHÁT ELEMZÉSÉT PETROVICS ÚR AZOKRÓL AKIKET ÖN NÁLAM JOBBAN DORGÁLÁSRA VALÓNAK MINŐSÍTETT!

MERT EZ ÍGY TISZTESSÉGES!

2010. 02. 28. 17:22

:-) Köszönöm Fabatka!

Szenzációs a " rezüméd " a Fidesz programról! Megnevettettél és elképesztően jól megláttad a lényeget!

Ne szerénykedj, nem Fabatka vagy Te, hanem igazi " aranyszájú "Nevetés