cartman - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

cartman

Regisztrált:
2008. 06. 03. 18:40
Utolsó belépés:
2009. 11. 10. 20:24

2009. 11. 10. 21:01

Egy dologra vagyok csak kíváncsi, aztán ígérem, nem fogom többé zargatni. Miért írja külön a nevét így: ludi magister? Néhány dokumentumban külön írják valóban, de szerintem helyesen ludimagister.

2009. 11. 10. 20:29

Ezek kérem klasszikus műveltséggel és lélekkel rendelkező urak. Minek olvassák a kellemetlen híreket a saját lapjukban, ha a szomorú igazság máshonann amúgy is megérkezik?

Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit (Senki sem szereti a fájdalmat önmagáért, vagy törekedik hozzájutni és részesedni benne csak azért, mert az fájdalom) .

 

2009. 11. 10. 0:18

 

a Szeretgom valóban gyűlöletportál. Gyűlöl mindent, amit nem ők állítanak.

Azt jó tudni, hogy nem létezik olyan, hogy az önálló, kézivezérléssel írányított szeretgom, ahogy egy klasszikus médium, mint pl. a Hídlap. A szeretgom.hu egy webkettes felület, ezért mindenki, aki használja, híreket és fórumokat nyít, illetve azokat kommentálja, a szeretgom.hu alkotójává válik. Ellentétben pl. az említett Hídlappal. A Hídlap a polgármester kézivezérlésű lapja, ahová senkit sem enged be. Egyértelműen az ő szócsöve. Olyan, hogy irányított Hídlap, amit valaki, vagy valakik pénzelnek, tehát  létezik. Ha az irányítói,  végeredményben a Képviselő-testület, illetve a polgármester, úgy gondolja, akár rágalmakat is leközöltet  tulajdonában álló cégén keresztül,.    (Ehhez a pénzt kiszedik az Ön és a mi zsebünkből, és hajrá, ami belefér!)

Ezzel ellentétben a szeretgomot bejó, ludi magister, meg venci és még sokan mások is szerkesztik, a megjelenő hírek értelemzését befolyásolják, stb. Tehát, ludi magister és venci is része a szeretgomnak, meg Cserép, cartman, petro, ötvennyolcas, stb. Ha úgy dönt, mondjuk 50 propolgármesteri felhasználó, hogy nyomul a szeretgomon, hát megteheti. A felhasználásnak meg vannak a leírt szabályai.

És még valami. A szeretgom annyiban közvetít gyűlöletet, amennyiben a használók írásai gyűlölködnek, így ludi magister gyűlölködése is része lehet ennek, meg persze bárkié.

A lényeg a közösségi szerkesztésen és közösségi tartalomszolgáltatáson van. Az itteni embereket nem egy titokzatos megbízó küldte ide, - meg fog lepődni, a legtöbben a indirekte a jelenlegi városvezetés jóvoltából van itt, ahogy maga is, kedves ludi magister.

(És van még egy mellékes, de figyelemre méltő szempont: ez nem a maga és más eszetrgomi adózók befizetéseiből működik. AZ üzemeltető és fenntartó magánszemély, illetve cég, ha akarné, még ki is tilthatná magát innen. Ezt a Hídlap viszont nem teheti meg, mégis megteszi. Próbáljon helyreigazítást kérni. Még a bíróságnak sem teszik meg)

2009. 11. 08. 18:56

Ezt írta egykor a Magyar Nemzet Online:

"A nyáron szünetelő, de rövidesen újrainduló vitaműsorában, az Élesben című produkcióban pedig olyan ismert baloldalhoz köthető személyiségek működtek közre, mint Szombathy Pál, a Magyar Hírlap főszerkesztője (aki több más újságíró mellett részt vett Gyurcsány Ferenc sportminiszter sokat emlegetett májusi családi ünnepségén), Fiala János, a Budapest Rádió műsorvezetője vagy Obersovszky Péter, a Klubrádió szerkesztője, illetve Albert Györgyi, az SZDSZ kampányrendezvényeinek egyik háziasszonya. De állást és havi egymilliós fizetést kapott a televíziónál Horváth Éva, az MSZP kampányának kommunikációs szakértője, a koprodukciós igazgatóságot pedig Sugár Ágnes, az MSZP-rendezvények korábbi moderátora vezeti. "

Úgy tűnik kiesett a pikszisből, aztán átment a másik oldalra. Ismerős életút, van más is így az Echo-ban.

2009. 11. 03. 21:57

Szerintem a városházi dolgozók tényleg barakkban érzik sokszor magukat. Pedig még munkásőrök sem őrzik a kapukat, de előbb-utóbb...

Vezetőink és a belinkelt filmben megszólalók stílusa közt nincs túl nagy különbség. Csak nehogy realitássá váljon ez a jóslata Lajosnak. Még előterjesztés lesz belőle