Pipacs - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Pipacs

Regisztrált:
2008. 04. 11. 14:50
Utolsó belépés:
2019. 06. 22. 3:09

2011. 11. 25. 13:38

Köszönet azoknak akik kimentek, sokunkat képviseltek, kicsit szégyenkezem is amiatt, hogy nem tudok résztvenni :( MIndíg arra gondolok, hogy ez csak kifogás részemről, de tényleg nem tudok rá megoldást találni, hiszen örülök hogy van még munkahelyem,. Szóval a lényeg az, hogy aki nem tudott kimenni, kérem ne bírálja hogy kevesen voltak, akik pedig részt vettek, szintén ne gondolják hogy túl kevesen vannak, mert ők csak a jéghegy csúcsa.

2011. 10. 29. 0:01

Attól tartok ez a város menthetetlen, a hangadók nem tudnak elrugaszkodni az ideológiáktól, itt Tétényi Éva "testidegen". Sajnálom, hogy ekkora a bizonytalanság, nem meritek szó szerint érteni az elhangzottakat. A kérdés nem feltétlenül megkérdőjelezés, egyszerűen a gondolkodás, a gondolat-inditás velejárója.

Nem voltam ott, nem hallottam, de az idézet alapján amit itt olvastam volt egy kijelentő mondat, ami teljesen korrekt, az emberek lelkesedéséről szólt, ami kapcsán én erős párhuzamot érzek a mai állapotokkal kapcsolatban, ahogy az esztergomi kezdeményezéseinket - ami ugyan nem forradalom, de folyamatos és erős jelzések a kormányzat felé - nem veszik figyelembe, lesöprik az asztalról. Az ezt követő kérdések - és szeretném ha mindannyian mégegyszer elolvasnátok - kérdések, a definiciókra vonatkoznak, nem állásfoglalások, még véletlenül sem. Talán abban igaza van Bejó Gábornak, hogy véleménye szerint ez nem lehet kérdés, de engedjük meg, hogy nem csupán a Benne élő igazság létezik, vagy az az igazság, de mások másképpen fogalmazzák meg. Mindez csupán definició kérdése, és véleményem szerint az az ember, aki biztos a véleményében, tényekkel, érvekkel alá van támasztva a gondolatmenete, nem retten meg és nem érzi támadásnak ha valaki azt vázolja, hogy azt is, mint a világ dolgait általában, több nézőpontból lehet vizsgálni. Na de miért is magyaráznám ezt egy értelmes embernek - szóval minden tiszteletem, de úgy érzem elég könnyen befolyásolható Bejó Gábor, elég egyszerű megtalálni és rátapintani a gyenge pontjára. Vicces lesz, hogy amikor országosan csökken a Fidesz támogatottsága, mi itt elérjük, hogy újra visszakapjuk  a saját dicső frakciónkat teljes hatáskörrel, azért, mert össze tudnak zavarni benneteket.

2011. 10. 13. 13:03

Köszönöm János hogy kitetted a linket, én megnéztem, és belefájdult a szívem ..... :( Tudom, ez szubjektív, de nekem úgy tűnik, sokkal jobban illett volna a városhoz, a Kis-Duna sétányhoz, az én szememnek borzasztó, ahogy a számomra kellemes, barátságos sétánnyal szemben most aránytalanul ormótlanul tornyosulnak azok a tömbök.

2011. 10. 08. 20:51

Biztosan olvasói? MT monogrammal? Rendben, tudom, Mészáros Tibor volt  .... én kérek elnézést :)

2011. 10. 06. 12:35

Nagyon egyszerű a képlet, semmi mással nem tudnak már érvelni, főleg nem elég nyomósan, a mi köztudottan keresztény szellemiségű, jobboldali hagyományokkal rendelkező városunkban ez a legegyszerűbb, komcsizni, és valójában mindenkire rá lehet sütni, aki nem velük van. Bár ha jól belegondolok, régebben sem voltak jobb indokok, aki ellentmondott, sőt, csak visszakérdezett, nem köteleződött el szó nélkül, az máris mehetett a levesbe, a komcsik szinonímáival fémjelezve.